Jump to content

Community Status Updates

Photo

RiDeLub → ichigo13

Δεν είναι σίγουρο ότι έγινε γενικά ή ειδικά για το μαχαίρωμα. Γενικά το OP έχει censorship σε βαριά σημεία αλλά πολύ σπάνια. Το συγκεκριμένο ήταν κάπως αναπάντεχο. Ελπίζω να έγινε μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση και να μην ξαναγίνει σύντομα.
Jun 29 2008 01:22
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Nα ξέρεις πάντως ότι manga περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις του! Μιλάμε έχουν έρθει κάτι νέοι χαρακτήρεςπου είναι ένας κι ένας! Επίσης για το censorship που είχες πει σεκάποιο post σου,να ξέρεις πως μετά το thriller bark σίγουρα θα υπάρξει σε κάποια σημεία!Οχι τόσο σημαντικό βέβαια αλά εντάξει!
Jun 29 2008 01:02
Photo

RiDeLub → ichigo13

Αρχικά δεν είμαι σίγουρος αν θα το δω σήμερα γιατί μπορεί να με πάρει ο ύπνος. βασικά καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά δεν είμαι σίγουρος τι να σου απαντήσω. Το σημερινό ep μπορεί να έχει αρκετή κουβέντα,αλλά πιστεύω ότι κάτι θα καταλάβουμε. Εντάξει χωρίς Ιαπωνικά δεν θα καταλάβουμε και πολλά αλλά τι να κάνουμε. Εγώ πάντως ευχαριστιέμαι και μόνο που το βλέπω... Όσο για το manga, όχι δεν το διαβάζω (το τρέχων). Αγοράζω τόμους (που είναι ακόμα Arabasta) και δεν θα χαλάσω την σειρά μου μέχρι να πάθω στέριση από OP. Αν είναι πάντως να το ξεκινήσω, θα το κάνω αφού έχει τελειώσει το Thriller Bark.
Jun 29 2008 00:52
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Αναρωτιέμαι αν σήμερα θα καταλάβω κάτι από αυό το επισόδειο! Δεν ξέρω αλλά φοβάμαι πως θα είναι ένα επισόδειο οπου αν δεν ξέρεις ιαπονικά δεν θα το ευχαριστηθείς σε σχέση με τα προηγούμενα! Επίσης,τι θα γίνει μόνο εμείς οι 2 καταληξαμε ουσιαστικά να μιλάμε στο latest episode thread!Ελεος! Τέλος το manga εσύ το διαβάζεις ή όχι?
Jun 29 2008 00:23
Photo

ichigo13 → Zoro

Ωπ μεγίες το νέο avy!:) Επιστροφή στις ρίζες του Zoro!
Jun 29 2008 00:19
Photo

Zoro → ichigo13

[μου κανει και διαφημιση η iri-swan..να ναι καλα!!] Ελπιζω να μην διαφωνουμε σε τπτ ichi,αλλα αν ναι εγω δεν ξερω ποτε θα μπορεσω να ξαναπαντησω...τωρα ετυχε και βρηκα χρονο... Καλη τυχη στο διαβασμα του τερατουργηματος μου...ευχομαι ν'αντεξεις!!:hehehe: Τα λεμε αυριο,Puck-lover!!!:byejg9:
Jun 28 2008 05:55
Photo

ichigo13 → iristella

Ohayou!Τώρα πάω να δω!
Jun 28 2008 05:51
Photo

iristella → ichigo13

Καλημερα Ichi niisan τι κανεις???? Eγω παω για υπνο τωρα........ σου συστηνω να τσεκαρεις το DN Group....... Δοθηκε show για αλλη μια φορα. δεν λεω τπτ περισσοτερο τα σχολια δικα σου....... ΕDIT.....Puck Rules!!!!!!!!!!!1
Jun 28 2008 05:50
Photo

ichigo13 → Darkchilde

Λοιπόν μιας και σου άρεσε το KOTOR σου προτείνω να παίξεις το Mass Effect είναι πολλύ καλό παιχνίδι και είναι στο ίδιο στυλ!Θ ασου αρέσει πολλύ πιστεύω!
Jun 28 2008 00:06
Photo

Zoro → ichigo13

Οντως τωρα τα δα ολα!!!:fromabove:
Jun 27 2008 23:56
Photo

ichigo13 → Zoro

[Usopp mode on/] Μα και φυσικά το βρήκα μόνος μου!:hiding_something::himitsu: Τι νόμιζες!Εγώ ξέρω άπταιστα ιταλικά!Απλώς ήμουν λίγο κουρασμένος!Γι'αυτό άργησα! Σιγά μην κοίταγα τα σχόλια που είχαν γράψει στο video από κάτω οι Ιταλοί και έκανα copy-paste ακριβώς την έκφραση! Δεν είναι του στυλ μου!:canthelp: [usopp mode off]
Jun 27 2008 23:50
Photo

Zoro → ichigo13

That's the ichi I know!!!:riiight: (δεν πιστευω να το λεγε πουθενα!!:chigau:) Για hint θα σου λεγα οτι ειναι γνωστο στις φυλακες,αλλα χαιρομαι που δεν χρειαστηκε!!^^
Jun 27 2008 23:45
Photo

ichigo13 → Zoro

Xαχα το 'πιασα! [B]"NEVER PICK UP THE SOAP"! Όντως γνωστή έκφραση! [/B]
Jun 27 2008 23:44
Photo

Zoro → ichigo13

Το ειδες τουλαχιστον?? Γιατι ειναι γνωστη "ατακα"...την λενε και στην ελλαδα!!! Κανε μια προσπαθεια και παω για hint!!
Jun 27 2008 23:40
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Tίποτα χαρα μου! Καλυνύχτα Doctorine!:byejg9::gn2:
Jun 27 2008 23:39