Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → ichigo13

Καλα ναι σταχτη το καναμε. Προβλεπω να μας κραζει ο Kenny και δεν θα εχει και αδικο. Κοιτα σε καταλαβαινω. Και μενα αν μου το εκαναν αυτο θα εκνευριζομουν παρα πολυ γιατι ουτε και εγω συμφωνω με τον Light.Απλως καποια πραγματα τα κατανοω. Αλλα πιστευω ακομη πως το DN ηταν απλα ενα εργαλειο. Και θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει και για καλο και για κακο. Αρκει να μπορουσε καποιος να αντισταθει και να μην ξεφυγει απο καποια ορια μεσα. Δυστυχως ο συγκεκριμενος ηταν πολυ ματαιοδοξος χαρακτηρας και δεν μπορεσε και γι αυτο μετατραπηκε σε κατι σαν serial killer.
Jun 27 2008 13:36
Photo

ichigo13 → iristella

Ιristella βλέπω πάλι το κάψαμε το thread του death note!Αυτά είναι,να γίνονται συζητήσεις για να περνάμε κι ευχάριστα την ώρα μας! Πάντως να ξέρεις πως είμαι σκληρό καρύδι και η προπαγάνδα κατα της ιδεολογίας του Light θα συνεχιστει!:hahaha::hahaha: Επίσης στο ξαναλέω δεν αναφέρομαι σε εσένα όσο αναφορά την ιδεολογία του Kira αλλά σε άλλα άτομα! Μιλάμε έχω έναν φίλο στην σχολή μου που κάθε μέρα που μιλάμε για death note μου τα πρήζει!Μου λέει "τι λες ρε ο Kira ήταν θεός κανείς δεν πρέπει να τον αμφισβητεί και καλά έκανε,άμα είχα το death note να δεις πόσα άτομα θα είχαν φύγει"!Eλεος!
Jun 27 2008 13:28
Photo

iristella → ichigo13

Σ ευχαριστω πολυ Ichi!!! Και σε εσενα ευχομαι τα καλυτερα!:kawaii::wooi2:
Jun 26 2008 23:39
Photo

ichigo13 → iristella

Χρονια πολλά να έχεις ότι επιθυμείς!(Γλυκά ας πούμε) [B]Και πάνω απ'όλα υγία![/B]
Jun 26 2008 23:37
Photo

Adventurer → ichigo13

Ειναι πολυ απλο, νεαρε μου. Γραψε το username μου 100.000 φορες και σου εγγυωμαι οτι μετα θα με βλεπεις και στον υπνο σ...εεε, οτι θα γραφεις πολυ πιο γρηγορα εννοω :kakaka:
Jun 26 2008 22:58
Photo

Serestrum → ichigo13

χμμμ....κουφο... στα ιαπωνικα μονο σε raw...δλδ να βρεις και να κατεβασεις...
Jun 26 2008 22:12
Photo

ichigo13 → Serestrum

Δεν σου είπα να κάνεις κάτι απλώς μήπως ήξερες τίποτα παραπάνω! Επίσης δεν αφορά το anime!Για το manga μιλάει!Α..μήπως ξέρεις που μπορώ να το διαβάσω στα Ιαπονικά?Ετσι ίσως βρω αυτό που θέλω!
Jun 26 2008 21:11
Photo

Serestrum → ichigo13

ε,ωραια....τι να κανω εγω? λογικα στο ανιμε θα προκαλεσε κρουσματα επιλιψιας...μονο εκει παει το μυαλο μου...
Jun 26 2008 21:04
Photo

ichigo13 → Serestrum

Bασικά αγόρασα σήμερα τον τόμο 18! Και ο Oda λέει πως στο drum Island όταν μιλούσε η ένωση Chessmarimo αν θυμάσαι,επειδή ήταν 2 άτομα ενωμένα έκανε τον διαλογό τους overlap όπως λέει!Αυτό όιπως αναφέρει είχε ως αποτέλεσμα πολλές Μητέρες να του κάνουν παράπονα!Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί του έκαναν παράπονα! Το overlap σημαίνει σύμφωνα με την wikipedia ότι "In dramatic speech, [B]overlap[/B] means to start saying something, then have someone else start saying the same sentence but starting at a different time." Aν κατάλαβες εξηγησαί μου κι εμένα plz!
Jun 26 2008 21:02
Photo

Serestrum → ichigo13

εχω δει και εχω στα αυθεντικα μεχρι τον τομο 17... σχετικα με ενα θεμα δεν υπαρχουν...οτι ναναι εχει μεσα... στο arlong park τα εχει ολα...αντε δες αν εχει αυτο που θες...
Jun 26 2008 20:53
Photo

ichigo13 → Serestrum

Ρε να σε ρωτήσω κάτι?Εχεις δει ποτέ τις sbs questions του Oda? Kι αν ναι έχεις δει κάποιες που αφορούν το Drum Island?
Jun 26 2008 20:11
Photo

ichigo13 → Adventurer

Δάσκαλε σε παρακαλώ κάνε με κι εμένα να γράφω τόσο γρήγορα:congrats: :respect::respect::respect:
Jun 26 2008 19:50
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Aπό τώρα?Μπααααα..... Σε 2 βδομάδες ίσως! Εγώ πως να τα περνάω μωρε βλέπω επιτέλους ξανα anime μετά από καιρό και που και που διαβάζω και λίγο berserk!Α...σήμερα πήγα κι αγόρασα απ'ένα μαγαζί εδώ στο Ηράκλειο τον τελευταίο τόμο one piece που έχει βγάλει η viz!Μιλάμε έιναι ολόφρεσκος!Στην Αμερική κυκλοφόρησε 2 Ιουνίου!Μια χαρά και είναι και 224 σελίδες! Τέλοσπάντων,άντε 10 μέρες σου έμειναν υπομονή,θα περάσουν!Καλό κουράγιο,θα προσπαθήσω να σου δώσω όσο πιο πολλύ μπορώ! Πάντως αφου πέρασες όλα τα μαθήματα το πρώτο εξάμηνο οι γονείς τι φονάζουν? Μπορεί όντως να μην τα πήγες καλά αυτό εξάμηνο,όμως αυτό δεν σημαίνει και κάτι! Στο 1ο εξάμηνο έδειξες την δυναμή σου κι ότι δεν πήγες για τουρίστας αλλά ούτε και χαλαρά σ΄αυτή την σχολή!
Jun 26 2008 18:32
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Αστα...Ειχα παει και εγω με τη μιση υλη διαβασμενη, εβαλε και αυτος παλουκια... Δεν ξερω αμα περναω αλλα τεσπα. Το τριτο μαθημα που θα χρωσταω. Εγινε χαμος απο τους γονεις μου, οι οποιοι που το πανε,που το φερνουν, μετα απο καθε παραγραφο κατεληγαν οτι πρεπει ν παω φαρμακευτικη... Αλλα φυσικα και δεν τους δινω σημασια! Πως περνας εσυ τωρα που τελειωσες? Βγηκε κανενα αποτελεσμα?
Jun 26 2008 18:17
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Πως τα πήγες Δώρα?Κάλα? Έβαλε εύκολα?
Jun 26 2008 17:42