Jump to content

Community Status Updates

Photo

Animesuki → ichigo13

Καλη χρονια , χρονια πολλα.Ειμαι μια χαρα , εσυ? Παιζω το yakuza 2.ΦΟΒΕΡΟ!
Jan 01 2009 03:01
Photo

RiDeLub → ichigo13

Βασικά δεν θυμάμαι αλλά όταν πατάς στο καθένα ξεχωριστά, σου λέει ποιο είναι στα Αγγλικά. Κοίτα το Firewall (comodo) μου είναι ανοιχτό. Την προηγούμενη εβδομάδα μου δεν μου έπαιζε και εμφάνιζε το πρόβλημα που είχες πει σε ένα thread. Τώρα δουλεύει κανονικά.
Dec 28 2008 03:25
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Thanx Rid καλές γιορτές επίσης αλλά πιο κανάλι είναι το Fuji? Εdit:Mataku πάλι με πέταξε! Έσυ το firewall το έχεις κλειστό?
Dec 28 2008 02:26
Photo

RiDeLub → ichigo13

Γεια σου ichigo και Χρόνια Πολλά Το Keyhole μου δουλεύει σήμερα. Στο δίνω πληροφοριακά γιατί τα άλλα μέσα δεν δείχνουν να μου δουλεύουν.
Dec 28 2008 02:21
Photo

ichigo13 → Animesuki

Ναι ρε σε θυμάμαι,πως δε σε θυμάμαι! Απλώς μπαίνω σχετικά πιο λίγο :( λόγω σχολής Εγώ μια χαρά είμαι εσύ?Όλα καλά?Κανένα νέο? Καλές γιορτές και χρόνια πολλά!!
Dec 28 2008 00:42
Photo

Animesuki → ichigo13

ρε συ πως εισαι καλα?Με θυμασαι?!
Dec 27 2008 01:09
Photo

a2a → ichigo13

Tα καλύτερο site για ιαπωνική μουσική είναι το Jpopsuki και τα forum του bww2. Αλλά στο πρώτο πρέπει να κάνεις register και είναι με torrents ενώ στο δεύτερο θέλςι πάνω από 50 posts για να μπεις στο DDL section τους. Εγώ προσωπικά θεωρώ ενδιαφέροντα τραγούδια με μικτό και πιασάρικο ήχο και όχι μόνο τα rock. Δοκιμαστικά άκου το Naniwa Iroha Bushi των Kanjani8 που είναι μια μίξη enka/rap (μοντέρνα ένκα το φωνάζουν) ή το SCREAM των GLAY/EXILE που είναι μια μίξη rnb/rock. Τώρα από ροκ δεν είμαι και τόσο ειδικά καθότι pop fan πάνω απ' όλα αλλά έχω υπόψη μου κάποια ωραία ροκ τραγούδια. Ακόμα και οι Arashi έχουν(listen to Pikanchi, it's perfect for headbanging).
Dec 16 2008 19:22
Photo

ichigo13 → a2a

Βασικά η εκπομπή ακούγεται από άτομα άσχετα με τη J-music καιγενικά ότι έχει σχέση με Ιαπωνιά οπότε μου είναι δύσκολο να βάζω j-pop τραγούδια,καθώς θεωρώ ότι τα περισσότερα είναι βαρετά γι'αυτούς! Α...επίσης ξέρεις κάποιο καλό site για να κατεβάσω j-muisc? Οτι δεν ειναι από anime το κατεβάζω από το youtube και μετά το κάνω mp3,οπότε θα ήθελα εναν άλλο τρόπο! Τελος αν γίνεται θα μπορούσες να μον δώσεις μια λίστα με j-rock τραγούδια! Τhanks a lot
Dec 16 2008 17:11
Photo

a2a → ichigo13

Ευχαριστώ αλλά τελικά το είχα το τραγούδι. Κατεβάζω συχνά τα charts του Oricon και έχω πάρα πολλά τραγούδια και τελικά χάνομαι κάπου! Αυτό με τα ροκ... βγαίνουν πάρα πολλά τραγούδια αλλά δεν πουλάνε όσο η ποπ. Παλιά είχαν πέραση οι γυναίκες τραγουδίστριες και τώρα τα boybands. O λόγος; Αυξήθηκαν οι fangirls κυρίως μετά την αύξηση της δημοτικότητας των dramas στο εξωτερικό(count me in as well, I'm a HUGE Arashi fangirl) οι οποίες πάντα αγοράζουν (εγώ αγοράζω συνέχεια πχ). Για το ροκ δεν μπορώ να το εξηγήσω. Η ροκ σκηνή στην Ιαπωνία αν και διαδεδομένη σε μας τους ξένους είναι πιο underground. Υπάρχουν και ροκ συγκροτήματα όπως οι Laruku, οι GLAY και οι B'z οι οποίοι τα πάνε πάρα πολύ καλά πάντα. Απλά φέτος ήταν πιο χαμηλά στο Oricon ( έχω τη λίστα αν θες). Και γιατί να μη βάλεις ποπ στην εκπομπή; Το truth των Arashi τα σπάει! Είναι πολύ σκοτεινό τραγούδι! Και το Kiseki των Greeeen είναι υπέροχο επίσης!
Dec 16 2008 16:55
Photo

ichigo13 → a2a

[url=http://www.youtube.com/watch?v=6NeLqLGBhpc&feature=related]YouTube - γ™γγ‚‚γ¨γΎγ•γ¨ οΌ εΎδΊ¦η΄… οΌγ‚γ‚γ‚‚γ“γ†οΌ‰[/url] Just love enka! Νομίζω ζήτησες το τραγούδι στο pοst με τα Oricon charts της χρονιάς! Αν θες μπορώ να στο δώσω και κανονικά ως mp3 :) Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατι δεν υπήρχε σχεδόν κανένα j-rock τραγούδι στα charts?:( Θέλω να κάνω μια εκπομπή και βάζω j-music αλλά τελευταία έχω ξεμείνει απο τραγούδια,οπότε ειπά να δω το εν λόγο thread,όμως τα περισσότερα τραγούδια είναι j-pop
Dec 16 2008 14:22
Photo

Gaia → ichigo13

Καλα ειμαι κι εγω...... Την Πρωτομαγια γιορταζω. Λογω των λουλουδιων..... μου φαινεται απιστευτο που ειναι τ'ονομα μου στη λιστα....:dazed:
Dec 15 2008 02:43
Photo

ichigo13 → Gaia

Bασικα κοίτα αν θες μια [URL="http://www.eortologio.gr/data/eortes/eortes_december.php"]εδώ[/URL]! Λέει ότι γιορτάζεις γι'αυτό μπερδεύτηκα :P! Kατα τ'άλλα καλά είμαι μωρέ εδώ,έχουμε τις καταλήψεις και δεν ξέρουμε τι θα γίνει άσε.... U? Btw αν δεν έχεις σήμερα πότε έχεις γιορτή?
Dec 15 2008 01:58
Photo

Gaia → ichigo13

Δεν γιορταζω σημερα........ την πατατα την εκανες παντως.:P Που χαθηκες βρε Ichi?
Dec 15 2008 01:50
Photo

ichigo13 → Gaia

Xρόνια πολλά Gaia να έχεις ότι επιθυμείς.Πάντα γερή και δυνατή :) και πάνω απ'όλα υγεία! Ελπίζω να γιορτάζεις σήμερα και να μην έκανα καμιά πατάτα :P
Dec 15 2008 01:19
Photo

Scorpion → ichigo13

Τοτε καλυτερα μην μου πεις γιατι το μανγκα δεν το χω διαβασει καθολου.Αμα ειναι θα τον περιμενω να ερθει και στο anime .
Dec 11 2008 17:13