Community Status Updates
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Όποτε μπορέσεις μπες μια msn, αν έχεις όρεξη :).Υou don't have to be online, απλά στείλε ένα μνμ.
May 30 2009 17:32
samurai_pizza_dora → ichigo13
Πωπω! Και είχα την εντύπωση οτι ξεκιναγες λιγο αργότερα! Πως περνανε οι εβδομαδες και δεν ανοιγω βιβλιο...
Καλη επιτυχια και καλη τυχη να πεσουν τα θεματα που ξερεις εσυ και δεν ξερουν οι αλλοι! :D
May 25 2009 06:25
Lol :P.Βασικα θέλω πραγματικά μια μέρα να δω ποια απο τα μηνύματα που στέλνω έρχονται....
Μπορεί να πω και βλακεία καθώς δεν ξέρω αν η Microsoft στέλνει beta version ενημερώσεις μέσω msn αλλά μήπως έβαλες καμιά beta version?Επίσης τώρα ποια version έχεις?Να ψάξω για κανένα report.
May 16 2009 12:35
Tα εχω παρει μιλαμε με το msn!-_- Σημερα το πρωι ελαβα τα μνμ που μου ειχες στειλει χθες. Γαμωτο βλακεια μου που εβαλα να νεο version, αλλα κάθε φορα που εμπαινα με επριζε οτι υπηρχε μια νεα εκδοση για εγκατασταση...
Να πεθανει ολη η ομαδα που σχεδιασε αυτη τη #$%^#$% τη νεα εκδοση.
May 16 2009 08:31
Λεει οτι τα πηγε καλα τουλ και έχει κεφια(μιας και δεν ειχε ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια) Αλλα επειδη η εκθεση ειναι μια λοτταρια και μιση, θα δουμε.
May 15 2009 21:08
Zoro → ichigo13
Ηai hai good sir!
Αν και όπως πολύ καλά θυμάσαι, μπαίνω και δεν μπαίνω αυτές της μέρες, αλλά όλο και κάποια στιγμή μπορούμε να τα λέμε... και ναι, χαθήκαμε... δεν είναι πάντα καλοκαίρι δυστυχώς. :'D
:sleepy:
May 12 2009 00:56
Oντως δεν λαμβάνω τπτ... :S
Μαλλον φταίει το οτι εβαλα τη νέα εκδοση. @#$@#$ τη microsoft και τις ενημερωσεις!!!@#$@#%@#@#
May 08 2009 16:28
Btw τι γίνεται με το msn σου?Προσπαθουσα μέρες να στείλω μνμ αλλά θα πρέπει να μην στέλνονται.Όταν είσαι offline καμιά φορά δεν στέλνονται τα μηνύματα :P
May 08 2009 13:49
ichigo13 → Zoro
Zoro-kun τι γίνεται πως πάει όλα καλα?Καιρό έχουμε να τα πούμε ρε συ :P.
Να σου πω έχεις msn,skype ή κάποιο instance messaging programm!Θυμάμαι ότι είχες πει παλιά οτι δεν πολυμπαίνεις.Anyway αν μπορεις δωσε το μου!:P
May 08 2009 01:51
Χμμμ, μπορει και να το έχω ακουστα... Ελε0ς ομως, πριν λιγα χρόνια ήταν. Τελικα έχει δίκιο η μαμα μου οταν λεει οτι ηταν αλλες εποχες τότε. Οι ανθρωποι είχαν αθωοτητα νηπιων.
May 07 2009 23:18
Μπα κανονικά τα πίστευαν ρε συ...Άλλες εποχές τότε :P, δεν είδες την γρια :hahaha:?
Βασικά το χωριό αυτό το ξέρεις, Γραμματικού :P?
May 07 2009 22:13
Aχαχαχαχαχαχαχα πλακα κάνεις! Πόσο φάρσα μπορεί να είναι ενα βίντεο!Αχαχαχαχαχα! Ο εκφωνητης θεος! Καλα και αυτοι που λαμβαναν μετος τα πιστευαν αυτα που ελεγαν ή κοροιδευαν και αυτοι? :hahaha: :hahaha:
May 07 2009 21:57
Επειδή από msn δεν σε βρίσκω με τπτ πάρε ένα link δεις κάτι.....:P
Αφορά το Μεσολόγγι, το βρήκα στο thread του forum με τα videos
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=4tjBsl5hLIQ[/URL]
May 07 2009 18:01
shadowsong → ichigo13
αμαν πια ποσο θα σας ανεχεται το anime.gr "κυριε" ichigo13...?Λυτρωστε μας απο την υπαρξη σας plz:congrats: και σταματηστε την προπαγανδα:chigau:
Mar 30 2009 14:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed