Community Status Updates
Kunoichi.meriinawa → elena(storm-guardian)
καλό κι αυτό...! :) και θα προτιμούσες anime ή manga???
Mar 10 2012 20:18
elena(storm-guardian) → Kunoichi.meriinawa
θα τα αρχιζα και τα δυο μαζι και οποιο με ενδιεφερε περισσοτερο θα το συνεχιζα(αν μ αρεσουν και τα δυο απλα τα συνεχιζω και τα δυο...)
Mar 10 2012 15:57
Kunoichi.meriinawa
πφφφ συνέχεια βλακείες κάνω -.-' παω να τελειώσω το nabari no ou και θα ξαναμπω... κάάάποια στιγμή xDD
Mar 10 2012 12:01
χμμ εγώ γενικότερα είμαι των martial arts/action/supernatural/mystery (μερικές φορές βέβαια τα κέφια μου αλλάζουν όταν έχω ξεμείνει από σύντομα anime των παραπάνω κατηγοριών :P)... Τώρα βλέπω φυσικά naruto shippuden(ο έρωτάς μου χιχι <3), fairy tail και nabari no ou (οχι πολύ γνωστό)... Και δηλαδή άν σου έλεγα να δείς ένα shojo romance ή ένα shounen adventure με τι κρητήρια θα διάλεγες ένα από τα 2? (πες ότι είναι doujinshi άρα έχουν ίδιο αρχικό story)
Mar 10 2012 01:27
δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτημηση...αναλογως με τα κεφια....αυτη τη στιγμη βλεπω naruto Shippuuden k tsubasa chronicles 2...εσυ????
Mar 10 2012 00:49
moshi moshi storm-guardian!! ευχαριστώ για το καλοσώρισμα και πρέπει να πώ επίσης! :D εσυ τι είδους anime/manga προτιμάς?
Mar 10 2012 00:42
καλως ηρθες μελινα...ελπιζω να περνας -τρελα-υπεροχα εδω....αντε και καλη (περισσοτερη)πορωση σου ευχομαι...
Mar 09 2012 22:42
Kunoichi.meriinawa → konata.otaku
Πώς και δεν έχεις ανακαλύψει [url=http://www.anime.gr/forums/groups/9/]αυτό[/url] ακόμααα?!?! :8):
Mar 07 2012 15:40
Kunoichi.meriinawa → OdyMonaxos
Δεν είπα ότι δεν είναι αληθινοί... Απλά δεν βρίσκονται στον 21ο αιώνα!! :p
Mar 06 2012 18:53
OdyMonaxos → Kunoichi.meriinawa
Ποιος είπε πως οι shinobi δεν είναι αληθινοί;; :P Απλά έχουν αλλιώτικα κεφάλια απ' αυτούς στο Naruto :P
Mar 06 2012 18:28
metalmusicmaniac → Kunoichi.meriinawa
Εγώ από Θεσσαλονίκη σε φάση τρελή XD. Άντε λίγοι είμαστε σε ηλικίες μεταξύ 14-16, να μεγαλώνει το κλαμπ.
Mar 02 2012 14:49
Kunoichi.meriinawa → metalmusicmaniac
Arigatou :DD Βασικά η άλλη anime fan από Κέρκυρα είναι η @konata.otaku ε? αυτή μου έδειξε το forum χαχαχα xD Εσύ από πού? :)
Mar 01 2012 21:20
metalmusicmaniac → Kunoichi.meriinawa
Κι άλλη anime fan από Κέρκυρα. Καλή διαμονή και happy posting :)
Mar 01 2012 20:09
GhostPrince → Kunoichi.meriinawa
epic introduction is just epic xDD
καλος την :D Yoroshiku~
Feb 29 2012 22:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed