Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

anime-dono → ichigo13

γιατί δεν την μικραίνεις λίγο? look μόνο 115kb [IMG]http://img74.imageshack.us/img74/3650/sigkp9.gif[/IMG]
Νοέ 19 2008 17:43
Φωτογραφία

ichigo13 → Zoro

Πολλυ φοβάμαι όμως ότιίσως είναι παράνομη,γιατί είναι 270+ ΚΒ! Αλλά δεν ξέρω ρε συ την έβαλα με imageshack! Αnyway αν ξέρεις πως μπορώ να μικρίνω το μεγεθός της (σε ΚΒ)με το λιγότερο δυνατό κόστος tell me aniki ok? Α..btw το manga συνχίζει και είναι super!
Νοέ 19 2008 17:25
Φωτογραφία

Zoro → ichigo13

Μate,I just fell in love with your sig:blingeye2: Πλάκα πλάκα αυτό το επεισόδιο ήταν τόσο πολύ epic που σχεδιάζω να βάλω κι εγώ κάνα αβα με τον φύκη:P (την sig μου δεν την αγκίζω,μόλις την έβαλα και θέλω να κρατήσει πιο πολύ;))
Νοέ 19 2008 17:10
Φωτογραφία

kelborn3 → ichigo13

Ενταξει τωρα ειναι μαι χαρουλα.Aκυρο αλα μολις εδωσες τη μουσικη απο το κομματι με το luffy απλα τρελα8ηκα και κατεβασα ολη τη μουσικη επενδυση του op 3.7gb.Τωρα σκεφτομα ποτε 8α την ακουσω:burningbe3:
Νοέ 19 2008 12:03
Φωτογραφία

ichigo13 → kelborn3

Για δες τώρα!
Νοέ 19 2008 11:57
Φωτογραφία

kelborn3 → ichigo13

Εννοουσα τη pic απο το ανιμε.Τy για το λινκ:nod2:
Νοέ 17 2008 10:16
Φωτογραφία

ichigo13 → kelborn3

Εννοείς την pic από το anime ή από το manga? Αν εννοείς το πρώτο τότε την βρήκα από το [URL="http://apforums.net/index.php"]apforums[/URL]!Γενικά αν γραφτείς εκεί βρίσκεις πολλά καλούδια :) Τωρα αν εννοείς το δεύτερο την βρήκα στην google με search οπότε τώρα link δεν μπορώ να σου δώσω!
Νοέ 17 2008 00:54
Φωτογραφία

kelborn3 → ichigo13

ela re na se rwthsw th pic me th zoro pou th konomises gt epsaxa kaidne th brhka pou8ena.An ginetai na mou peis to site...:nod:
Νοέ 17 2008 00:34
Φωτογραφία

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Αυτό είναι το θέμα!Ότι μετά όταν γίνουμε εργαζόμενοι τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα όποτε θα πρέπει να ευχαριστηθούμε τα φοιτητικά μας χρόνια, δεν θα τα ξαναβρούμε μπροστά μας!Δεν πρέπει να περάσουν μόνο με άγχος και μιζέρια!Αν όμως και τα επόμενα εξάμηνα είναι όπως αυτό τότε άντε γεια!
Νοέ 02 2008 01:49
Φωτογραφία

samurai_pizza_dora → ichigo13

Kαλα νταξ θα περασουν και αυτες οι no-life days. :P Δεν γίνεται όλη η υπολοιπη ζωη να είναι έτσι (ή γίνεται? :oo:)
Νοέ 02 2008 01:25
Φωτογραφία

Εγώ είμαι απελπισμένος!:( Ο Νοέμβρης είναι ο χειρότερος μήνας για μένα.Οι πρόοδοι και οι εργασίες που έχω να παραδώσω πηγαίνουν μέρα παρά μέρα κυριολεκτικά.Να φανταστείς όλες μαζεύτηκαν τον ίδιο μήνα όπου συν της άλλης έχω να παραδώσω και project και έχω και τα μαθήματα οδήγησης όπου αναγκαστικά μου τρώνε ώρες! Φυσικά τώρα πια τα μόνα anime που βλέπω είναι τα 3 shonen,άντε να διαβάσω και κανα manga! Οπότε δεν είσαι μόνη σ'αυτή τη ζωή βρήκες κιάλλον έναν no lifer να σου κάνει παρέα :P
Νοέ 02 2008 01:22
Φωτογραφία

samurai_pizza_dora → ichigo13

Ελα βρε! (ξεχαστηκα το πρωι και δεν απαντησα, γιατι ησουν offline και εβλεπα drama :P) Καιρό έχουμε να τα πούμε. Εγω μπορω επισημα να ονομαστω πια απολυτος no lifer. Απο το πανεπιστημιο για υπνο, και το σαββατοκυριακο dramas και διαβασμα. Hehe, interesting they were, those last days. Εσυ τι κάνεις?
Νοέ 01 2008 22:47
Φωτογραφία

Μέρα Δωρούλα :bye: πως πάει όλα καλά? Any news? Aντε λίγο καιρό έχεις και birthday!
Νοέ 01 2008 11:58
Φωτογραφία

ichigo13 → iristella

Arigato iri-chan.Καλά θυμάσαι XD
Οκτ 26 2008 13:47
Φωτογραφία

iristella → ichigo13

Xρονια πολλα!!!! Να χαίρεσαι το ονοματάκι σου (και λεει θυμόμουν λαθος, δεν σε λενε δημητρη και γινομαι εντελως ρομπα XD)... Σου εύχομαι τα καλυτερα και πανω απο όλα υγεια ευτυχια και πολλα μα πολλα anime και Mangas!
Οκτ 26 2008 05:39