Community Status Updates
iristella → ichigo13
Yeap green it is!!! Thank you ichi !!! Ti κάνεις εσύ πως τα περνάς?
Feb 05 2009 17:18
ichigo13 → iristella
OMFG!Is your name colored green?I don't believe it :P!
Well done Iri-chan :)!Ωραία τώρα έχω τον πρώτο φίλο moderator :P!
Feb 05 2009 14:35
ichigo13 → Zoro
[pervert mode on]Zoro-kun θα ήθελα αν γίνεται να μου δώσεις το link με τις "ιδιαίτερες photos από one piece :orly:!
Arigato....[pervert mode off/]
Feb 03 2009 02:17
Erisadesu → ichigo13
μάλλον είναι άφαντος επειδή είνα φαντάρος.
ε συνηθισμένο το ηράκλειο σε τέτοιες συνθήκες.
κοίτα να προσεχεις μόνο.
Feb 01 2009 20:49
ichigo13 → Erisadesu
O Νίκος ναπωτην αλήθεια είναι άφαντις καθώς δεν χρωστάει και πολλά μαθήματα πια,οπότε δεν τον βλέπω!Εμείς σήμερα τελειώσαμε την εξεταστική...ναι καλά τα πήγα :)!
Το Ηράκλιο από την άλλη την μια έχει ζέστη και την άλλη κρύο *_*!
Feb 01 2009 20:36
Erisadesu → ichigo13
ναι δεν σε ξέχασα :) τι κάνει το ηράκλειο άρχισε η εξεταστική;
απο τον νίκο νέα έχεις;
Feb 01 2009 17:55
ichigo13 → Erisadesu
Για σας κυρία Λίζα!Καιρό έχουμε να τα πούμε!Τι κάνετε καλά?Είμαι ο Δημήτρης ο φίλος του Νίκου από την Κρήτη αν με θυμάστε!
Feb 01 2009 16:39
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Όποτε μπορέσεις μπες μια msn γιατί άτι θέλ να σου πω :)
Jan 31 2009 19:26
RiDeLub → ichigo13
Βασικά απαντάω στον Serestrum.
Απλά αναφέρω ότι o Kinjishi που λεέι ο Sengoku στο τελευταίο chapter είναι ο ίδιος (τουλάχιστον ονομαστικά) που ο luffy αναφέρει στο trailer της ταινίας και απλά δίνω το trailer για να το ακούσουν και οι άλλοι
Jan 31 2009 00:44
ichigo13 → RiDeLub
Rid δεν κατάλαβα!Στο τελευαίο post σου τι θες να πεις?Στο one piece thread για το manga
Jan 31 2009 00:34
samurai_pizza_dora → ichigo13
Σου πήρε χρόνια το GTO αλλα τα καταφερες! :P :hahaha: Συγχαρητηρια!
Καλα, παντως αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι πως στο καλο όλοι οι γνωστοι μου έχουν να αντιμετωπισουν μονιμα ιους, και εγω που δεν εχει ακουμπησει αντιιικό το pc εδω και 1,5 χρονο(απο τότε που το πηρα δλδ), δεν εχω ουτε καν adware! :hahaha: (κατα το Murphy όμως, τωρα που αρχισα να καυχιέμαι, συντομα θα πιασω ιο...-_-)
Jan 27 2009 00:42
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Λοιπόν αν σε πρόλαβα, ήθελα να σου πω ότι το msn μου έχει πρόβλημα,δυστυχώς με όλλησε κάτι σαν ιό ένα παιδί και ΄τωρα δεν μου δεν μου δουλεύει το msn κι εκτός αυτού στέλνει ιους και στις επαφές μου!Γι'αυτό αν τυχόν σου έρθει κάτι από εμένα ύποπτο μην το ανοίξεις.Να το πεις και στον Αντρέα!Αυτά... :)
Btw είδα όλο το GTO!Κάλα ε..άνετα μπήκε στο top5 μου :P!
Jan 26 2009 22:44
Fingolfin → ichigo13
Δυστυχώς όχι, δεν τα έχω ανεβάσει εγώ. Έχω άλλο nick στο gamato.info και δεν ήξερα ότι υπάρχει κάποιος Fingolfin εκεί.
Jan 26 2009 21:38
ichigo13 → Fingolfin
Sorry Finlgofin αλλά είδα ότι στο γamato.info έχεις ανεβάσει ένα torrent με όλα τα ff για ps1 σε μορφή .img!Αν γίνεται μπορείς να seedάρεις?(αν δεν το κάνεις ήδη)
Jan 26 2009 20:54
ichigo13 → Phantom Duck
Λοιπόν Phantom για το greeklish widget όταν ξεμπερδέψετε από τα προβλήματα που έχετε,αν θέλετε βοήθεια μπορείτε με ρωτήσετε!Απλά ο κώδικας πρέπει να μπει σ'ένα συγκεκριμένο σημείο!
Ο Gaara πιστεύω θα ξέρει :)!
Jan 26 2009 02:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed