Community Status Updates
Melkor → Konata
προφανως δεν ειδες το επισοδειο 6( ή το 7, δεν θυμαμαι ) του Kanokon...
Jun 23 2008 13:10
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Melkor
οχι ρε συυυ κι εμενα μ αρεσει απλα δεν ειναι και στους αγαπημενους μ..
Ξερεις τι ωρες γελιου εχω περασει με τον perverted.. σε συνδυασμο με τν Naruto ειναι απαιχτοι.. δεν υπαρχουν XD
Jun 23 2008 12:18
Anyparktos → Melkor
Αντε ρε?!Καλό μου είχε φανεί το σχέδιο πάντως όταν το ξεκίνησα...Είδες κανα chapter?Γιατί τώρα που το βλέπω το εξώφυλλο όντως δεν λέει και πολλά...
Jun 22 2008 23:27
Melkor → Anyparktos
ολιγολογος χασαπης?:hahaha::hahaha: δυστυχως η ζωη ειναι σκληρη. και γιαυτο δεν ηθελα ποτε να γινω γιατρος. δεν θελω να εχω τετοια δυναμη στα χερια μου που να αποφασιζω για το ποιος θα ζησει και ποιος θα πεθανει.
το μανγκα το ειδα, αλαλ δυστυχως φιλε δεν διαβαζω κανενα αλλο εκτος απ οτο bleach & Naruto ακομα. για το μελλον ομως θα το εχω στο νου μου, αν και εκ πρωτης οψεως δεν μου πολυαρεσε το σχεδιο.
Jun 22 2008 23:01
Anyparktos → Melkor
Yo dude!Δεν θυμάμαι αν σε ρώτησα αλλά κανα manga διαβάζεις??Άνοιξα το πρώτο μου thread πριν λίγο για μια σειρά manga και φοβάμαι μην "πεθάνει" (το thread)
Αν βλέπεις κανα manga τιμα το λιγο το thread θα σ'αρέσει κι η σειρά!Ψάχνω άτομα να το συζητάω αυτό το manga να πουμε...(α,και επειδη ειδα το medical ethics test...ρε φίλε είσαι σκληρός και ολιγόλογος χασάπης!!:hahaha:)
Τεσπα,i'll be away for a while αλλα επιστρεφω δριμύτερος σε λίγο...
Jun 22 2008 22:39
iristella → Melkor
ελα υπερβαλλεις...συγκρατημενη ημουν αυτη τη φορα.... αν ειχα νευριασει θα εκανα gojira vm μεγαλυτερο των 300 λεξεων.... (zoro kun is a great teacher)
Jun 22 2008 12:25
Melkor → iristella
:bahhh: yare yare...
και απο οτι βλεπω, δεν μπορεσες,... το εγραψες παλι το σεντονακι σου:hahaha::hahaha::hahaha:
Jun 22 2008 12:16
iristella → Melkor
του τα ειπα και εγω λιγο..... δεν καταλαβε τον ρολο της γενικης συζητησης και προσπαθω να τον πεισω να κανει edit για να μην φαει κραξιμο και τιποτα...Εγω του ειπα καποια πραγματα επιχειρηματολογησα και λογικα και απο εκει και περα ας κανει οτι θελει. Θα του απαντησω και στην γενικη συζητηση μπας και τα μπαλωσω λιγο και μετα ας αναλαβουν οι Mods.
Jun 22 2008 12:11
Melkor → iristella
το ειδες το τελευταιο ποστ του Kuubi? για μενα το λεει, του εγραψα ρε φιλε ελεος εμεις προσπαθουμε να τα μπαλωσουμε λεγοντας αναληθειες κα ιεσυ μας διορθωνεις?
γιαυτο λεει οτι του την λεμε
Jun 22 2008 12:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed