Jump to content

Community Status Updates

Photo

Phantom Duck → dOOpLiSSaKoS

Αν ρίξεις μια ματιά σε threads με τεχνικά προβλήματα (ή και σε προηγούμενα σχόλια στο account μου) θα δεις πως αυτό το πρόβλημα υπάρχει εδώ και κάμποσες μέρες. Δυστυχώς, την παρούσα στιγμή είναι δύσκολο να το φτιάξουμε, όμως το παλεύουμε. Συγγνώμη για την αργοπορία αλλά ζητάμε την κατανόησή σας :nod2:
Jun 26 2009 12:38
Photo

dOOpLiSSaKoS → Phantom Duck

Καλησπέρα καταπληκτικέ Administrator! Έχω ένα μικρό προβληματάκι με το Anatar και το Signature, βλέπεις προσπαθώ να το αλλάξω, τα καινούργια που βάζω είναι μέσα στα όρια που έχετε θέσει αλλά συνέχεια μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "Unable to Save Picture"... Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες ζητάω την βοήθεια σου! Παίζει τίποτα με το account μου? Plz help! :)
Jun 26 2009 12:11
Photo

Dark_Venus → Phantom Duck

Gooood! I Love Donald!!!!
Jun 21 2009 01:20
Photo

Phantom Duck → karkas

Θενξ για το άβαταρ, με το που το είδα το τσίμπησα αμέσως. Οι επιλογές/τροποποιήσεις που δίνει στους υπότιτλους είναι μέσω του DirectVobSub κάτι που σημαίνει πως και το Media Player Classic έχει τις ίδιες δυνατότητες. Όποιον και από τους δύο Players να χρησιμοποιήσεις σε συνδυασμό με το CCCP μπορείς να δεις τα πάντα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προσωπικού γούστου. Εμένα με τραβάει περισσότερο ο Zoom επειδή με έχουν βολέψει οι ρυθμίσεις του και τα shortcuts που χρησιμοποιεί (zoom, pause με κλικ, με space αντί να κάνει pause σου δείχνει την μπάρα της ώρας, επόμενο επεισόδιο πατώντας pagedown, πάρα πολλές επιλογές με τη ροδέλα κλπ κλπ).
Jun 12 2009 01:13
Photo

karkas → Phantom Duck

Πολύ καλύτερο το καινούριο σου άβαταρ!!! Ζωή να'χει ο Κύρος, κάνει τα σαραβαλάκια να πετάνε!!! btw γιατί σου αρέσει τόσο ο Zoom Player? Είχες πει κάπου ότι έχει πολλές επιλογές για subtitles, ενώ όταν το κοίταξα, ας πούμε ότι δεν τις βρήκα!
Jun 12 2009 00:28
Photo

Tsunade-sama → Phantom Duck

Έγινε!Κανένα πρόβλημα! Ευχαριστώ πολύ κ πάλι!:gotit:
Jun 07 2009 12:33
Photo

Phantom Duck → Tsunade-sama

Ναι, δυστυχώς είναι πρόβλημα που εμφανίστηκε πριν 2-3 μέρες. Λίγη υπομονή μέχρι να βρούμε τι φταίει :nod:
Jun 07 2009 12:31
Photo

Tsunade-sama → Phantom Duck

Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με το avatar κ την signature, προσπαθώ να τα αλλάξω κ μου εμφανίζει το εξής μήνυμα "Unable to save picture".K τα δύο είναι μέσα στα όρια. Συμβαίνει κάτι με το site? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Jun 07 2009 12:27
Photo

Zoro → Phantom Duck

Domo Arigato, I knew I could count on you!! :nod: Ναι, ξέρω τι εννοείς... αλλά σαν μέγας fan του One Piece (400 eps και βάλε, χωρίς να είναι γνωστό το πότε θα τελειώσει) και Berserk (34 Volumes από το 1989, πάλι χωρίς να είναι γνωστό το πότε θα τελειώσει) θα το αδικούσα νομίζω αν δεν το άρχιζα... :hahaha: veteran[SIZE=1](-wannabe)[/SIZE] στις ατελείωτες σειρές! :hero:
Jun 06 2009 20:38
Photo

Phantom Duck → Zoro

Done. Καλό φαίνεται το Vagabond όμως δεν το έχω αρχίσει επειδή πάσχει από τη συνήθη ασιατική νόσο (ξεχνάει να τελειώσει :hahaha:)
Jun 06 2009 20:29
Photo

Zoro → Phantom Duck

Hallo Phantom, ως καλός διαχειριστής που είσαι *σλιούρπ* μπορείς να μου προσθέσεις λίγο τα εξής tags: Vagabond, Action, Adult, Drama, Historical, Martial Arts, Mature, Samurai, Seinen στο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=315972#post315972"]νέο thread[/URL] που δημιούργησα για την manga σειρά Vagabond; Ξέχασα να το κάνω πριν ποστάρω δυστυχώς. :unsure: :p
Jun 06 2009 20:13
Photo

Melkor → Phantom Duck

[URL="http://danbooru.donmai.us/post/show/463880/aya_-pixiv441971-drumsticks-eyebrows-guitar-guitar"]Hokuto no Kei-ON[/URL]
Jun 05 2009 21:07
Photo

Night Wizard SealPhantom Duck

Φιλε μου!Ακους ακομα nightwish????Μπραβο!!Και εμενα ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα.Πραγματικα τους λατρευω!!!!!
Jun 02 2009 21:25
Photo

hyuga → Phantom Duck

αχ κάποτε τα χρησιμοποιώ και κάποτε ξεχνιέμαι ή απλά δεν πιστευω ότι αυτό που λέω έχει τόσο άμεση σχέση με την πλοκή ...sorry!!θα το θυμάμαι
Jun 01 2009 23:07