Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → Dio Brando
Lol, dear Μάριε, καλύτερα να μην ξέρεις τι είναι το φαΐ που λέμε...
Ιαν 15 2012 01:21
Μη ζητάς συγγνώμη. Έχω μια νυσταγμένη φάτσα κι εγώ αυτή τη στιγμή που το θαυμαστικό που βάζω είναι περισσότερο "τυπικό" για το πως ακούω την φωνή μου στο κεφάλι μου.
Ιαν 14 2012 01:36
Dio Brando → Fallen_Mpougatsa
Εννοω ποιο μανγκα διβαζουν οι περισσοτεροι εδω περα.
Ιαν 14 2012 01:23
Με το γάντι αγαπητέ, πάντα με το γάντι.
Μπα δεν την παλεύω. Και τι εννοείς? Ποιο φόρουμ από ποια?
Ιαν 14 2012 01:20
Συνεχισαι:P
Λοιπον...Πρεπει να αρχισεις OP...
Ποιο forum εχει τα περισσοτερα visits?
Ιαν 14 2012 01:16
Να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά εγώ μια χαρά ξεκατινιάζομαι αυτήν την στιγμή, ή μάλλον ξεκατινιαζόμουν και δεν το θεωρώ καθόλου βαρετό! Και δεν το είπα για να σε ψήσω, απλώς να μην καταλάβεις εντελώς λάθος το παιχνίδι!
Ιαν 14 2012 01:11
Δεν ψινομαι με τπτ:P
Βαρετο ειναι το forum..
Το MS ειναι πολυ καλυτερο...
Ιαν 14 2012 01:09
Ε, αυτό έχει άλλη χάρη εντελώς. Είσαι μόνος σου δηλαδή έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι χαρακτήρα θες και μετά τον παίζεις εσύ ο ίδος, ξες σαν ηθοποιός -μόνο που κανείς δεν νοιάζεται αν είσαι καλός ή όχι, δεν παίρνεις και Οσκαρ- σύμφωνα με την προσωπικότητα που του δωσες. Εγώ παίζω έναν άντρα playboy noble...με τρεις προσωπικότητες. Μουάχαχαχα!
Ιαν 14 2012 01:04
Εισαι μεσα σε πολλα games...Πφφφ,πραγματικα βαριεμαι...Εχω βαρεθει να παιζω...
Ιαν 14 2012 01:00
Nαι αυτό ακριβώς...είναι ωραίο γιατί στην ουσία είναι παιχνίδι ρόλων και μάχης. Οτι κάνεις στον υπολογιτή με ένα παιχνίδι μόνο που είσαι με φίλους καικάνεις εσύ τους χαρακτήρες! ^^
Ιαν 14 2012 00:57

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται