Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
ichigo13 → Zoro
Man εγώ είμαι στο επισόδειο 24 και μου αρέσει πολλύ, αλλά κάθε φορά καθυστερώ νατο δω γιατί μου τυχαίνει κάτι, π.χ. είχα μα βδομάδα ελεύθερη πριν αρχίσει το νέο εξάμηνο και μου σπάει ο σκληρός και έχασα όλα ταεισόδεια μέχρι το 40 που είχα κατεβάσει, έλεος!
Σεπ 20 2008 10:25
Zoro → ichigo13
Χεχε οντως πολυ καλο το videaki,ταιριαζει σχεδον σε ολες τις περιστασεις:P
Και thanx για το καλοσορισμα pal,μου βαλαν νετ μια βδομαδα νωριτερα και ετσι ειμαι πανετοιμος να ξαναμπω στυς ρυθμους του forum{για καλο ή κακο μερικων!:P}..
Οσο αφορα το monster εγω εφτασα στο επεισοδιο 18 και περαν απο καποια μικροπαραπονα που θα αναφερο στο thread,ειναι παρα πολυ καλο ανιμε οντως,ανταξιο της φημης του..εσυ που το εφτασες btw???:hmmm:
Σεπ 20 2008 07:06
ichigo13 → Zoro
Καλά ε το βιντεάκι που έβαλα θα είναι το trademark μου!Όποτε κολλάει η περίσταση θα το πετάω για χαβαλέ!:hahaha:
Welcome back my friend και καλό monster!Αχ να δούμε αν θα το τελειώσω ποτέ!
Σεπ 20 2008 03:10
ichigo13 → Hellraider
I know το δοκίμασα και δουλεύει!Μάλλο το είχα υπερτιμήσει πολλύ!
Ty και πάλι Heli!
Σεπ 19 2008 16:56
ichigo13 → Hellraider
Thanks ρε Heli αλλά αυτό μου λέει να δώσω [U][B]υποχρεωτικά[/B][/U] μερικά προσωπικά μου στοιχεία όπως τηλ και διεύθυνση!
Τρελό είναι σιγά μην του τα δώσω
Σεπ 19 2008 16:38
Hellraider → ichigo13
Για ποκερ δοκιμασε το [URL="http://www.onlinepoker66.com/"]http://www.onlinepoker66.com[/URL] ;)
Σεπ 19 2008 16:26
BarbasSs → ichigo13
οκ...
ξες ποιο ειναι το προβλημα... δεν εχω πολυ ram στο pc και το skype τραβαει πολυ...
ασε που οι περισσοτεροι γνωστοι μου χρησιμοποιουν msn...
εσυ msn δεν εχεις?
Σεπ 19 2008 12:30
BarbasSs → ichigo13
σπανια...
βασικα το χρησημοποιω για ενδοεπικοινωνια οταν παιζουμε κανα παιχνιδι με αδερφο και ξαδερφο στο lan που εχουμε κανει στην πολικατοικια
Σεπ 19 2008 12:17
ichigo13 → kelborn3
Κοίτα φίλε ξέρεις τι γίνεται.Εχουν δημιουργηθεί πάρα πολλά threads στο one piece όπουκινούνται γύρω από το ίδιο πράμα, εντάξει δεν είναι ακριβώς τα ίδια αλλά και παλι όπως είπες καθαρά για χαβαλέ, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε γίνει και στην γενική συζήτηση!
Αυτό στο λέω γιατί το forum επιβαρύνεται
Σεπ 18 2008 19:06
ichigo13 → Sanji
Λοιπόν Sanji επιτέλους κατάφερα να κατεβάσω τα προγράμματα που μου έδωσες και τα δουλεύω!Αν έχ κάποιο πρόβλημα ή γενικά πιάσω το κολάι τους θα σε ενημερώσω
ΟΚ?
Σεπ 18 2008 01:54

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται