Jump to content

Community Status Updates

Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Ρε τελείωνεις αύριο ή την Δευτέρα? Αντε καλή επιτυχεία!
Jul 04 2008 23:58
Photo

GkLoc → ichigo13

Nαι,Καλυτερα να το αλλαξω πριν με πιασει το ματι του!!!! θα γυρισω στις παλιες ριζες!
Jul 04 2008 23:26
Photo

ichigo13 → GkLoc

G-K πως παει?Βλέπω ξαναάλλαξες avy!Sanji's way! Όμως με τον ξάδελφο τι θα γίνει έχει και αυτός Sanji avy! He 'll be maddddd!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 04 2008 23:13
Photo

Zoro → ichigo13

Thankies για τις ευχες σου!! Το berserk εισαι σε καλο σημειο,φτανεις στην ωρα Χ;) Το op πολυ μου λειπει απο τοτε που το σταματησα στο 500 αλλα και το ανιμε μ'αρεσει πολυ αυτη την περιοδο,περιμενω πως και πως τα επομενα επεισοδια,αρα θα αντεξω!! Χεχε εστω και μικρη,ειναι κι αυτη μια παρηγορια!! Καλα να περασεις με τις διακοπες σου και ελπιζω να μην σε χασουμε απο το forum για πολυ!!^^ Tα λεμε!!:)
Jul 04 2008 23:11
Photo

ichigo13 → Zoro

Εγώ αύριο φεύγω για Αθήνα και στο Berserk manga είμαι εκεί όπου ο Guts νίκησε τον Griffith! Όσο για το op manga,ναι φίλε μου τα σπάει! Πάντως μην νομίζεις για να σε παριγορίσω λίγο εδώ η Ιατρική Κρήτης τελειώνει στις 27 Ιουλίου!Καλή επιτυχεία και καλή συνάχεια σου εύχομαι πάντως!
Jul 04 2008 23:06
Photo

Zoro → ichigo13

Ichi-niisan καιρο ειχαμε να τα πουμε!!! Δυστυχως τελειωνω 22 ιουλιου τελικα,παιζει να μαι απο τους λιγους..:( Αλλα αυτη την περιοδο τελειωσα προσφατα απο μια δυσκολη εξεταση και ειμαι πιο ελευθερος,απλως κατα τις 17 του μηνος θα μετακομισω σε αλλο σπιτι και δεν θα χω ιντερνετ για καμια 10αρια μερες:( Αρα θα χαθουμε για λιγο...γι αυτο χαιρομαι ολο τον χρονο που μπορω τωρα..μετα με περιμενει κολαση..διαβασμα,no net,no κλιματιστικο,αστα!! Btw το manga του ΟP ακουσα τα σπαει αυτη την περιοδο ε?? [αλλα εγω αντεχω!!θα τα δω στο ανιμε!!] Εσυ τι λεει,εισαι ακομη διακοπες με τους δικους σου ή τελος?? Berserk(επρεπε να ρωτησω!!:hehehe:)πως παει??
Jul 04 2008 23:02
Photo

ichigo13 → Zoro

Πως πάει ρε φίλε καλά?Πως πάει η εξεταστική?
Jul 04 2008 22:53
Photo

ichigo13 → Phantom Duck

Ερώτηση! [B]Τι έγινε και δεν μπορώ να δω ποιά άτομα είναι μέσα σ'ένα thread? Μήπως κάνεις δοκιμές στο control panel σου και το έχεις αφερέσει? [/B]
Jul 02 2008 15:19
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Ρε μπες msn να σου πω για το paypal!
Jul 01 2008 19:19
Photo

ichigo13 → Sponis

Ρε Sponi τι χαροπαλέβεις? Όπως είχαν πει οι αρχαίοι "η φύση του ανθρώπου δεν αλλάζει"!
Jul 01 2008 14:50
Photo

ichigo13 → odin

Nαι ρε το έπιασα!Thanks a lot pal!
Jul 01 2008 13:41
Photo

odin → ichigo13

Λοιπόν,όπως είπα δεν γίνεται auto-embed σε παλιότερα posts,οποτε όπως κοίταξα,χρειάζεται manual embedding.Αυτό γίνεται ως εξής: Κάνε paste το link του βίντεο,και μετά το περνάς από τα εξής tags: [media]YOUTUBE VIDEO LINK HERE[/media] Έτσι το video θα φαίνεται κανονικά ακόμα και στο παλιότερο post:tensai:
Jul 01 2008 13:40
Photo

ichigo13 → odin

Τhanks!Το έφτιαξα!
Jul 01 2008 13:23
Photo

ichigo13 → odin

Μα ήδη το έχω κάνει 500 φορές αλλά δεν μου γίνεται embedded! Επίσης έχω και την επιλογή "Automatically parse link in text" τσεκαρισμένη! What the f**ck is going on dude?
Jul 01 2008 11:20
Photo

odin → ichigo13

Πλέον απλά αρκεί το να κανεις paste το link και το video γίνεται αυτόματα embedded:riiight:
Jul 01 2008 11:01