Jump to content

Community Status Updates

Photo

Phantom Duck → Carnival Of Rust

Χρόνια πολλά και καλά. Ερότικα ...?
Dec 25 2008 13:21

Phantom Duck

Hey fail kfc χρονια πολλά με υγεία σε εσένα και στην οικογένεια σου.(Πρωτοχρονιά το ψήνεις για Erotica? θα είμαστε καλο team :D)
Dec 25 2008 13:17
Photo

Phantom DuckFingolfin

Στείλε τις μεταφράσεις για τα επόμενα επεισόδια όποτε μπορέσεις, τελειώνω με το 23.
Dec 24 2008 16:56
Photo

Phantom Duck → spyo

Τι λέει ρε, έχουμε να τα πούμε κάτι αιώνες :P
Dec 22 2008 05:07
Photo

Yu_Kanda → Phantom Duck

Thnx a lot Phantom:D Πραγματικα δεν ξερεις τι αγχος ειχα φιλε ηταν και η πρωτη μου αλυσιδα που συμμετειχα και τα ειχα ψιλοπαιξει.Αντε να ερθουν οι διακοπες χριστουγεννων να δω και τη σειρα γιατι με τις πανελληνιες δε προλαβαινω να κανω τιποτα:(
Dec 22 2008 04:59
Photo

Seirios → Phantom Duck

tnx man.:) πάω να ορίσω την πρώτη ημερομινία που σταματάνε τα ποστ
Dec 21 2008 04:30
Photo

Seirios → Phantom Duck

χελοου μαν! τι λέει ? μια χάρη θέλω...έφιαξα το παιχνιδάκι στο play by post(3 ways story) απλά θέλω να μου πεις όταν είναι η ώρα αν θα εγκριθεί ή όχι για να ξέρω :)
Dec 21 2008 03:14
Photo

RiDeLub → Phantom Duck

ΟΚ Thanks for the advice. Then AHQ it is.
Dec 19 2008 19:43
Photo

Phantom Duck → RiDeLub

Οι Haro Tori δεν είναι παρά οι Aone-Anime Kingdom με άλλο όνομα που συνέχισαν τη σειρά. Καλοί ήταν αλλά η έκδοση των AHQ είναι μακράν καλύτερη. Μόνο και μόνο για τη διαφορά ποιότητας στην εικόνα, αξίζει να το δεις από αυτούς. Πραγματικά είναι πολύ καλύτερη από τα TV-raws, και τέτοιες σειρές προτείνονται για όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα μπορεί να βρεθεί. Επίσης οι υπότιτλοι των DVDs ήταν πολύ προσεγμένοι, και οι AHQ έχουν διορθώσει τυχόν ψιλολαθάκια από 'δω και από 'κει. Τράβα κατέβασέ το από αυτούς εννοείται χωρίς αμφιβολία.
Dec 19 2008 19:18
Photo

RiDeLub → Phantom Duck

Hello PK. Έχω μια ερώτηση για τo Gundam Seed Destiny. Διαβάζοντας το universe thread που έχεις δημιουργήσει, είδα ότι προτείνεις τους AHQ σαν group. Κοιτώντας όμως την αλυσίδα και το anidb είδα τους Α-Κ&AonE καθώς και ένα άγνωστο σε μένα group που τους συνέχισε. Βασικά εσύ από που έχεις δει; Δεν ενδιαφέρομαι για το dub οπότε σκέφτομαι τα άλλα 2 group αλλά θέλω και μια πιο προσωπική άποψη καθώς στο anidb δεν βγάζεις άκρη. Τους προτείνεις; Επίσης επειδή έχω διαβάσει σχόλια για το ότι όλοι ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που συνέχισαν τους AonE (Haroharo& ToriTori), μήπως ξέρεις να μου πεις τι παίζει (για να μάθω αυτό που ξέρουν όλοι:P). Τώρα που το boxtorrents έχει freeleech σκέφτομαι να το ξεσκίσω λίγο :hahaha:
Dec 19 2008 19:04
Photo

Serestrum → Phantom Duck

χελλοου φαντομ ντακ!!! οι ουρανοι και τα σκοτεινα σοκακια της Λιμνουπολης ειναι ασφαλη... ηθελα να σε πω... αν θα θελατε να κανουμε μια ανταλλαγη banner με την Anathemanga.... αυτο με την εικονιτσα κατω κατω... χεχ... ελπιζω να μην ενοχλησα.... τα ξαναλεμε...
Dec 18 2008 19:54
Photo

Zauk-Lain-Phantom Duck

nice ava duck...btw που την βρηκαν ρε την ιαπωνικη κουκλα...(ελπιζω να το ενιοσες)
Dec 11 2008 18:25
Photo

Seraphimon-T.K. → Phantom Duck

Ωραιο το χριστουγεννιατικο avatar σου phantom :)
Dec 09 2008 01:51
Photo

October → Phantom Duck

Geia soy...!epeidh eimai kainoyria sto forum,3ereis an mporw na katevasw ta vampire knight apo to anime.gr??h mono ayta poy exei h lista twn downloads???
Dec 06 2008 21:03
Photo

Xa0s → Phantom Duck

Πέραν του οτι ο Donalt τα σπάει ...Τώρα βγαίνει κ σε Χριστουγεννιάτικο πακέτο ... Sugoiii
Dec 03 2008 22:21