Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

ichigo13 → odin

Λοιπόν ζητώ μια βοήθεια!Προσπαθώ να κάνω embled ένα video αλλά δεν μου γίνεται! Δεν ξέρω γιατί!Να [URL="http://www.anime.gr/forums/one-piece/4896-one-piece-%C3%E5%ED%E9%EA%DE-%F3%F5%E6%DE%F4%E7%F3%E7-5.html#post202723"]εδώ[/URL]! Help Odin
Ιούλ 01 2008 10:49
Φωτογραφία

mihalakis21 → ichigo13

οκ. ευχαριστω
Ιούλ 01 2008 10:32
Φωτογραφία

GkLoc → ichigo13

Απο Εδω Περα Το Εμαθα Και Εγω!!!!!! Νέο feature παιδιά! Απλά κάντε copy paste το link του video που θέλετε να δείξετε και αυτό θα γίνει αυτόματα embed!! Υποστηρίζονται όλα τα video hosting sites, καθώς επίσης και απλά links σε .avi αρχεία :riiight: Αν, ωστόσο, δε θέλετε να γίνει embed το video και απλά επιθυμείτε να δώσετε το link, τότε ξετσεκάρετε το "Automatically parse links in text". [IMG]http://img72.imageshack.us/img72/1253/goldbrickgd2.png[/IMG]
Ιούλ 01 2008 02:25
Φωτογραφία

ichigo13 → GkLoc

Ρε G-k την έβαλα την διευθυνση αλλά μου έβαλε link και όχι το video! Ηelp plz!
Ιούλ 01 2008 02:16
Φωτογραφία

ichigo13 → Zoro

Ναι ρε thanks!Καλή επιτυχεία για αύριο!
Ιούλ 01 2008 01:53
Φωτογραφία

Zoro → ichigo13

Σ'αρεσε το avatar που σου δωσα βλεπω....χαιρομαι!!!(Law ftw!!) Εγω γραφω αυριο...φευγω οπου να ναι,τα λεμε Puck-lover!!
Ιούλ 01 2008 01:46
Φωτογραφία

ichigo13 → Anyparktos

Dude κάπου είδα ότι δίνεις C!Καλή επιτυχεία!Nα προσέξεις λίστες και pointers! Βασικά κάνεις C ή C++?
Ιούλ 01 2008 00:11
Φωτογραφία

samurai_pizza_dora → ichigo13

Βασικα και εγω αυτο ελεγα στην αρχη. Αλλα ο αδερφος μου εχει κανει 8 παραγγελιες και εχουν ερθει ολα μια χαρα. Επισης για να εισαι σιγουρος παντα μπορεις να κοιτας το feedback του πωλητη και να μαθαινεις πως εχει συμπεριφερθει στους πορηγουμενους πελατες του.Αμα ειναι 99-100% θετικα σχολια,τοτε δεν νομιζω να φοβασαι κατι.
Ιούν 30 2008 21:54
Φωτογραφία

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Δηλαδή να το εμπιστεύομαι το ebay? Δεν ξέρω!Εγώ πάντως το φοβάμαι μήπως μου δώσουν κάτι χαλασμένο! Τι λες να αλλάξω γνώμη καλύτερα?
Ιούν 30 2008 21:44
Φωτογραφία

Aαα εχεις και εσυ το προβλημα που εχω εγω.Οταν τελειωσει η εξεταστικη θα την κανουν ολοι τρεχοντας,αρα μονο με οικογενεια μπορω να παω και λιγο με την κολλητη μου οταν παμε μαζι στο χωριο του πατερα μου. In other news ebay rocks! Νιωθω ηδη addicted στο πρωτο bid που εκανα. Ο αδερφος μου με συμβουλευει να το ακυρωσω,γιατι μετα το πρωτο δεν εχει γυρισμο και θα παιρνει ολο και περισσοτερα πραγματα. Αλλα τι να κανουμε? Αφου εχει κατι τιμες να τρελαινεσαι.
Ιούν 30 2008 20:07
Φωτογραφία

Ephialtes → ichigo13

Μπα...
Ιούν 30 2008 19:57
Φωτογραφία

ichigo13 → Ephialtes

Twilight' s Hammer! Δεν έχεις κανένα παίχτη σ'αυτόν το server?
Ιούν 30 2008 19:53
Φωτογραφία

ichigo13 → samurai_pizza_dora

[B]E..άμα δεν κάνεις το ψώνιο τώρα πότε θα το κάνεις?[/B]:hahaha: [B]Ε...:chigau:Για τα μπάνια που λες πως να πάω μόνος μου? Αφού όλοι οι φίλοι μου εχουν φύγει!Οπότε περίμενα λίγο για το οργανώσω πιο καλά!:wis:Πάντως για μπάνιο εσύ ωραία είναι να πας στην Συκιά!Είναι κοντά στο Ξυλόκαστρο!(νομίζω πως θα το ξέρεις είναι καμιά ωριτσα από την Πάτρα) [/B] Thanks για την πληροφορία! Nαι το είδα!Βασικά άδικα ο Sponis προσπαθεί να τα αλλάξει τα μυαλά κάποιων πιστεύω! Τα φαινόμενα που αναφέρει υπάρχουν τώρα και συνέχισουν να υπάρχουν και στο μέλλον! Δυστυχώς έτσι είναι όταν μεγαλώνει μια κοινότητα μαζεύονται και πιο πολλοί ανεπιθήμητοι!Γι'αυτό παλιότερα ήταν καλύτερα! Για διάλυση δεν νομίζω πάντως κι εγώ!
Ιούν 30 2008 19:50
Φωτογραφία

Ephialtes → ichigo13

Khadgar!! Εσυ?
Ιούν 30 2008 19:44
Φωτογραφία

Καλα ψωνιο mode on ε? ;) Το καλυτερο πραγμα ειναι να περνας κατι που δεν περασαν οι αλλοι! Καλα ρε σκουλικι,εισαι στην Κρητη και αυτο ηταβ το πρωτο σου μπανιο? :p Το GTO νομιζω συνεχισει στο 14 vol (δεν θυμαμαι και καλα,μπορει να ειναι και το 15) Btw ειδες τι εγινε στο forum? Λες να μας κλειδωσουν το off topic? Οχιιιιιιιιι! Καλα στο τελος θα μαλλιοτραβηχτει ολο το forum,αν και νομιζω καιρος ηταν...Ειναι σχεδον αδυνατον ενα forum να ειναι ειρηνικο για τοσα χρονια που ειμαστε εμεις. Σε ολα τα αλλα πεφτει τρελο flame απο την πρωτη μερα. Αντε να δουμε αν θα το ξεπερασουμε και αυτο ή θα παμε για διαλυση(καλα οχι και διαλυση,αλλα αμα μεινει το κλιμα αυτο δυσοιωνα τα βλεπω τα πραγματα)
Ιούν 30 2008 19:35