Community Status Updates
Melkor → BarbasSs
nai re ntax, apla an mou eixes pei, tha sto eixa dwsei mpam mpam
tespa den trexei tiptoa fantazomai tha to katevasan
Jun 11 2008 14:40
BarbasSs → Melkor
ρε συ το ikkitusen τελικα το κατεβασα αλλα νταξ τωρα τι να γινει.... τους εβαλα το torrent για να το συνεχισουν...
Jun 11 2008 14:34
Kyrillos → Melkor
αχα... ψηνεσαι να οργανοσεις τιποτα ... ετσι για να παιξω και εγω...
μιας και εχεις πιο πολυ χρονο απο εμενα στο σαιτ....
αν μπορεις ... κανονισε για κατι απλο στο μσν :D
κυριλλος
Jun 10 2008 11:12
iristella → Melkor
Νταξει μικρο το κακο...Αν ο ιος ειναι λεγεται Jiraya μια φορα , εγω ειμαι η μετενσακωση του Pain και θα του αλλαξω τα φωτα με τα antivirus....Απλα μου φανηκε πολυ κουλο.....Θα το δω το black lagoon. Ακουγεται ενδιαφερον
Jun 10 2008 00:19
Melkor → iristella
really?hahahaha. απιστευτο!. δεν μπορω να πω οτι με χαροποιει. συμμεριζομαι την δυσαρεσκεια σου για τον ιο, γτ ειναι ζορι, απλα κοιτα που εχουν φτασει οι Jiraiya-tards, να ονομαζουν ετσι ιους. rofl
P.S. δες το black lagoon. θα σου αρεσει. εμενα τουαλχιστον μου αρεσε πολυ.
Jun 10 2008 00:16
iristella → Melkor
Mιας και απο οτι θυμαμαι ησουν μεγαλος fan του Jiraya πιστευω οτι το παρον νεο θα σε χαροποιησει (η θα σου φανει ως θεια δικη)...Το Pc μου χτυπηθηκε απο ιο που ειναι σε ενα αρχειο με το ονομα Jiraya...Aν ειναι δυνατον!!!Με εκδικειται ο perverted hermit για το θαψιμο που του εκανα.....
Jun 09 2008 23:40
Melkor → Kyrillos
βασικα εσυ δεν χρειαζετα ινα ξερεις τιποτα. φαντασια να εχεις. και ν βρεθει ενας DM που να εχει καποια ιδεα περι τινος προκειται. αλαλ φιλος να ξερεις οτι ολοι καποτε ξεκινανε απο τη ναρχη. το μονο που χρειαζετει ( ακ ιαυτο αφορα ολους ) ειναι να υπαρχει καλη θεληση. μετα υπαρχουν 3 βασικα βιβλια, τα διαβαζεις, ( τα αγοραζεις αν θελεις ή τα κατεβαζεις σε pdf ) kai to mauaineiw siga siga
Jun 09 2008 23:14
Kyrillos → Melkor
εχεις δικιο....
πρεπει να ξερω κατι πριν παιξω για πρωτη φορα??
τι ακριβως πρεπει να κανω???
Jun 09 2008 20:13
Melkor → Kyrillos
κοιτα, θελει μινιμουμ 4 ατομα. κα ιεγω δεν μπορω τωρα λογω εξεταστικης
εισαι και στην αρτα ρε γμτ...
τι να σου πω ρε φιλε. ρωτα, ψαξε για παικτες και ολο και κατι θα βρεις
Jun 09 2008 15:07
Kyrillos → Melkor
βασικα μ ειναι δυσκολο γιατι εχω εξαρτηθει :P
μπορω εγω δηλαδη να παιξω μαζι σου μεσω ΜΣΝ??
θες να παιξουμε :P:P:P:P
αληθεια λεω ...
δεν εχω ξαναπαιξει παντος για να ξερεις
Jun 09 2008 14:19
Melkor → Kyrillos
γεια σου φιλος.
νομιζω καταλαβα τι εννοεις. κοιτα, το κανονικο dnd, εινια για να παιζεται μεταξυ φιλων σε καποιο σπιτι, ή τελοσπαντων σε καποιο συγκεκριμενο μερος. μετα υπαρχει το dnd online, που ειναi mmorpg, και μπορεις να παιξεις μεσω μσν με φιλους/γνωστους αλλα το τελευταιο ειναι δυσκολο και θελει καλη οργανωση. το ποσο χαλαρο ή αυστηρο θα ειναι το παιχνιδι\, το καθοριζει πρωτα ο DM, και μετα οι παικτες. δεν εχει να κανει με το σε ποια μορφη παιζεις το παιχνιδι.
τεσπα, αν εχεις παιξει καταλαβαινεις τι εννοω. αν δεν , πρεπει να παιξεις για να δεις τι παιζει.
τελος, προτεινω να αφησεις εκει τον Drizzt, κα ινα πιασεις το War of the Spider Queen
Jun 09 2008 13:29
Kyrillos → Melkor
γεια ... εννοω κατι πολυ απλο σε φαση ντι αντ ντι...
σαν τουτοριαλ για το ρεαλ θινκ....
και το βασικο να παιζετε ονλινε...
Jun 09 2008 13:21
Melkor → Erisadesu
[url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=57&gmid=1328#gmessage1328[/url]
Jun 08 2008 22:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed