Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Dio Brando → Fallen_Mpougatsa
Μπραβο =]
Εκτος απο μανγκα και games,κανεις τιποτα αλλο?
Ιαν 14 2012 00:47
Fallen_Mpougatsa → Dio Brando
Εμ τώρα εσύ είσαι ακόμα λύκειο λογικό. Αλλά μην τρελαίεσαι, όλα θα γίνουν. Χαλαρά. Ευτυχώς έχεις και τα Σαββατοκυριακα.
Ιαν 14 2012 00:40
Εχω φριξει με το σχολειο...Εχω και κιθαρες και σκιτσα και βλακειες...Μονο Παρασκευες και Σαββατοκυριακα ειμαι free.
Ιαν 14 2012 00:36
Σε καταλαβαίνω μη νομίζεις...κι εγώ απ'αυτό είμαι μέχρι αηδίας μη σε πω.
Ιαν 14 2012 00:30
Δεν με πολυ νοιαζουν οι τιτλοι...Ενταξει,στεναχοριωμουνα λιγο αλλα μεχρι εκει...
Τωρα ουτε μπαλα βλεπω..Καμια φορα βλεπω μπασκετ...
Βαριεμαι που ζω:P
Ιαν 14 2012 00:25
Δεν είμαι καλή από μπάσκετ οπότε δεν ξέρω αλλά η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια οι άτιμοι οι παναθηναϊκοί θέριζαν!
Ιαν 14 2012 00:18
Επαθα πλακα οταν ειδα στο DW οτι δεν εχει γινει update για το chapter 50...Εχει βγει εδω και ενα μηνα...
No problem:)
Να σου πω την αληθεια,οι Ολυμπιακοι ξερουν περισσοτερο μπασκετ απο τους βαζελους...
Ιαν 14 2012 00:17
Όταν πέφτουν τα updates σε manga/anime. τι νομίζεις? Έπρεπε να το δεις τις γιορτές...άκρα του τάφου σιωπή.
Και συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά μιλάω με άλλους ταυτόχρονα και τα χάνω! ^^" Αλλά ναι,. γενικότερα θα πρεπε να ήμαστε καλύτεροι στο ποδόσφαιρο ειδικά. Εσύ μπασκετάκιας ακούω, μπράβο! Με θυμιζεις έναν φίλο μου.
Ιαν 14 2012 00:09
Πολυ ενεργο forum...
Υπαρχουν μερες που να ειναι πιο ενεργο?
Ιαν 13 2012 23:55
Το ξερω,αλλα δεν εννοω αυτο..Εννοω οτι οι ακατανομαστοι ειναι για γελια τωρα...
Καλα και εσεις τωρα που εφυγε ο Βιειρινια δεν ειστε τοσο καλοι....
Εγω ειμαι μπασκετικος btw.
Ιαν 13 2012 23:42
Σούργελα κι εσύ τώρα, χαλάρωσε. Απλώς εμείς είμαστε οι πιο φανατικοί οπαδοί γι αυτό σου φαίνεται έτσι. Και εννοώ ότι οι οπαδοί ΠΑΟΚτσήδων κι Ολυνπιακάκηδων είναι οι πιο ένθερμοι.
Ιαν 13 2012 23:38
Πφ, Αθηναίος...! Εσύ τι είσαι? Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός? Πες μου ΑΕΚ να τρελαθώ...!
Ιαν 13 2012 23:34

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται