Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Melkor → Kyuubi

ρε παλικαρε, πλακα μας κανεις? εμεις λεμε ψεμματα για να τα μπαλωσουμε που φαγανε την super duper σποιλερια, κα ιεσυ μας την λες κα ιαπο πανω? βαλε λιγο το μυαλο σου κα ισκεψου και μιλα προσωπικα στον αλλο για να τον διορθωσεις, οταν αυτο που θα πεις επιβεβαιωνει σποιλερ
Ιούν 22 2008 11:38
Φωτογραφία

Melkor → phm

phm, συγνωμη θα ειδα το σχολιο σου σε φαση που7 δενθα ενιωθα. συγνωμη, για την καθυστερηση, αλαλ μια και σου αρεσε, οριστε:[url]http://img518.imageshack.us/img518/9085/sakuraportraitbyzahikbt5.jpg[/url] σε αυτο το μεγεθος την εχω και εγω
Ιούν 22 2008 11:26
Φωτογραφία

Melkor → Raven Princess

οχι βρε, σιγα...
Ιούν 22 2008 11:09
Φωτογραφία

Raven Princess → Melkor

Ευχαριστω παρα πολυ και συγγνωμη αν σε ζαλισα!!!!
Ιούν 22 2008 11:07
Φωτογραφία

Melkor → Raven Princess

καλημερα! καλωσηλθες κα ιπαλι. αν δεν το εχεις κανει ηδη, ριξε μια ματια στους κανονες του φορουμ. το avatar μου ειναι απο το Lucky Star :[url]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4777[/url] υποχρεωση μου! αν θελησεις να ρωτησεις κατι, μην διστασεις!
Ιούν 22 2008 10:34
Φωτογραφία

Melkor → °•πίΟu-πίΟu•°™

ωστε ετσι. κομα με την Iristella. μπορειτε να λετε οτι θελετε για τον Ero sennin, εμεις παντα θα τον λατρευουμε
Ιούν 22 2008 08:48
Φωτογραφία

iristella → Melkor

Melkor εβλεπα το Post σου στο naruto latest chapter anime thread και δεν μπορω να σε ρωτησω εκει γιατι ειναι απο το Manga...Τα εχουμε δει ολα τα υπολοιπα jinchuurikis?? Mono το koυναβι, το γατι και το χελωνι δεν εχουμε δει??? Ξερουμε τα αλλα τι ειναι και απο που προερχονται? Δεν υπαρχει περιπτωση να δικαιολογηθει οτι ο Sora ηταν ενα απο αυτα και τον φαγανε οι Akatsuki?
Ιούν 22 2008 08:45
Φωτογραφία

FireFistAce → Melkor

Thanks για το ok στο friend request.
Ιούν 20 2008 18:55
Φωτογραφία

Melkor → iristella

ωστε τοση δα ε? χμμμ, καλα λοιπον...:hahaha::hahaha::hahaha:
Ιούν 20 2008 08:26
Φωτογραφία

iristella → Melkor

Μια μικρουλα (τοση δα)......Δεν μπορεσα να αντισταθω:wooi2::hihi2:
Ιούν 20 2008 00:48
Φωτογραφία

Melkor → iristella

:orly: αυτο ηταν μπηχτη τωρα ε? soka...:hahaha::hahaha::hahaha:
Ιούν 20 2008 00:45
Φωτογραφία

iristella → Melkor

Ξερω και εγω ρε Melkor??? γουστα ειναι αυτα...τελειως υποκειμενικα... Εδω υπαρχουν ατομα που συμπαθουν την Misa Amane απο το DN (γκουχ γκουχ)... στο Bleach 175 θα κολλησουμε??:hahaha::hahaha::hahaha:
Ιούν 20 2008 00:03
Φωτογραφία

Melkor → iristella

χαχαχαχαχαχαχαχα, δεν τσιμπαει μονο ο Αkiroc τελικα... αχ βρε Iristella, δεν θα μπορουσε να ειναι πιο σιχαμενο το επισοδειο...
Ιούν 20 2008 00:00
Φωτογραφία

iristella → Melkor

γουστα ειναι αυτα,,,,ψιλοαπογοητευτηκα καπως...για το προηγουμενο που μου αρεσε γιατι ειπα καλα λογια δλδ?
Ιούν 19 2008 23:50
Φωτογραφία

Melkor → iristella

οχι και τραγικο το σημερινο επισοδειο. υπερβαλλεις!!!
Ιούν 19 2008 23:46