Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
ichigo13 → °•πίΟu-πίΟu•°™
Βασικά sorry για το spoiler αλλά πραγματικά μπερδεύτηκα!Νόμιζα πως είχε γίνει αυτό στο anime!Άλλωστε εγώ δεν διαβάζω το manga!Πάντως το διόρθωσα
Σεπ 22 2008 22:05
ichigo13 → RiDeLub
Ρε Rid τώρα το είδα τι έγινε είσαι mod στο σθβ-φορθμ του one piece?
Δλδ τι moderating ικανότητες έχεις?
Σεπ 22 2008 02:09
Kenny → ichigo13
Δυστυχώς όχι. Οι [shs] έκαναν πολύ μέτρι δουλειά στο Gintama. Καλή δουλειά θα δεις από το 25 και πέρα που αναλαμβάνουν οι [rumbel]. In the meantime, μπορείς να ρίχνεις ματιές σ' [URL="http://www.anime.gr/forums/gintama/5598-gintama-cultural-notes.html"]αυτό το thread[/URL].
Σεπ 21 2008 15:41
ichigo13 → Kenny
Λοιπόν είδα το πρώτο διπλό επισόδειο και μπορώ να πω ότι με κράτησε !Απλώς ήθελα να σε ρωτήσω,οι ShS γράφουν καθόλου και κανά reference?Γιατί στο πρώτο επισόδειο που είδα δεν είχαν κανένα και δεν μπόρεσα να πιάσω όλα τα αστοία!
Σεπ 21 2008 15:35
Kenny → ichigo13
[url=http://lolipower.org/]403 Forbidden[/url]
No need to thank me για το καλό που σου έκανα, που σου έμαθα αυτό το site. :P
Σεπ 21 2008 13:13
Kenny → ichigo13
Κανείς δεν έχει δείξει ενδιαφέρον... αλλά είναι εύκολο να το κατεβάσεις, αφού είναι στο Lolipower.
Σεπ 21 2008 12:32
ichigo13 → Kenny
Nα σου πω ρε Kenny ξέρεις κάποιον που μπορεί να φτιάξει αλυσίδα Gintama?
Σεπ 21 2008 12:25
ichigo13 → M.D.F.
Βασικά [B]όλοι[/B] οι strawhats ήταν καλά σχεδιασμένοι κάτι το οποίο είχα καιρό να δω.
Συνέχεια σε κάθε επισόδειο θα υπήρχε κάποιος που θα με ξένιζε!Στο συγκεκριμένο ήταν όλοι όπως ήθελα, γι'αυτό είπα πως το animation ήταν εξαιρετικό!
Σεπ 21 2008 11:10
Zoro → ichigo13
Ααα τα σηματα ευκολα μου χαν φανει εμενα,με την πρακτικη ειχα πιο πολυ προβλημα...ασχετος εκει ημουν{και ψιλοειμαι ακομη:P}...
Βεβαια δεν προξενησα κανενα ατυχημα ποτε αρα μαλλον το κατεχω πιαXDD
Καλη Επιτυχια με τα σηματα λοιπον,αν και πιστευω δεν θα χεις πολυ προβλημα εκει...ειναι λιγο σπασιμο να τα διαβασεις αλλα τπτ το δυσκολο:)
Σεπ 20 2008 19:18
ichigo13 → Seraphimon-T.K.
Βασικά ο SirJim έχει φτάσει κοντά!Το έχει σχέση με το Half life για ένα πράγμα, το όποιο είναι φανερό(ο sirjim το βρηκε το είπα κι εγώ) Αν το βρείς αυτό ε μ'ένα καλό ψάξιμο στον γούγλη και την wiki είσαι οκ!
Σεπ 20 2008 19:09
ichigo13 → Zoro
It's ok man, σιγά!Λογικό είναι.
Εγώ τώρα αυτή τη περίοδο διαβάζω για τα σήματα!
Σεπ 20 2008 19:06
Zoro → ichigo13
Χεχε αρα δεν θελω πολυ για να σε φτασω!!^^
Παντως γενικα πως πας τωρα???εχεις μαθηματα/εξετασεις τπτ??
Φανταζομαι ναι,οπως ολοι:P{γενικως το φορουμ επεσε ελαφρως τελευταια,το παρατηρησα χτες...τα posts ειναι λιγοτερα λογο της περιοδου,ακομη κι εγω δεν θα χω συντομα τοσο πολυ χρονο να μπαινω...αρα παω σιγα σιγα να καω λιγο ακομη με monster μπας και σε φτασω:P
Και op γμτ,πρωτη φορα εχω πανω απο 6 επεισοδια να δω και βαριεμαι τρομερα να τα δω!!
Χαλασα εντελως με την σειρα,αλλα μολις φτασουμε στο μανγκα θα ξαναπορωθω με τα 1000 standard...καλα οχι οτι τωρα με χασατε σαν φαν απλα δεν με πολυτραβαει η σειρα αυτη την περιοδο....:)
Σεπ 20 2008 18:58

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται