Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Dio Brando → Fallen_Mpougatsa
Πολλοι αποφευγουν το Noblesse,επειδη ειναι manhwa και oχι manga..
Αυτο ειναι ηλιθιο κατα την γνωμη μου...
Ιαν 13 2012 21:06
Fallen_Mpougatsa → Dio Brando
Ω, τι κοπλιμέντο! Κοίτα, ανάλογα το manga. Σίγουρα δε διαβάζω αυτά που πάνε και πέφτουν όλοι από πάνω αμέσως ή μάλλον δε θεοποιώ κάποια μόνο και μόνο επειδή είναι διάσημα και περιμένω να τα διαβάσω πρώτα. Αλλά μη νομίζεις, μέχρι κι αυτό κοντεύει να γίνει κλασσικό, το Noblesse! xD Πάντως γενικά μ'αρέσει να ψάχνομαι με αυτά που βλέπω και διαβάζω.
Και ναι, σίγουρα είδα το Trigun επειδή είναι πραγματικά κλασσικό...αλλά δεν περίμενα να κλάψω τόσο... Τ^Τ
Ιαν 13 2012 20:59
Ναι,Deadman Wonderland...Μολις,ειδα οτι εισαι φαν του Noblesse,καταλαβα οτι δν διαβαζεις μονο τα κλασικα manga..Και αυτο εναι καλο.
Ιαν 13 2012 20:54
DeadmanWonderland I imagine? Δεν το βλέπω, το διαβάζω. Και είναι επικό :if:
Ιαν 13 2012 20:46
Έλα! Μπα, ούτε εκεινο μου άρεσε. xD Να σε πω, η μάχη του Shikamaru με τον Ηidan κι όλη η Shikamaru arc ήταν η αγαπημένη μου, και μετά η μάχη τοων δύο Uchiha αδελφών.
Ιαν 13 2012 20:03
Το Pain arc..Το καλυτερο του Naruto με διαφορα...Αν και τωρα εχει γινει *******...
Ιαν 13 2012 19:59
Nαι η αλήθεια είναι πως αυτό το διαβάζω κανονικά. Κάθε φορά που κάνει update τέλος πάντων. ^^ Ποια είναι η αγαπημένη σου arc μέχρι τώρα?
Ιαν 13 2012 19:51
Καλή επιλογή είναι η αλήθεια! 'Ενας απ'τους λίγους λόγους που μου αρέσει ο Rai.
Ιαν 13 2012 18:09
Rai,γιατί είναι ο μόνος main character που δεν είναι χαζός...
Και επειδή είναι ο πιο δυνατός.
Ιαν 13 2012 18:02
Ω, τι ρωτάς, μα δεν είναι φανερό από την εικόνα στο προφίλ μου? Ο Frankenstein βεβαίως βεβαίως...αν και ο Μ-21 είναι επίσης αγαπημένος με όλα αυτά που τραβάει και την εξέλιξη που είχε ο χαρακτήρας του. Εσένα?
Ιαν 13 2012 17:59
Ω μα ναι, είναι δυνατόν? Ο gama-τος πρωταγωνιστής και οι φίλοι του είναι φοβεροί.
Ιαν 13 2012 17:37
Κρίμα...Είδα ο'τι διαβάζεις Gamaran...Άλλο ένα ωραίο manga που χρειάζεται προώθηση.
Ιαν 13 2012 17:35

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται