Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Mererfin → Melkor

Ευχαριστώωω... Πολύ λίγος κόσμος όμως!!! Απογοητεύομαι........
Ιούν 18 2008 09:31
Φωτογραφία

Melkor → Mererfin

[url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=66[/url] [url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=25[/url] ειναι χαντακωμενα, και αμα δεν ξερεις να τα βρεις δυσκολευεσαι. αλλα το λινκ υπαρχει στο usercp σου. καλημερα!
Ιούν 18 2008 09:09
Φωτογραφία

Mererfin → Melkor

Μωρέ να έρθω μια βόλτα από αυτά αλλά πως? Είναι forum του anime.gr ή άσχετα γιατί έψαξα και δεν βρήκα τίποτα....
Ιούν 18 2008 09:04
Φωτογραφία

Melkor → ichigo13

ευχαριστω για την πληροφορια μαστορα, ειχες δικιο απλα την τελευταια φορα που το εχα δει ειχε N/A στις επιλογες για τα γκρουπ.
Ιούν 18 2008 01:28
Φωτογραφία

ichigo13 → Melkor

Βασικά μπορείς να κάνεις edit το group που έχεις φτιάξει!Όποτε μπορείς να διωρθώσεις αυτό που θες και μόνος σου στο group Tolkien fans!Απλώς πατάς join social groups και πάνω βλέπεις τα group στα οποία έχεις κάνει join, (ενώ από κάτω σου δείχνει τις τελευταίες posts)και σ'αυτάπου έχεις δημιουργήσει εσύ μπορείς να κάνεις edit(θα το δεις το γράφει)! Αυτά κι ελπίζω να βοήθησα!
Ιούν 18 2008 01:06
Φωτογραφία

Melkor → ta-

καλωσηρθες ξαδερφε
Ιούν 17 2008 22:45
Φωτογραφία

Melkor → Mererfin

καλωσηλθες κοπελια! περνα μια βολτα απο το metalheads social group και το νεοιδρυθεν Tolkien fans social group
Ιούν 17 2008 22:03
Φωτογραφία

Melkor → Lobotomy_4_idiots

thanks for the invitation!
Ιούν 17 2008 20:08
Φωτογραφία

Azixel → Melkor

TPT!!!!!!^^
Ιούν 17 2008 19:33
Φωτογραφία

Melkor → Seraphimon-T.K.

ευχαριστω για το reputation φιλος
Ιούν 17 2008 14:42
Φωτογραφία

Melkor → BarbasSs

@#$%^&*()# παει το διαβασμα....
Ιούν 17 2008 09:27
Φωτογραφία

BarbasSs → Melkor

τι λεει Dark Lord??? πως παει το διαβασμα???
Ιούν 17 2008 00:10
Φωτογραφία

Melkor → ATANASHIOSU

esy mastora eisia kala? mathame edw pera sas kounhse gia ta kala.
Ιούν 16 2008 21:03
Φωτογραφία

Melkor → Zoro

παροτρυνση προς ολο τον πληθυσμο... msn δεν εχετε? πιστευω θα σας ειναι πιο ευκολο να επικοινωνειτε απο εκει. και μονο που σκεφτομαι πως γραφετε τοσο πολυ εδω( γτ ειναι ταλαιπωρια), κουραζομαι. προς θεου δεν με ενοχλει( σαμπως στη δικια μου σελιδα γραφετε?) απλα νομιζω οτι θα σας διευκολυνει
Ιούν 16 2008 12:24
Φωτογραφία

Zoro → Melkor

Καλα ρε κι εσυ,2-3 φορες μπηκα,δεν ειχα σκοπω να ξαναμπω!!(κι ας μην μου το λεγες,δεν εχω τασεις αυτοκτονιας ακομη..αν ξαναμπω εχω να ακουσω απ ολους,δεν ειμαι τοσο ντιπ,απλα μια πλακα της στιγμης εκανα,μιας και εμας μας κανει ο Ephialtes μερικες τετοιες καμια φορα...ο κατασκοπος σας!!:df13952b:) Τελος,καλη και η ιδεα με το group,θα την εχω υποψην... Αυτα... (και μην ανυσηχεις,δεν σχεδιαζω να το ξανακανω για την ωρα..:))
Ιούν 16 2008 01:18