Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → redqueen

Έχεις κερδίσει στο εδώ ψεύδεσαι
Feb 27 2012 23:51
Photo

redqueen → Mad_Hatter

χεχε θα ερθει και η ταινια που θα παει:if: καλα ο Head ειναι θεος δν υπαρχει αλλα εμενα μου αρεσε και ο Sugata... αλλα οντως οι Kiraboshi εκαναν την διαφορα!!!
Feb 27 2012 23:50
Photo

Mad_Hatter → redqueen

Καλά μη το λες, υπάρχουν και άλλοι fans, ειδικά σε ξένα forums xd. Διάβαζα ένα πολύ ωραίο Blog για αυτό με speculations/αναλύσεις όσο ήταν ongoing. Εδώ πάλι ok είμασταν 4-5 fans που το συζητούσαμε. Από χαρακτήρες πολλοί, πάρα πολλοί. Πρώτος και καλύτερος ο head και ακολουθούν (αρκετά) πίσω οι περισσότεροι από τους Kiraboshi.
Feb 27 2012 23:11
Photo

redqueen → Mad_Hatter

συγκινημενη αυτη τη στιγμη οσο δν παιρνει πραγματικα δν τ περιμενα να βρω αλλον..μια απο τα ιδια λατρεια μεγαλη μπορω να πω ( τυχαιο ειναι που το ψηφησα οπου υπηρχε στα poll?) BTW αγαπημενοι χαρακτηρες?
Feb 27 2012 23:03
Photo

Mad_Hatter → redqueen

Φανατικός, όχι απλά μου άρεσε.
Feb 27 2012 22:27
Photo

redqueen → Mad_Hatter

σου αρεσε κι εσενα το Star Driver?? OMG i don't believe it :)
Feb 27 2012 22:12
Photo

redqueen → Trivia Spitting Monster

το θεμα ποιος θα αντεξει ...δυστυχως οταν γινεται αχταρμας genre η θα ειναι βλακεια η θα ειναι καλο ... τωρα πιο επικρατει φοβαμαι να μαθω ...το αλλο ειναι οτι αν δν τ δεις δν μπορεις να ξερεις τι ειναι αρα οπως και να εχει τν γ@μησες:P
Feb 25 2012 15:13
Photo

Trivia Spitting Monster → redqueen

Αχ, τόση βλακεία μαζεμένη όντως δεν αντέχεται! Άσε το μάζεμα κάθε πιθανού είδους: κατασκοπεία, δράση, ρομάντζο, σεξοκωμωδία, κωμωδία... Ένα μπουρδούκλωμα κι όποιος αντέξει!
Feb 25 2012 14:45
Photo

και ειδες τς υπουλους τι επιστημονικο προσπαθουν να το δειξουν !!!! ε μα συγγνωμη τοσες αρρωστιες και ψυχολογικες ασθενεις δν μπορουσαν να το δωσουν μια καλυτερη ?τι κακο εχουν οι πολλαπλες προσωπικοτητες δλδ ???:D:) και βεβαιαα μετα ολες απο πισω του ουτε πλαστικη να εκανε!!!!
Feb 25 2012 14:37
Photo

Για να μην αναφέρουμε το άλλο: ο ίδιος ισχυρίζεται πως η αιτία που η ψυχική του υγεία είναι... εχμ... ας πούμε ασταθής, είναι η υστερία. Σας έχω νέα, συγγραφείς! Η υστερία είναι ψυχολογική κατάσταση που αφενός επηρεάζει τις γυναίκες (τουλάχιστον με την έννοια που θέλουν να το παρουσιάσουν, δηλαδή την πιο... σεξουαλική... Που από μόνη της σαν ιδέα είναι πανηλίθια!), αφετέρου ανάμεσα στα συμπτώματα δεν είναι η μετατροπή σε γοητευτικό (στα όρια του γλοιώδους) κατάσκοπο!
Feb 25 2012 14:21
Photo

χεχε καλα ειναι και αυτο με το tsundere + childhood friend with boobs.πρωτοτυπια..αλλα αυτη η αντριλα του αγοριου ελεος ...σιγα μωρε απο τη μια στιγμη στην αλλη γινοταν απο χαπατο σε James Bond!!!!!!χεχεχεχεχε
Feb 25 2012 14:12
Photo

Το δικό μου μεγαλύτερο πρόβλημα (πέρα από ΌΛΟ το cast των δευτεραγωνιστών και τα απαράδεκτα στερεότυπα που αντιπροσώπευαν -ακόμα εκείνο το "μην ξεχάσεις τις σφαίρες σου, καλέ μου!" με ξυπνάει στους εφιάλτες μου) ήταν η πρωταγωνίστρια. Tsundere υπάρχουν πολλές, αλλά είναι ανάγκη σχεδόν όλες να τις παίζει η Kugimiya; Αυτή η ηλίθια φωνή, αυτό το ηλίθιο attitude... Δεν ήξερα με τι να πρωτοεκνευριστώ...
Feb 25 2012 13:52
Photo

τι πληγες ...πριν το αρχισω φανταζομουνα οπλα ,κατασκοπειες ,υπουλα ,ιντριγκα και μετα απο τετοιο πρωταγωνιστη δν αντεξα !!!!!πραγματικα ομως:)
Feb 25 2012 13:48
Photo

Έξυσα πληγές, ε; Συγνώμη! (Ε, μα, τι σκουπίδι κι αυτό...!)
Feb 25 2012 13:40
Photo

redqueen → Kai

pretty much both !!! Yes plz αν δν ειναι κοπος .....¨)
Feb 24 2012 17:33