Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Dio Brando → Fallen_Mpougatsa
Χαχα,εμμ πιστεψε,το τελευταιο game που επαιξα ηταν το Uncharted 3 και αυτο επειδη με επεισε η κοπελα μου που λατρευει την σειρα...
Ιαν 13 2012 23:14
Fallen_Mpougatsa → Dio Brando
Δοκίμασε το Mass Effect κι αν δε σ'αρέσει το παιχνίδι πάω πάσο! Και αχ μωρέ, δεν παίζει άλλο παιχνίδια πολλά λέει. Πφφφφ, 21 χρονών μουλάρα και λιώνω στο πλάι του αδερφού μου.
Ιαν 13 2012 23:11
Απλα,θελω να ειναι καλο γιατι με αυτο μεγαλωσα...Θυμαμαι,1 γυμνασιου το ειχα λιωσει....
Ειναι το μονο game που περιμενω τωρα...Δεν παιζω πια πολλα games...
Ιαν 13 2012 23:02
Χα χα μην είσαι προκατηλλειμένος καλέ μου γι αυτό, χαλαρά. Αλλά τώρα όταν ο ίδιος ο δημιουργός του original Dante έχει κάνει head desk -κι όχι face palm- ε, τι να πεις?
Ιαν 13 2012 22:56
Καλα αφου θα το φτιαξουν Βρετανοι,τελιωσε,θα ειναι μαπα.
Ιαν 13 2012 22:34
Γεια~!
Ναι, ninja theory, Βρετανική. Ξέρω άσε πονοκέφαλος με έχει πιάσει. Αντί να ασχοληθούν με τον papa Sparda και τη μαμά Eva μας βάζουν αυτόν τον καημένο Dante? Πφφφφφφφ, με σπασαν τα νεύρα.
Ιαν 13 2012 22:30
Γεια σου Μαρια:D
Αλαξε η εταιρια..Θα το κανει μια Ninja κατι...
Καλυτερα θα ηταν να το συνεχισουν με τον Nero απο το να αλλαξουνε τον Dante τοσο πολυ.
Ιαν 13 2012 22:24
Είναι αδιανόητο...αλλά αυτή το διανοήθηκαν. Τι να πεις. Επίσης, είμαστε συνονόματοι!
Ιαν 13 2012 22:10
Καλα το καινουργιο φαινεται μαπα...Να αλλαξεις τον Dante einai γελιο...
Ιαν 13 2012 22:05
Aaaaaaaaaaaaaaaah, DMC. Κάλλο πατάς τώρα. Περιμένουμε τώρα το καινούργιο παιχνίδι να δούμε πως το βελτίωσαν από το έκτρωμα που είχαν παρουσιάσει αρχικά σαν το καινούργιο.
Ιαν 13 2012 21:59
Καλα παιζεις και DMC?
Αρχιζω να σε συμπαθω περισσοτερο:D
Ιαν 13 2012 21:52
Εγώ με το ζόρι κάθομαι στον υπολογιστή, μη νομίζεις πηγαινοέρχομαι και κοιτάω κι άλλα οπότε δεν το καταλαβαίνω!
Ιαν 13 2012 21:45
Χαχα,ναι ξερουμε...Κοιτα το Noblesse,ξεκινισε καπως ηρεμα...Χωρις μαχες καλες και τετοια..
Αυτος μπορει να ειναι ενασ λογος που πολοι το ξεκινισαν και δεν το τελιωσαν....
PS:Sorry,που απανταω αργα,ειμαι και στο mangastream,και ειναι καπως δυσκολο...
Ιαν 13 2012 21:29
Χμ, κακό του κεφαλιου τους! Εμείς ξέρουμε...! xD Βέβαια υπάρχουν κι άλλοι όπως ο αδερφός μου που το διάβασε και δεν του άρεσε. Γούστα!
Ιαν 13 2012 21:22

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται