Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Seirios → Phantom Duck

σορρυ για την ενοχληση φανταστικε admin,αλλά όταν στα στατικς στο προφιλ μου λεει referals:1 τι είναι αυτο?
Νοέ 01 2008 01:49
Φωτογραφία

zade → Phantom Duck

Re phantom να ρωτήσω κάτι , πως μπορώ να δω το top10 του ανιδβ ; Δεν έψαξα και πάρα πολύ είναι η αλήθεια ,αλλά δεν μπορώ να το βρω . Μπας και ξέρεις να με βοηθήσεις ;
Οκτ 31 2008 17:15
Φωτογραφία

Phantom Duck → Musashi

Τι λέει ρε μεγάλε, κάνα νέο ?
Οκτ 24 2008 23:33
Φωτογραφία

Radagast → Phantom Duck

Είχα κάνει misspel το Wake of gods σαν Wrath of gods καλά τα πήγα. ^^ Ελπίζω να το βρήκες το site του. :) (πάντως αν θυμάμαι καλά έχει και ένα τεράστιο pdf manual μέσα, για να διαβάσεις πιο λεπτομερώς για όλα όσα αλλάζουν.) Καλά το game είναι σαν να είναι καινούριο μετά, καμία σχέση... Και πολύ κάψιμο για multiplayer...
Οκτ 22 2008 03:06
Φωτογραφία

KennyPhantom Duck

Αυτό που εννοούσα ήταν... έτσι όπως τελείωσε το anime Berserk, πως να εκμεταλλευτούν τα υπόλοιπα volumes του manga; Αν υπάρξει 2η season, μάλλον θα το πιάσουν από την αρχή (αυτό που όλοι υποθέτουμε ότι θα γίνει και με το FMA του χρόνου).
Οκτ 21 2008 00:06
Φωτογραφία

Phantom Duck → Zoro

Δεν ξέρω, δεν έχω δει One Piece. Ο μόνος Ζορο που γνωρίζω είναι ο άλλος, ο μασκοφόρος με την μπέρτα και το καπέλο :hahaha: Όσο για το poll σιγά το πράμα, 5 κουμπάκια πάτησα.
Οκτ 18 2008 00:07
Φωτογραφία

Zoro → Phantom Duck

Whoa!That was fast!:oo: Δεν το περίμενα να γίνει την ίδια μέρα που έστειλα το pm,μετά σου λένε service! Thanx και πάλι Phantom:Blissfull: PS:Το Zoro τονίζεται στο πρώτο ο,ο άλλος είναι απλά συνονόματος:P
Οκτ 17 2008 23:52
Φωτογραφία

Dante80Phantom Duck

τι θενκς ρε παπαρα μπε msn λεμε....Τ_Τ
Οκτ 17 2008 19:30
Φωτογραφία

dennisuke → Phantom Duck

Το ξέρω ρε Phantom Duck, τι να κάνουμε, κυνηγάμε ένα άπιαστο όνειρο :rolleyes: Και σ 'εμένα τον ίδιο πέφτει η υπόληψη που έχω για τα rmvb, δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνω τι γίνεται, απλώς είμαι αντίθετος στην όλη ιδέα να αυξάνεται συνεχώς ο χώρος αποθήκευσης για να βελτιώνεται η ποιότητα αντί να μειώνεται. Είναι φυσιολογικό βέβαια και κάτι πάει να γίνει με τα νέα dvd που βγαίνουν, το blu ray, αλλά όπως λεν η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία :( Πάντως για το mkv ξέρω ότι έγινε αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των anime, αν δεν κάνω λάθος^^ Βρίσκομαι τώρα σε αναζήτηση μιας ικανοποιητικής μορφής, μάλλον mp4 θα προτιμήσω, απλώς με πονάει που όλες μου οι σειρές είναι σε rmvb μέχρι τώρα. Τελοσπάντων, θα δείξει :drink:
Οκτ 17 2008 19:29
Φωτογραφία

Phantom DuckDante80

Θενξ ;)
Οκτ 17 2008 19:14
Φωτογραφία

Phantom Duck → dennisuke

Χωρίς να θέλω να σας χαλάσω τη διάθεση, τα rmvb είναι ο container του παρελθόντος. Ευρέως χρησιμοποιούταν το 2002, και όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο συνεχίζει να πέφτει. Αν συνεχίσει να ακολουθεί την ίδια πορεία, σε 3-4 χρόνια δεν θα βρίσκεται ίχνος του στο internet. Ο container του μέλλοντος είναι mkv/mp4. Το avi πέθανε. Το rm(vb) είναι νεκρό εδώ και κάτι χρόνια. Πληροφοριακά, δεν μπορεί κάποιος να κάνει encode σε rm. Τα rm είναι επανακωδικοποίηση ήδη υπάρχωντων .avi (κυρίως) αρχείων. Αυτό σημαίνει πως ποιότητα εικόνας/ήχου είναι κατώτερη του αρχικού αρχείου. Δεν παύει να είναι ικανοποιητική για το μέγεθος που προσφέρει, όμως παραμένει κατώτερη.
Οκτ 17 2008 19:04
Φωτογραφία

Dante80Phantom Duck

Hellising shipped 2dei, περιμένουμε τώρα....^^
Οκτ 17 2008 18:46
Φωτογραφία

Phantom Duck → Zoro

Dude, έχω φάει χρόνια βλέποντας Anime, AMVs κλπ σε .rm / .ra (ούτε καν rmvb). Κι εγώ όταν είχα 56k τα .avi τα απέφευγα όπως ο διάολος το λιβάνι. Για το μέγεθός τους, η ποιότητα που κρατάνε είναι πολύ παραπάνω από ικανοποιητική αλλά μόλις δεις anime σε High Definition δεν υπάρχει πλέον επιστροφή ;) Εδώ σε λίγο καιρό θα καταργηθούν τα .avi, ήδη πολλά groups πλέον κάνουν releases μόνο σε mkv/mp4.
Οκτ 16 2008 11:41
Φωτογραφία

Zoro → Phantom Duck

Phantom,θα σου απαντήσω λεπτομερέστερα άυριο στο pm,αν και γενικώς εννοείται πως ενδιαφέρομαι ακόμη. Όσο για το PS,rmvbs are not like youtube:hahaha: Στο youtube φαίνονται συχνά τετραγωνισμένα και μικρά(αν και υπάρχουν σίγουρα εξαιρέσεις),αλλά και έτσι όμοια τα rmvb,ανάλογα με το encoding που έχει γίνει,μπορεί να έχεις ένα μεγάλο αρχείο με κακή ποιότητα,όπως και ένα μικρό με καλή έως πολύ καλή,ειδικά δεδομένου του χώρου του. Και αυτο το λέω γιατί έχω δει και τις 2 περιπτώσεις και ειδικά με την 2η "έμεινα" μια φορά,πχ δες [URL="http://www.anime.gr/forums/236737-post189.html"]εδώ[/URL] αυτές τις εικόνες που έιχα βάλει στο thread του Monster,οι οποίες προέρχονται από rmvb επεισόδιο μόλις 30 mb! Δεν αντιλέγω ότι τα avi έχουν καλύτερη ποιότητα,αλλά αυτο που λέω ειναι ότι : 1)τα rmvb,αν εχει γίνει καλή δουλεία,όχι μόνο "βλέπονται",αλλά είναι και μια χαρά ποιότητα. 2)η ανταλλαγή που σου δίνουν,χώρος-ποιότητα,είναι παραπάνω από δίκαιη,πιάνουν λιγότερο από τα μισά των αvi πολλές φορές και η ποιότητά τους δεν είναι τρομερά κατώτερη,πάντα εφ όσων έχει γίνει καλή δουλειά όπως είπα. Μιας και τα anime είναι άπειρα,ένα file format που να σου γεμίζει λίγο χώρο σε DVDs/σκληρό και να σου δίνει παράλληλα μια καλή ποιότητα είναι ότι χρειαζόμαστε πιστεύω:Blissfull: Αλλά εννοείται ότι δεν πάω κόντα σε όσους προτιμούν διαφορετικά file formats,απλώς θεωρώ ότι τα rmvb είναι underrated και γι αυτό τα υποστηρίζω πάσι θυσία;)
Οκτ 15 2008 23:51
Φωτογραφία

Phantom Duck → Zoro

Αν στο "One Piece openings" αλλάξω την επιλογή σε multiple, τότε δεν υπάρχει λόγος για την τελευταία επιλογή, μιας και ο καθένας θα επιλέγει όσα και όποια θέλει. Επομένως μπορείς να κρατήσεις και την έκδοση της 4kids. Έχε υπ' όψιν σου όμως πως για να γίνουν αυτά θα μηδενιστεί το πολλ και θα ξαναρχίσει από την αρχή. Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα, στείλε ένα ΠΜ με τις 15 επιλογές που θέλεις και θα το κανονίσω. P.S. RMVB sucks quality, σαν να βλέπεις Youtube είναι. Είμαστε στην High Definition εποχή ppl, τα rmvb τα κατεβάζαμε με την 56k.
Οκτ 15 2008 18:59