Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → ichigo13
Ε μα,τέτοια πράγματα δεν γράφονται έτσι,τζίζους!!:frozen:
Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να άλλαξω κατεύθυνση προς χάρην σου:nanana:
Anw ελπίζω να ήταν αυτό που έψαχνες;)
Πάντως OP πως πάει το manga,μαμάτο as always??
Κάτι έπιασαν τα ματάκια μου χωρίς να το θελα από spoilers για μια γυναίκα DF user και πολύ kawai(μου θύμισε πολύ Robin <3),την Boa,με ικανότητες σαν φιδιού/μέδουσας από τις λίγες ματίες που έριξα..κάτι επίσης είδα για τον Luffy να πρέπει να γίνει πέτρινος...δεν το προχώρησα φυσικά,και πολλά είδα,απλά είχα περιέργεια...αλλά δεν μου φάνηκαν τρομερά από πλευρά ιστορίας...
Εσένα πως σου φαίνονται??Διατηρούν την παλιά αίγλη του OP??
Γιιιααα πες....:orly:
Οκτ 04 2008 18:45
ichigo13 → Zoro
Eμεινες από το topic έτσι?:hahaha:
Bασικά είχα σκεφτεί ότι θα αντιδρούσες όταν το έβλεπες αλλά λέω ας σπάσω λίγο πλάκα!
:hahaha:
Οκτ 04 2008 18:12
ichigo13 → M.D.F.
Bασικά ρε δεν φένονται οι pics σου στο fake spoilers πυ έχεις βάλει!Ούτε εγώ τις βλέπω δεν ξέρω γιατί!
Οκτ 03 2008 22:07
iristella → ichigo13
xexe ολοκληρη εκστρατεια καναμε για χαρη του...... Χτες μονο +7 τον πηγαμε ^^ οι φανς....
Μπορει να υπηρξαν διαμαρτυριες και απειλες απο την πλευρα της Rei αλλα εμεις δεν μασαμε....
Σεπ 27 2008 20:39
ichigo13 → iristella
Tελικά σώθηκε ο L.Δεν το περίμενα, νόμιζα ότι ήταν χαμένος!
Thanks ρε Iri που μου το θύμησες χθές ^_^
Σεπ 27 2008 20:36
ichigo13
Δυστυχώς ο L είναι χαμένος από χέρι!Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή.Τι να πω,τα παρατησα( κακώς ) αλλά γενικά αν ξεφύγει από την αρχή η κατάσταση μετά άντε γειά!
Σεπ 26 2008 17:09
iristella → ichigo13
Koυραγιοοοοοοοοοοο!!! Μy thoughts and positive energy are with you.... Σε τετοιες καταστασεις ισχυει το "if you cant prevent the rape, sit back and enjoy the ride"... Επειδη και μενα το προγραμμα μου ειναι κομματακι περιεργο και πρεπει να πιασω και δουλιτσα συντομα το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι θα συνηθισεις σιγα σιγα. Ολα ειναι θεμα προσαρμογης.
Οι Μεταβαρονοι ειναι απαιχτοι. Ειμαι σιγουρη οτι θα σου αρεσει παρα μα παρα πολυ.... Αναμενω εντυπωσεις....^^
Ασχετο... Το Heal Hurt game τελικα πολυ γελιο XD.... Αλλα να σου πω. Επιτρεπεται ολοκληρος προεδρος των L fans να μην υποστηριζει το ειδωλο? Τς τς... XDDDDD
Σεπ 26 2008 16:55
ichigo13 → iristella
Τι να κάνω...σκ@τ@!Έχουμε αρίσει τα μαθήματα κι αυτό το εξάμηνο είναι γερή τσόντα.Δεν ξέρω που θα βρώ ελεύθερο χρόνο!Δίνω και σήματα την Τρίτη.....
Εσύ πως είσαι?Ολα καλά?Α...ένας φίλος μου, μου έδωσε τους Μεταβαρώνους,αλλά δεν έχω προλάβει να τους διαβάσει ακόμα,πάντω ςφένεται πολλύ ωραίο comic
Σεπ 26 2008 16:47
a2a → ichigo13
Θες το tsuyoi έτσι; Με κάντζι είναι 強い. Από την άλλη η δύναμη είναι 力(chikara). ^^
Σεπ 23 2008 22:54
ichigo13 → a2a
Mε συγχωρείς για την ενόχληση αλλά μήπως θα μπορούσες να μου πεις πως [B]γράφεται[/B] στα ιαπωνικά ο δυνατός?Προτιμώ με kanji γιατί με hiragana ξέρω κι εγώ περίπου
Τhanks:congrats:
Σεπ 23 2008 20:58

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται