Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Regina → Phantom Duck
[FONT=Arial][SIZE=2]Kon-nichiwa απο λιμνουπολη!:hi:
Το ξερω οτι γινομαι πιεστικη αλλα δεν μπορω να αρχισω την εν λογο δραση μου χωρις ενα αντιπροσωπευτικο avatar!!!:bleh: Τελειομανης μεχρι το μεδουλι!Χιχι!
Γι αυτο θελω μια πληροφορια...θα αργησει πολυ να διορθωθει το προβληματακι?
Ευχαριστω εκ των προτερων....
[/SIZE][/FONT]
Ιούλ 22 2009 12:34
psofia → Phantom Duck
Δεν άντεξα και είπα να διακόψω το ψάρεμα για 5 λεπτά και να σου πω το εξής. Διαχρονικό post roflmao! Nα 'σαι καλά με έκανες να γελάσω :hahaha:
(Πιθανότατα δε θα έρθω φέτος, οπότε have fun!)
Ιούλ 18 2009 22:05
iristella → Phantom Duck
Το ξερα πως θα το έβρισκες εσύ στo Anime pictures trivia..... :hahaha: Ούτε χρησμό από την Πυθεία να χα πάρει.
Ιούλ 03 2009 01:35
MisaYoshiko → Phantom Duck
αν μπορεις αξιαγαπητε φαντομ σλουρπ σλουρπ προσθεσε μου στον τιτλο αυτου > [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=322608#post322608[/url] του θρεντ την ημερομηνια (11/06)
Ιούλ 02 2009 13:40
ααα την τριτη που το βαζαμε στο προγραμμα μου φανηκε οτι ειπαν οτι ειναι δικο σ αγαπημενο..καποιου αλλου θα ηταν.
ναι το χω δει αυτο το θεμα, κολλαω σε καποια σημεια, ευτυχως θα ερθεις αυριο^^
Ιούλ 01 2009 19:30
Phantom Duck → MisaYoshiko
To χρονοδιάγραμμα του AniDB μην το κοιτάξεις, θα σε πιάσει απελπισία και μόνο με την σκέψη. Ρίξε μια ματιά εδώ, νομίζω πως θα σου λυθούν πολλές απορίες
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5654[/url]
Τώρα για αυτό το Kotoba δεν ξέρω, χθες το έβαλα να κατεβαίνει επειδή το βρήκα με ελληνικούς υπότιτλους. Όταν το δω θα σου πω :hahaha:
Ιούλ 01 2009 19:21
αυτη τη στιγμη εχω και τις 2 αλυσιδες, εχω ανοιξει 15 παραθυρα με λιστες, anidb, myanimelist, χρονολογιες, το να, τ αλλο, αλλα ακρη δε βγαζω:Ρ θα ειμαι στις προβολες, οπως παντα, οποτε ελπιζω να μου αφιερωσεις λιγο χρονο.
ειδα οτι εβαλες και την αφισα μου, εννοειται οτι πρεπει να αντικατασταθει αν κανει αλλη ο στεφανος αλλα μεχρι τοτε την βλεπω στην αρχικη σελιδα και χαιρομαι μονη μ:Ρ
κατι τελευταιο, εμαθα οτι το mizu no kotobα ειναι απο τα αγαπημενα σου ,ε?
Ιούλ 01 2009 18:37
Phantom Duck → MisaYoshiko
Στις προβολές αν είσαι, μπορώ να σου κάνω ολόκληρη διατριβή :P
Ιούλ 01 2009 18:22
ζητειται καθηγητής για καλοκαιρινα ιδιαίτερα μαθήματα gundam περιοχη αθηνα
Ιούλ 01 2009 10:17
Phantom Duck → dOOpLiSSaKoS
Όταν το πρόβλημα με το καλό διορθωθεί, θα ανακοινωθεί σε όλους επομένως μην ανησυχείς επ' αυτού ;)
Ιούν 26 2009 14:55
dOOpLiSSaKoS → Phantom Duck
ΟΚ no prob! Σιγά το πράγμα, δεν θα το αλλάξουμε σήμερα θα το αλλάξουμε αύριο μην αγχώνεσαι! :P
Σε ευχαριστώ πολύ για το info! Μήπως γίνεται και να με ενημερώσεις όταν διορθώθει το πρόβλημα?
Ιούν 26 2009 14:25

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται