Community Status Updates
ichigo13 → Ephialtes
Βασικά επιεδή είδα ότι είσαι τρελός Wow fan σε ποιό server παίζεις?
Jun 30 2008 19:22
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Βγήκε το πρώτο μάθημα (προγραμματισμός) και το πέρασα!!!!!!!!!
Ω ναι είμαι ένας από τους 43 που πέρασαν το μάθημα(συνολικά έδωσαν 210 άτομα)!
Ουφ,πάει το ένα άγχος!Για να δούμε για το δεύτερο!
Α...επίσης σήμερα έκανα το πρώτο μου μπάνιο!
Αντε μια βδόμαδα σου έμεινε εσένα υπομονή!Be strong!
Τέλος ένας φίλος είδε όλο το GTO και ξετρελάθηκε και του είπα να αρχίσει το manga από εκεί που τελειώνειτο anime!
Μηπως ξέρεις πιο κεφάλαιο στο manga είναι αυτό?
Jun 30 2008 19:18
ichigo13 → mihalakis21
Bασικά πρέπει να κάνεις quick reply ή quote σ'ένα άλλο post και μετά θα σε βγάλει σε μια σελίδα να διαβάσεις κάτι κανόνες!Διαβασέ τους αν θες και μετά πάτα κάτω-κάτω αποδόχη και είσαι έτοιμος!
Jun 30 2008 10:06
ichigo13 → RiDeLub
Bασικά το raw το είδα από daily motion δεν το κατέβασα!Η ποιότητα του δε ήταν άθλια!
Μην σου πω πως του tvuplayer ήταν καλύτερη!
Thanks και για τα links!
Jun 29 2008 21:35
RiDeLub → ichigo13
Ναι το έμαθα για το channel και παίζει να είναι και μόνιμο το πρόβλημα.
Βρήκα κάτι link. Αν το πρόβλημα συνεχιστεί ως την άλλη εβδομάδα και τα link ισχύουν θα στα στείλω.
Το ep δεν το είδα ακόμα, αλλά άκουσα ότι ήταν καλό. Αν είναι μπορεί να το δω αύριο.
ΥΓ: Αν το raw το κατέβασες από nyaa ελπίζω να κάνεις seed.
Jun 29 2008 21:32
ichigo13 → RiDeLub
Eίδα το 360 σε raw σήμερα,γιατί χθες είχ πέσει το κανάλι!
Ηταν πολλύ καλό επισόδειο!Είχε Sogeking και μου άρεσε!Βάζει και το τραγουδάκι ασ'τα super!Επίσης με την μάχη αυτή φένεται τόσο πόσο έχει δυναμώσει ο Usopp σε σχέση με πριν!
Jun 29 2008 21:16
Εδώ πάντως τις τελευταίες μέρες έχει αεράκι :p
Εγώ απλά πιστεύω πως τα έχουμε ακούσει κάπου έστω και 1 δευτερόλεπτο και μετά μένουν για πάρα πολλύ καιρό στο υποσυνείδητό μας!Ετσι όταν τα ξανακούμε κάτι μας θυμίζουν!Mου έχει τύχει πολλές φορές!
Btw η τραγουδίστρια είναι αυτή που πήρε και το oscar για το τραγούδι της στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών 3!
Jun 29 2008 10:18
samurai_pizza_dora → ichigo13
Καλημερα και σε εσενα chopper. :p
Παντως εδω βραζει ο τόπος,ακομη και με air condition κανει ζέστη...-_-
Το τραγουδι ήταν πάρα πολυ ωραιο. Thnks! Βασικα ειναι απο τα τραγουδια που εχουν τοσο ωραια μελωδια που ειμαι σιγουρη οτι τα εχω ξανακουσει. Λογικο ειναι για το συγκεκριμενο. Αλλα μου τυχαινει σε πολλα ωραια τραγουδια,μερικα απο τα οποια σιγουρα δεν εχω ακουσει. :S Μηπως μας φαινονται τελικα ωραια επειδη τα εχουμε ακουσει σε καποια αλλη παραλληλη πραγματικοτητα? (αφου μερικοι επιστημονες υποστηριζουν οτι υπαρχουν αυτες οι πραγματικοτητες) Καλα νταξ ειναι πολυ καμμενη η απορια μου, αλλα δεν σου τυχαινει αυτο και σε εσενα καμια φορα?
Jun 29 2008 10:10
Mέρα Doctorine!Προφανώς αυτή τη βδομάδα θα γράφεις φυσιολογία οπότε καλή επιτυχία!
Πάρε κι ένα τραγουδάκι που θα σου δώσει δύναμη πιστεύω!Στο αφιερώνω!
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=8IjIG_7Zt4U[/URL]
Jun 29 2008 09:36
ichigo13 → Zoro
Ναι,αν γίνεται δώσε μου το μου!
Όσο αναφορά το berserk δσυτυχώς δεν το προχώρησα απ'εκεί που σου είπα χθες γιατί ήρθαν οι γονείς μου και κάνουμε διακόπες στην Κρήτη οπότε δεν προλαβαίνω!Thanks πάντως ρε!
Jun 29 2008 02:34
Zoro → ichigo13
Nαι,μιας και τελευταια μαζευτηκαμε πολλοι οι OP fans,ηθελα να ξαναγυριζω στον παλιο καλο zoro-kun μιας και εχω τον ρολο του στο πλοιο!!
Ελπιζω να σ'αρεσει το ava μου...η sig ετσι κι ετσι την βρηκα αλλα δεν ειχε τπτ πιο badass/αστειο...
Τεσπα,εχω και το ava με τον trafalgar,ηθελα να το βαλω,αλλα τελικα προτιμησα zoro...ειναι και εγχρωμο,θα σ'ενδιεφερε να στο δωσω??
Berserk καμενε πως παμε??
Jun 29 2008 02:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed