Community Status Updates
ichigo13 → Scorpion
Nαι αλλά δεν ξερώ αν θες να μάθεις κι άλλα,γιατί είναι από το manga και δεν το έχειδείξει ακόμαστο anime!
Πάντως αν θες να σου πω λίγα πράματα παραπάνω πες μου να σου στείλω pm :)!
Dec 11 2008 15:34
RiDeLub → ichigo13
Έχω να δω επεισόδιο live από το την μάχη Luffy-Moria.
Το πρόβλημα με τα Horrible-raws είναι "γνωστό". Το TVU δεν το έχω ψάξει αλλά θυμάμαι ότι και από τότε που έβλεπα ακόμα, το TVU την μια είχε Fuji και την άλλη όχι.
Τώρα για το Keyhole δεν ξέρω... αν το ψάξω και βρω κάτι θα στο πω. Πάντως υπάρχουν φορές που δεν καταφέρνει σχεδόν κανείς να δει.
Dec 07 2008 15:42
ichigo13 → RiDeLub
Ρε Rid να σου πω τις τελευταίες βδομάδες δεν μπορώ να δω το one piece live γιατί είναι briken τα links των horrible raws και το TVU player δεν πιάνει πια Fuji tv!
Ο μόνος τρόπος είναι το keyhole αλλά δεν μου δουλεύει!
Εσύ συνεχίζεις και βλέπεις live τα επεισόδια κι αν ναι πως το κάνεις :(
Dec 07 2008 15:26
Serestrum → ichigo13
δεν σε καταλαβαινω γιατι δεν προσπαθησα...
απλα απαντησα σε ενα ποστ που ειδα... δεν εχω ιδεα τι συζηταγατε πριν ποσταρω...
οποτε...
Nov 30 2008 22:20
ichigo13 → Serestrum
I really can't understand why you don't understand man!
Είναι απλά μια βλακώδης λέξη που ξεκίνησε από το arlong park forum και το είπα για πλάκα!
Τι πάτε και ψάχνετε και το τραβάτε....!
Oρίστε
[IMG]http://img147.imageshack.us/img147/5108/8303511221034losv8.jpg[/IMG]
Nov 30 2008 22:11
Zoro → ichigo13
Κατάλαβα:P
Πάντως ρε συ ο μαυροπούλης που έβαλες στην εικόνα...εχμ...είχε 2 πολύ ωραίους κεφτέδες από πίσω xD
Nov 30 2008 19:17
ichigo13 → Zoro
To ξέρω XD αλλά το έχω συνηθίσει!
Μάλιστα υπάρχει πουλί Whitebird και BlackBird :)
Nov 29 2008 10:57
Zoro → ichigo13
Τπτ,σκέψου ότι κι εγώ με την 2η το παρατήσα:P
...απλώς,ρε συ είναι Whiteb[B]ea[/B]rd και Blackb[B]ea[/B]rd και όχι bird:hahaha:
(δλδ ασπρογένης,όχι ασπροπούλης xDDD)
Nov 29 2008 04:32
M.D.F. → ichigo13
Ασε...εχω γινει κομματια....κατσε να τελειωσω με τις πανελλαδικες και μετα...
Nov 27 2008 17:25
ichigo13 → M.D.F.
Που χάθηκες εσύ ρε?
Καιρό έχω να σε δω!Αντε να πεις κι εσύ την γνωμη σου για anime και manga γιατί έχουν πιάσει φωτιά!
Nov 27 2008 02:53
Zoro → ichigo13
Χεχε χαίρομαι που σ'άρεσε,δεν άκουσα κανένα σχόλιο από καναν Kaizoku και είχα αρχίσει να τα πεθυμώ:P
Αν και δεν σκοπεύω να το κρατήσω πάνω από 2 βδομάδες(το πολύ πολύ),ήταν απαραίτητο(λόγω του username μου και της λατρείας που έχω στον φύκη) να βάλω και ένα αβα ως φόρο τιμής σε αυτόν:8):
Ty για το σχόλιο λοιπόν mate ^_^
Nov 25 2008 23:53
ichigo13 → Seraphimon-T.K.
Έλα ρε πως πάει όλα καλά?
Βασικά το εξάμηνο αυτό είναι κάπως βαρύ για μένα οπότε μπαίνω λιγότερο σε σχέση με παλιά!
Δυστυχώς το PS3 μου είναι Αθήνα :( οπότε εγω δεν μπορώ να παίξω κάτι!Θέλω να πάρω ή το LBP ή το Naruto τα Χριστούγεννα που θα ανέβω!Θα δούμε...
Τώρα αν.... βρω χρόνο παίζω pc games!Εχω κατεβάσει το Deadspace και οταν το τελειώσω με το καλό θα αρχίσω το FraCry 2!
Aυτά.....
P.S. Αν έχεις msn δώστο μου μια να τα λέμε από εκεί αν είναι :P!
Nov 24 2008 18:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed