Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kunoichi.meriinawa

:benkyou:
May 17 2012 22:37
  • Keito's Photo
    Keito
    Ααα εγώ δεν κάνω κοινωνική και πολιτική αγωγή muahaha. Εσάς το σχολείο δεν θα είναι πολιτικό κέντρο για να μεταβληθούν οι εξετάσεις?
    May 19 2012 17:29
  • Kunoichi.meriinawa's Photo
    Kunoichi.meriinawa
    θα είναι φυσικά... γι'αυτό γράφουμε 3 και 4 φορές την εβδομάδα :sigh2:
    μα όόόχι επειδή την διευθύντριά μας την έχει φάει η @γ@μι@ πρέπει να την πληρώσουμε εμείς και να μην χρησιμοποιήσουμε την παράταση -.-'
    May 20 2012 17:42
  • Keito's Photo
    Keito
    Ο_Ο Όχι ρε γαμώτο. Πλάκα κάνεις. Και εμείς θα δίνουμε 4 φορές την εβδομμάδα, αλλά νομίζω θα πάρουμε παράταση.

Anyway, καλή μας επιτυχία! :if: :if:
    Εσύ τώρα είσαι τρίτη γυμνασίου ή πρώτη λυκείου είπαμε? :hot:
    May 20 2012 17:52
Photo

Kunoichi.meriinawa → mono

Αυτό κι αν ήταν direct post στο HoF xDD
May 16 2012 21:59
  • mono's Photo
    mono
    Πέθανα στα γέλια όταν το είδα XD
    May 17 2012 07:38
    Kunoichi.meriinawa
    μα ήταν κωμικοτραγικό xD και να της λέω την επόμενη μέρα στο σχολείο "δεν ξαναβλέπω άνιμε μαζί σου" και με ρωτάει "τι έκανα πάλιιιι?" και της λέω "α τίποτα μωρέ μην σε απασχολεί μόνο στο hall of fame μπήκαμε" και μου κάνει "EEEEEEEEH?!" τα υπόλοιπα είναι ιστορία :P
    May 17 2012 22:49
Photo

Kunoichi.meriinawa

don't spam brain, don't spam... NANANANA!!!! damn -.-
May 15 2012 20:54
Photo

Kunoichi.meriinawa → konata.otaku

Yaoi: Right in the childhood... or not? GAHHH i hate u (μετάφραση: είδα και το 2ο επεισόδιο... :| )
May 14 2012 19:48
  • konata.otaku's Photo
    konata.otaku
    Well,u should thank me instead but whatevz..Eιναι ακομα νωρις...
    May 15 2012 15:31
    Kunoichi.meriinawa
    Thank u? this think makes me wanna throw up (only kinda interesting so i don't xD)! and you said i'm the ero-sennin :himitsu:
    May 15 2012 20:57
Photo

Anelis → Kunoichi.meriinawa

"δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να διαβάσω audiobook... υπάρχει κανένας να με διαφωτίσει??" Welcome to the dark side!! Δοκίμασε να κατεβάσεις το Johnathan Strange & Mister Norrel (θα το βρεις άνετα στα torrentάδικα). Είναι ο καλύτερος τρόπος να δεις αν σου ταιριάζουν τα audiobooks.
May 09 2012 22:31
    Kunoichi.meriinawa
    Arigatou!! Θα το κοιτάξω ^_^
    May 10 2012 15:32
Photo

Kunoichi.meriinawa → konata.otaku

Y U NO speak??? i saw you stalking nyan nyan xDD
May 09 2012 16:19
  • konata.otaku's Photo
    konata.otaku
    me no stalking..me just..checking out yo profile >.>

May 10 2012 08:19
    Kunoichi.meriinawa
    yeah that's how u say it naw bi@tch :3 Τελικά λες στους άλλους να στρώσουν τον ποπό τους κάτω και να διαβάσουν αλλά εσένα δεν σε βλέπω..! του σου λε! ;p
    P.S. u no stalker, u hipster w binoculars ^_^
    May 10 2012 15:28
Photo

Kunoichi.meriinawa

Zomb... ehm i meant... Book apocalypse!!! xDD
May 09 2012 14:20
Photo

Kunoichi.meriinawa

it's the beeeeest daaaay eveeeeer!!! *dancing to lucky star's op*
May 04 2012 16:47
  • Keito's Photo
    Keito
    Και από πού πηγάζει όλη η καλή χαρά τότε :3 ?
    May 04 2012 23:54
    Kunoichi.meriinawa
    my life just became a shoujo manga dear xDDD
    May 05 2012 11:01
  • Keito's Photo
    Keito
    Νιααα i'm happy for you.:D (Η ξενέρωτη ξερογώ που αμέσως τις εξετάσεις σκέφτηκε XD)
    May 05 2012 13:58
Photo

Kamui → Kunoichi.meriinawa

Εμένα μπήκε το mp3 σε πλυντήριο και επέζησε.That's an ironman for you.
Apr 30 2012 00:01
    Kunoichi.meriinawa
    Θηρίο το mp3 σου..!! Εμένα το κινητό μου έβγαζε μπουρμπουλήθρες... R.I.P. xD
    May 04 2012 16:50
Photo

Kunoichi.meriinawa → acid black cherry

challenge accepted! =D Κοίτα στο short contest ^_^
Apr 29 2012 20:47
  • acid black cherry's Photo
    acid black cherry
    ok melina-chan θα κοιταξω απο περιεργεια,
    ειμαι βεβαιος πως θα εχεις γραψει κατι πολυ ωραιο ^_^
    Apr 29 2012 20:56
  • acid black cherry's Photo
    acid black cherry
    πολυ καλη ιστορια,
    νομιζω πως μπορουσες να την αναπτυξεις ακομα περισσοτερο βεβαια!
    παντως γελασα πολυ με τον δαιμονα και το poker face χαχαχα φοβερο :-D
    Apr 29 2012 21:08
    Kunoichi.meriinawa
    ^^
    Apr 29 2012 21:12
Photo

zennith666 → Kunoichi.meriinawa

Οκ, εσυ πραγματικά μισείς τα βιβλία και το σχολείο για να δεις τέτοιο όνειρο.Μπορώ να πω ότι γέλασα με αυτό πάντως.
Apr 29 2012 17:12
    Kunoichi.meriinawa
    χαχαχα όχι η αλήθεια είναι ότι λατρεύω τα βιβλία... τα εξωσχολικά όμως :P να σου πω βασικά φταίει το άγχος μου για εξετάσεις παραεξετάσεις και τέτοια. βγαίνει στα όνειρα νομίζω.. χαίρομαι που το απόλαυσες πάντως (είναι όντως κωμικοτραγικό xDD ) το είπα σε μια φίλη μου και το βρήκε απόλυτα φυσιολογικό (κόλλησε λίγο στο σημείο με τον ινδό αλλά το ξεπέρασε :P)
    Εσύ δεν βλέπεις περίεργα όνειρα??
    Apr 29 2012 18:26
  • zennith666's Photo
    zennith666
    Έχω παίξει κυνηγητό με έναν ακέφαλο ιππότη σε ένα βουνό με άλογα.Πριν με πιάσει ξύπνησα.(Άμα ψάξεις καμια σελίδα πιο ρπιν από το δικό σου νομίζω θα το δεις πρέπει να το έχω postarei).
    Apr 29 2012 20:04
    Kunoichi.meriinawa
    οουουουυο ωραίο ακούγεται!!!
    Apr 29 2012 20:11
Photo

Kunoichi.meriinawa

Ένας μήνας ακόμα, ένας μήνας... Και περνάει σαν αιώνας!!! Δεν μπορώ να διαβάζω άλλο!!Θέλω τα anime μου πίσω!! =(
Apr 21 2012 18:58
  • Keito's Photo
    Keito
    Χαχα καλή τύχη ξανά και κουράγιο θα τα καταφέρεις. Γαλλικά δίνω και εγώ τώρα την παράλη βδομμάδα. Για πιο δίπλωμα δίνεις εσύ?
    Apr 29 2012 11:53
    Kunoichi.meriinawa
    B2... los paloukos you know? xD

Apr 29 2012 15:22
  • Keito's Photo
    Keito
    Αχα. And again καλή τύχη.
    Apr 29 2012 18:02
Photo

OdyMonaxos → Kunoichi.meriinawa

Όταν λέω πως γίνεται twilight μιλάω για μια ρομαντική ιστορία του ΚΩΛΟΥ με επίκεντρο ένα βόδι γένους θυληκού. Ye be warned...
Apr 19 2012 23:11
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    http://en.wikipedia.org/wiki/Popular_culture

Διάβασε και θα καταλάβεις. Α, και η Μίνα Χάρκερ ερωτευμένη γυναίκα είναι. Και δεν έχει πάθει πλάκα μαζί της μόνο ο αρραβωνιστικός της Τζόναθαν Χάρκερ (που μετά από τον ταξίδι του στην Τρανσυλβανία όπου συνάντησε έναν συγκεκριμένο ευγενή ήρθε ο χαμός) αλλά στάζει μέλι κι ένας άλλος συγκεκριμένος, ένας Ολλανδός καθηγητής, Αβραάμ στο μικρό, που πέρα από τις βαθιές ιατρικές του γνώσεις ξέρει να αντιμετωπίζει και το υπερφυσικό.

The...
    Apr 21 2012 00:20
    Kunoichi.meriinawa
    Το έφαγε πάλι... ξαναγράφτα.. :P
    Apr 21 2012 01:38
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    Δεν χρειάζεται ήθελα να σου πω να μην γκρινιάξεις επειδή δεν είναι σπόιλερς. Και οι κότες τους ξέρουν τους κυρίους.
    Apr 21 2012 02:45
Photo

SpeedFreak → Kunoichi.meriinawa

Ε με συγχωρείς για την αργοπορημένη απάντηση, αλλάέλειπα όλο αυτόν τον καιρό και καπάκι χάλασε ο υπολογιατής..Μου αρέσει πολύ ο Καβάφης από ποιητές ..Έχω διαβάδει και άλλους αλλά έχω ξεχάσει ονόματα..Εσύ??
Apr 19 2012 17:24
  • SpeedFreak's Photo
    SpeedFreak
    αχαχαχα..ωραια...ειλικρινά και με τις τρεις φορές που το διάβασα δεν το κατάλαβα..τελείως τουλάχιστον..Θα μπορούσες να κάνεις τον διερμηνέα?.:-)Και μιας και το έχουμε θερμό ακόμα,δεν αντιστέκομαι να παραθέσω τα λόγια της βασίλισσας Ελισάβετ , η οποία ορθά μίλησε για την υποκρισία που υπάρχει στην κοινωνία και την κατάσταση της ίδιας,λες και ζούσε στον αιώνα μας..<<Η ευτυχία που γυρεύουν οι άνθρωποι στην αλήθεια και αποζητούν από αυτήν είναι σκλαβωμένοι σε νόμους τραγικούς.Ζούμε στην ά...
    Apr 22 2012 18:31
  • SpeedFreak's Photo
    SpeedFreak
    κρη ενός βαράθρου από οδύνη και θλίψη που το 'σκαψε το ψέμα της κοινωνικής ηθικής.Το βάραθρο είναι βάραθρο και όταν δοκιμάσομεν να το πηδήσομεν,πάφτομεν μέσα και γινόμαστε θρύψαλα.Όταν για μια φορά το βάραθρο θα γεμίσει από ανθρώπινο πόνο και πτώματα ευτυχίας, τότε θα μπορεί κανείς να το περνάει απρόσκοπτα.>>
    Apr 22 2012 18:35
  • SpeedFreak's Photo
    SpeedFreak
    Εντωμεταξύ μου άρεσε τόσο πολύ που το έχω μάθει απέξω,κι αυτό και άλλα πολλά..Όσον αφορά τους ξένους ποιητές για τους οποίους λέγαμε, σου είπα ότι δεν θυμάμαι αν έχω διαβάσει κατι καλό, μάλλον επειδή δεν έχω διαβάσει ή δεν θυμάμαι..σοβαρά..Θα το κοιτάξω σίγουρα αυτό που είπες..Έτσι κι αλλιώς πριν λίγο καιρό άρχισα να διαβάζω για την τέχνη του θεάτρου, οπότε ο Μίστερ Σέξπηρ θα μου έρθει καπάκι.
    Apr 22 2012 18:38
Photo

Kunoichi.meriinawa

Έτσι και μου έλεγε κάποιος ότι θα πήγαινα σε σκυλάδικο και θα το απολάμβανα κιόλας δεν θα τον πίστευα...Ας είναι καλά οι νονές της ακολασίας μου!! Happy Sweet 15!! :D
Apr 15 2012 21:47
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    Χρόνια πολλά βρε και καλό Πάσχα. Για τα σκυλάδικα ρώτα τη mono, είναι ειδικός.
    Apr 15 2012 21:49
    Kunoichi.meriinawa
    Ευχαριστώ πολύ καλό πάσχα και σ'εσένα! :)
    Apr 15 2012 22:08