Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kunoichi.meriinawa → konata.otaku

Κάποια ξέχασε να μου στείλει τα sites που ζήτησα.... το είδες το μήνυμα?? στείλε pm!
Apr 03 2012 19:45
  • konata.otaku's Photo
    konata.otaku
    Νομιζω πως το google ειναι ακομα στη θεση του...Πατα sasunaru yaoi fanfiction και...κατι ενδιαφερον θα βρεις ;)
    Apr 03 2012 20:08
  • Kunoichi.meriinawa's Photo
    Kunoichi.meriinawa
    o.O βρήκα.. εμμμ καλό ήταν xD kinda :puke: αλλά το ξεπέρασα ;p
    Apr 03 2012 20:55
Photo

1st thing in my mind: MOTHER OF[S] B00B$[/S]!!!:OMG3: hahahahaha!! 2nd thing well πολύ καλή λεπτομέρεια δεν μπορώ να το εκτημίσω πλήρως την συγκεκριμένη γιατί δεν είμαι άντρας για να πάθω ecchi version nosebleed :nbleed::hahaha:
Mar 29 2012 20:57
Photo

konata.otaku → Kunoichi.meriinawa

[url=http://www.entertainmentearth.com/prodinfo.asp?number=TM17024#desc]Queen's Blade Cattleya Jumbo Sized Statue - A Plus Corporation - Queens Blade - Statues at Entertainment Earth[/url] Well,somethin like that my dear,somethin like that costs 500euro,and well, I think I dont need to explain why....:canthelp:
Mar 29 2012 19:55
Photo

Kunoichi.meriinawa → Kenny

α ok thanks! (retarded mode /off xDD )
Mar 28 2012 20:56
Photo

Kenny → Kunoichi.meriinawa

Όταν λες αλλαγή password, εννοείς στο portal; Δεν χρειαζόταν, με το password του forum συνδέεσαι.
Mar 28 2012 20:50
Photo

Kunoichi.meriinawa → Kenny

:hi:Μου στάλθηκε μήνυμα ότι είμαι μέλος στο portal αλλά εκεί που έπρεπε να είναι το password μου είχε κενό και το link από πάνω τελείωνε στο /portal/ άρα δεν με βοήθησε πολύ :P δοκίμασα να βγάλω καινούριο password και μου έστειλε verification code αλλά όταν το έβαλα μου έλεγε ότι δεν υπάρχω.. Τι να κάνω; (btw κοίταξα λίγο το portal και είναι πολύ καλό για αρχή! :) )
Mar 28 2012 20:45
Photo

it is not very effective... you have ur socks on! oooodama maksilaren!!
Mar 18 2012 18:54
Photo

konata.otaku → Kunoichi.meriinawa

Ultra secret ninpo SMELLY FEET IN YO FACE !
Mar 18 2012 14:29
Photo

Secret ninpou : Tickle dash no jutsu!!! hahahahahah ;DD
Mar 18 2012 00:27
Photo

OdyMonaxos → Kunoichi.meriinawa

Δεν νομίζω να είναι δύσκολο να βρεις τα λαχανιέ sai fukku...
Mar 18 2012 00:08
Photo

Kunoichi.meriinawa → Kalamaris

πφφφ η λίστα των anime που πρέπει να δω και των manga που πρέπει να διαβάσω όλο και γιγαντώνεται ενώ τώρα ο χρόνος όλο και λιγοστεύει (τα πτυχία μου τρώνε τη ζωή αργά και βασανιστικά :P ) μπορεί και το οτι δεν έχω διαβάσει το visual novel να φταίει στο ότι προτιμώ το umineko το higurashi είναι από τα καλύτερα βέβαια αλλά σου φέρνει περισσότερους εφιάλτες..! χαχαχα :)
Mar 14 2012 23:44
Photo

Kalamaris → Kunoichi.meriinawa

Ειμαι πραγματικα απογοητευμενος απο το ανιμε το ουμινεκο.Ηταν ΠΟΛΥ κακη μεταφορα.Οποτε αναγκαστικα χιγκουρασι. Αλλα στο πολ για τα visual novels ως hardcore fan ψηφισα umineko.Αληθεια το χεις διαβασει το vn του Umineko?Αν οχι ειναι ενα γιγαντιαιο must.Μιλαμε για κωλοσιαιο αριστουργημα και αφου το εχεις διαβασει σου δινει την αισθηση οτι εισαι πνευματικα πλουσιοτερος.(Plus οτι το αικτρο ανιμε καλυπτει μονο τη μιση ιστορια). Με το χιγκουρασι καλα εισαι αν δεν εχεις διαβασει vn.Αν και χανει καποια απο τα σημαντικα στοιχια του πρωτοτυπου το ανιμε ειναι εξαιρετικη μεταφορα και γλυτωνεις και απο το ανυποφορο drag του vn. Αντε γραψε καινουργιο when they cry ryukiishiiiiiiiii:zetsubou:
Mar 14 2012 23:11
Photo

Kunoichi.meriinawa → Kalamaris

Ευχαριστώ πολύ Καλαμάρη δούλεψα τα plots που βρήκα στο myanimelist (αφού τα πείραξα λίγο για να ακούγονται ωραία ;) ). Εσύ τι ψήφισες τελικά από τα 2;
Mar 14 2012 23:00
Photo

Kalamaris → Kunoichi.meriinawa

Εξαιρετικες περιγραφες.Απ'οτι καταλαβα εκανες τη μεταφραση ετσι?Πολυ καλη indeed.
Mar 14 2012 22:40
Photo

Kunoichi.meriinawa → OdyMonaxos

Πιάσε ένα φραπεδάκι και ένα ταβλάκι και είμαστε κομπλλέέέ...
Mar 14 2012 22:12