Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
ZeLiGa → Phantom Duck
Thx for the welcome! Είναι πράγματι φανταστικός χαρακτήρας, ο δεύτερος αγαπημένος μου μετά τον Shin(nanto fan? :P).
Αύγ 29 2009 23:18
Phantom Duck
→
Gol D.Luffy
Προς τον χρήστη [URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=11001"][B]Hawkeye Mihawk[/B][/URL]. Όσον αφορά το ΠΜ που μου έστειλες:
Δεν είπες πως με γράφεις στα @@ σου, όμως οι πράξεις σου άλλα λένε. Επίσης όπως σου εξήγησα, δεν μπορούμε να διαθέσουμε 10 διαφορετικά threads του τύπου One Piece VS Naruto. Υπάρχει ένα κεντρικό Poll, από εκεί και πέρα το αν θα το χρησιμοποιήσεις ή όχι είναι επιλογή σου.
Τώρα τα περί greeklish, σπάσιμο νεύρων κλπ τα αφήνω ασχολίαστα. Από τη στιγμή που δεν έχεις λογικά επιχειρήματα, καταλαβαίνω πως ο εγωισμός σου δεν σου επιτρέπει παρά να καταφύγεις στις τσαμπουκαλεμένες απαντήσεις. Ο καθένας ας κρίνει μόνος του το επίπεδό του.
Τώρα γιατί στα γράφω μέσω VM τη στιγμή που μου έστειλες Προσωπικό Μήνυμα ? Επειδή με BANαρισμένο και αυτό το account δεν νομίζω πως θα μπορείς να διαβάζεις το Inbox σου. Αν το παρόν account δεν είναι δικό σου αλλά κάποιου φίλου σου, το κρίμα στο λαιμό σου.
Αύγ 29 2009 20:14
Phantom Duck → ZeLiGa
Welcome to the Rei Fanclub. Φυσικά, όχι της γνωστής και τετριμμένης Rei, αλλά ΤΟΥ Rei :hehehe:
Αύγ 29 2009 18:17
Phantom Duck → Eclipse
Το BBCode not allowed αναφέρεται στον τίτλο του group. Φτιάξε πρώτα το group, και ύστερα είσαι ελεύθερος να κάνεις copy/paste τα προηγούμενα κείμενά σου κανονικά :)
Αύγ 22 2009 02:05
Phantom Duck → LiosAlfa
Καλή θητεία man, ελπίζω να βρεις τον χρόνο κάποια στιγμή να δεις το Hokuto, επειδή πραγματικά θα το απολαύσεις :riiight:
Αύγ 18 2009 14:24
zade → Phantom Duck
Καλό μου παπάκι είπαμε έτσι ; Τα κόμικ τα φυλάμε μόνο μέσα σε σακούλες κρεοπωλείου !
Καλές διακοπές αρχηγέ ! Εγώ φεύγω σήμερα γι αυτό χαιρετώ .
Αύγ 14 2009 15:07
Cassiel → Phantom Duck
Οιιιιι,Phantom μου 'ξέφυγες' (16ωρα δουλειάς και η κηδεία του φίλου Zerro κάλυπταν/ουν το πρόγραμμα μου ).:hbd: man και ότι επιθυμείς!!!
Ιούλ 24 2009 20:34
Radagast → Phantom Duck
Χρόνια Πολλά ρε Πάπια, κι ότι ποθείς στη Λιμνούπολη να το βρεις. ^^
Ιούλ 23 2009 16:45

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται