Community Status Updates
zweistein → Phantom Duck
Goοdmorning Sir!
απορία: τα Gantz volumes 21, 22 και 23 πότε θα τα δούμε στο download section μας?
PS: τελικά το Gantz Wiki υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιηθεί..?
Sep 15 2008 13:06
Phantom Duck → Fingolfin
Fingo, στο Heal Hurt δεν μπορείς να ψηφίσεις όποιον έχει God Mode. Βγάλε τον Σαίτο
Sep 11 2008 18:23
ichigo13 → Phantom Duck
Τπτ οκ μου τα έφτιαξε ο Fingοlfin!Βασικά ήθελα να ανοίξω poll σε ένα ήδη δημιουργημένο thread, όχι δικό μου.Αυτό μου είπε δεν γίνεται οπότε του είπα να μου το φτιάξει αυτός
EDIT:Φτιάξτε το μου αν είναι πάντως!
Sep 04 2008 23:16
Phantom Duck → ichigo13
Σε ποιο σημείο προσπάθησες να ανοίξεις poll ? Πες μου και θα κοιτάξω να δω αν έχει πειραχτεί τίποτα από τα privileges.
EdIt
Ισχύουν αυτά που λέει ο fingo, τώρα τα είδα.
Sep 04 2008 23:13
ichigo13 → Phantom Duck
Sorry Phantom αλλά γιατί δεν μπορώ να ανοίξω poll?Τώρα πια μπορούν μόνο οι mods?
Sep 04 2008 21:41
Tong_Po → Phantom Duck
Άστα Phantom κάτσε φοιτητής όσο μπορείς γιατί άμα το πάρεις το ρημάδι δεν προλαβαίνεις ούτε να κλάσεις! Βασικά είναι ένας φοβερός συνδυασμός στρατού - (πολύ) δουλειάς στο καπάκι που άφησε όλα τα υπόλοιπα χόμπι στην άκρη... Πού θα πάει όμως θα τα ξαναπιάσουμε........
Sep 02 2008 23:25
Anyparktos → Phantom Duck
Xεχε,πάλι καλά που δεν ανοίγω spoilers αν δεν προσπαθήσω πρώτα μόνος μου να λες...
Sep 01 2008 23:50
Anyparktos → Phantom Duck
Duck,στο δευτερο mindfuck φαινεται και το περιγραμμα ενος ανθρώπου σαν φαντασμα στα δεξια του τυπά στο βαθος btw...Δεν ξερω αν το παρατηρησες!
Sep 01 2008 23:31
Hellraider → Phantom Duck
Thnx για το torrent με γλiτωσες και απο το ψαξιμο (και εχει και[zx]μεσα ) :):respect:
Aug 30 2008 18:30
Phantom Duck → Nami-Swan
Πολύ της μόδας έχουν γίνει τα Self Imposed Bans :oo:
Και ποιος είναι ο λόγος είπαμε ?
Aug 28 2008 11:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed