Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kunoichi.meriinawa → Dream_Walker
Καλωσήρθες στο φόρουμ Ιωάννα ευτυχώς που το club των νεότερων μελλών μεγαλώνει γιατί όπως ανακάλυψες είναι μικρό μέχρι στιγμής :P Ελπίζω να σε δούμε στα topics! Τι τάξη πας?
Απρ 15 2012 18:59
-
Dream_Walker
μην ανχωνεσαι :) Με καλή προετοίμασια δεν υπάρχει πρόβλημα πιστεύω.
Απρ 24 2012 16:29 -
Kunoichi.meriinawa
...και όταν δεν έχεις καλή προετοιμασία... Βράστα :/
Απρ 25 2012 14:00 -
Dream_Walker
είναι και θέμα τύχης λίγο :Ρ
Απρ 25 2012 17:02
P.Z.W.Y.S → Kunoichi.meriinawa
μα καλά που μένεις και θές να αρχίσεις να φωνάζεις στα σύννεφα "THIS IS PASXA" !!... ????
Απρ 14 2012 22:08
-
Kunoichi.meriinawa
κέρκυρα! και κάνει το κρύο της αρκούδας!!! xDD
Απρ 15 2012 18:41
Kunoichi.meriinawa
Δεν μπορώ άλλο τον καιρό είναι χάλια!! Έτσι μου'ρχεται να βάλω την πανοπλία μου να βγω έξω και να αρχίσω να φωνάζω στα σύννεφα "THIS IS PASXA" !!!!!!!
Απρ 14 2012 11:36
-
SpeedFreak
πανοπλία σου?..
Απρ 22 2012 18:29 -
Kunoichi.meriinawa
I'm a kunoichi but i don't make lots of money so i do multiple jobs. I'm also a magician, a samurai and a KNIGHT. Well i used to be an adventurer like you...Then I took an arrow in the knee...(for details, play skyrim) So I just kept the armor =3
Απρ 23 2012 14:22
GhostPrince → Kunoichi.meriinawa
To τέλιωσα το nabari no ou :3 (τελικα απτο gogo-anime τα δα τα μισά, βαριόμουνα να περιμένω να κατέβει XD) ...ωραία σειρά, καιρό ειχα να δώ καλό shounen και κάηκα λιγο :P την είχε και τη minfuck δοση του xD
Απρ 12 2012 17:02
-
Kunoichi.meriinawa
haha mindfuck xDD είδες που στα'λεγα? όταν βαριέσαι είναι καλύτερο το streaming :PPP ναι είναι πολύ καλό και προσωπικά από τα λίγα που με άφησαν με εκείνο το επικό... snif snif... wait what??????? xDDD
Απρ 12 2012 18:53
Kunoichi.meriinawa → P.Z.W.Y.S
Πας στο "more reply options" κάτω από εκεί που πληκτρολογείς έχει έναν συνδετήρα και δίπλα του ένα κουμπί που λέει "chose file" . Μετά επιλέγεις αρχείο. Μετά δίπλα από το κουμπί που πάτησες πριν έχει ένα άλλο που λέει "upload file" νομιζω. Μετά σου βγάζει πάνω από τον συνδετήρα το αρχείο σε μπλε φόντο. στα δεξιά έχει μια επιλογή που λέει add to post . To πατάς και voila!
Απρ 12 2012 01:56
-
P.Z.W.Y.S
Merci beaucup madmoiselle
Απρ 12 2012 01:58 -
Kunoichi.meriinawa
aww parlez-vous français monsieur? xD
Απρ 14 2012 09:08 -
P.Z.W.Y.S
mais oui mon enfant
Απρ 14 2012 22:04
Kaidou → Kunoichi.meriinawa
Λολ,ποσους ακομι θα βρω να εχουν αυτο το κινητο;;Ειλικρινα εχω βαρεθει να βλεπω να εχουν ολοι x-peria x 8-10.Αντε ρε παιδια,τοσο μεγαλη ειναι η παραγωγη κινητων στον κοσμο,ΠΑΡΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ!!!:ssangry::madtodeath:
Απρ 12 2012 00:21
-
Kaidou
*περπατημα=κουβαλημα του μεθυσμενου φιλου μου...
Απρ 13 2012 13:20 -
Kunoichi.meriinawa
μπαα μερικές ήταν ήδη μεθυσμένες και μιλάμε για ιταλικό ταπεραμέντο (όχι κυριολεκτικά ιταλός είναι) οπότε οι χιλόπιτες ήταν περίπου 2 στις 5. :P Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όμως. Φασωνόταν με μια πουτ@νίτσα που αποδείχθηκε ότι είχε αφήσει τον γκόμενο με την παρέα της στον πάνω όροφο και εκείνος επέλεξε εκείνη την ώρα να μπει να την ψάξει. Ε ψιλοπίτα (απ'οτι κατάλαβα) ο γκόμενος κεφάλι ο φίλος μου δεν ήθελε και πολύ... Χαμός εκείνη τη μέρα XD H δουλειά του κουβαλητή είναι κουραστική... Εγώ σ...
Απρ 14 2012 01:43 -
Kunoichi.meriinawa
*... Εγώ σαν το μικρό της παρέας δεν χρειάζεται να την κάνω όμως hihihi :pp
Απρ 14 2012 01:44
-
sicada
Hi hi :D:D:D Τίποτα!! :)
Απρ 08 2012 14:59
Kunoichi.meriinawa → GhostPrince
Δέν μπορώ να αποφασίσω αν είναι καλό ένα πάσχα στην κέρκυρα γιατί από τη μία έρχεται πολύς κόσμος και ωφελούνται τα μαγαζιά και μπλα, μπλα, μπλα.. αυτό το αίσθημα "πατείς με πατώ σε" προκαλεί μετά από ένα σημείο αγοραφοβία :P
Απρ 07 2012 23:14
-
Kunoichi.meriinawa
αλλά δεν παραπονιέμαι είναι όμωρφα :)
πέρσι την ανάσταση ήταν κάπως έτσι (σκέψου ότι τα φωτάκια είναι από τα κεριά του κόσμου) κανε copy-paste (damn when r they gonna fix that?? >.> )
http://3.bp.blogspot.com/-_ngjPb9Qh_Q/TXn36_ncvKI/AAAAAAAABlg/mGK8Q5wUhjY/s1600/Anastasi+Kerkyra+-+Resurrection+-+Corfu+Easter+Photos+-+1.jpg
Απρ 07 2012 23:15 -
GhostPrince
ναι αυτο ειναι το κακό με τα νησία, στις διακοπες γίντε το έλα να δεις...ειδίκα τα καλοκαίρια xD
Απρ 07 2012 23:16 -
GhostPrince
aha!...καλή φασηη :D ωραίο φαίνεται :P
Απρ 07 2012 23:28
GhostPrince → Kunoichi.meriinawa
νησι? o.o τυχεερηη, και ατυχη ταυτόχρονα :P που μένεις? :)
Απρ 07 2012 22:28
-
GhostPrince
είχαν κανει*
Απρ 08 2012 00:52 -
Kunoichi.meriinawa
πίστεψέ με αυτοί οι δύο μπορούν να γίνουν τέλειο crossplay :D μιλάει ο sailor moon-male version?? χαχαχα παίζει να ήταν όλα τα λεφτά xDDD o cassiel απ'ότι έχω διαβάσει στα threads είναι cosplay master τον θαυμάζω τον τύπο! εσύ γενικά τι cosplays έχεις κάνει?
Απρ 08 2012 12:59 -
GhostPrince
no δεν ήμουν εγω...ηταν περιχυ ενα groupάκι που κανανε αναπαρασταση όλου του Opening της sailor moon και μου χει μείνει XDD Έγω δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να κάνω και πολλά, Πριν 2χρονια++ στο λύκιο ειχα κανει τον L, κι'άλη μια φορά ένα school boy uniform :3 εσυ?
Απρ 08 2012 14:44
Kunoichi.meriinawa → phm
Moshi moshi! :) Να σε ρωτήσω, από ποιό anime είναι η υπογραφή σου?? Μ'έχει φάει η περιέργεια xD
Απρ 07 2012 10:21
-
Kunoichi.meriinawa
A moee paradise indeed! =3 ωραίο φαίνεται (πολύ καλό review btw) λέω να το κοιτάξω... όπως προτείνεις θα αρχίσω από το 7ο αλλά επειδή τα links στο review δεν δουλεύουν μπορείς να μου στείλεις ένα άλλο please..? κάνε ένα edit να διορθώσεις τα link και εκεί καλού κακού ;)
Απρ 07 2012 15:58 -
phm
Δεν περίμενα να σου αρέσει, αλλά μιας και ενδιαφέρθηκε: ΤΟ review αυτό το χα κάνει πριν χρόνια οπότε έχει μείνει πολύ πίσω. Πλέον το τελευταίο παιχνίδι της σειράς είναι το 13. Το 7 συνεχίζει να είναι κλασσικό, αλλά αν θες να παίξεις κάτι πιο σύγχρονο, σου προτείνω να παίξεις το 11 (είναι το αγαπημένο μου από αυτά που χουν βγει από το 10 και μετά, και επίσης από αυτό είναι οι χαρακτήρες στο avatar και στην sig μου). Να ένα ανανεωμένο torrent: http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&tid=281953...
Απρ 07 2012 20:18 -
Kunoichi.meriinawa
δεν έχω προλάβει να παίξω στο pc αλλά το βρήκα σε android app! το έχω κάψει είναι πολύ σκαλωτικό παιχνίδι!! xDDD Δεν είχε βγάλει και όλο το torrent λόγω ορίου λέξεων και είχα ξεχάσει να στο πω :P
Απρ 14 2012 11:31
-
Kunoichi.meriinawa
για 'σένα.. :P
Απρ 08 2012 13:03 -
OdyMonaxos
Φάε το μπουκέτο από τον Τάισον και μετά θα τρέχεις σαν πύραυλος
Απρ 08 2012 13:07 -
Kunoichi.meriinawa
θα έχεις και δύναμη να τρέξεις εσύ αφού σου έχει φύγει το σαγόνι?? μωρέ μπράβο αντοχή..
Απρ 08 2012 15:17
-
GhostPrince
Δεν είναι απο άνιμε, μάνγκα ειναι, (κορεάτικο manwha πιο συγκεκριμένα)..."city of the dead sorcerer" λέγεται, οπως λε και τ'όνομα, με μαγεια, πάνω κάτω τεχνολογια, και detecives έχει να κανει,μυστιρίου... έχει αρκετή φάση :3
Εσένα απο nabari no ou είναι? :P
Απρ 05 2012 19:08 -
Kunoichi.meriinawa
Είναι λίγο σπαστικό αυτό με τα comments to ξεχνάω συνέχεια >.<
nabari no ou φυσικά! :D το έχεις δει? any impression?
Απρ 07 2012 18:20
-
GhostPrince
...στα μανγκα. Είμαι στα μισά του star-children(αρκετά καλό μεχρι στιγμής) και λογο comic-dom ξεκίνησα το Ayako(πάρα πολυ ωραιο) και το breath deeply. XD
τί άλλα..8α πάς σήμερα στο πάρτυ? :P
(fuckin awesome new comment boxes...(μισό το πηρα το post) :/
Απρ 07 2012 17:35 -
GhostPrince
πήρε*
Απρ 07 2012 17:37 -
Kunoichi.meriinawa
δες ninja scroll είναι absolutely must και επικό.. πολύ action, λίγο romance, mild nudity and epic epicness xDDD καλό φαίνεται το angel sanctuary θα του ρίξω μια ματιά... Άσε έχω μπλέξει τώρα δίνω σε ένα μήνα πτυχία για γαλλικά και αγγλικά άρα χρόνος για anime ελάχιστος -.-' Ποιό πάρτι?? Μην ξεχνάς ότι ζω σε νησί που βρίσκεται στο γάμο του καραγκιόζη..
I saw what you did there mr. triple post ;ppp
Απρ 07 2012 18:17

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται