Community Status Updates
OdyMonaxos → Trivia Spitting Monster
Περαστικά για τη ρινίτιδα. Είμαστε ομοιοπαθείς.
Jan 31 2012 13:09
Trivia Spitting Monster → Sakura!!!
Ωραία, σίγουρα, αλλά και απαιτητικά! Όχι πως κι αυτό δεν είναι ωραίο με ένα διεστραμμένο τρόπο... :)
Jan 31 2012 00:25
Sakura!!! → Trivia Spitting Monster
όχι αθήνα είμαι.. χεχε Πολυτεχνείο τι ωραία xD
Jan 30 2012 16:02
Anelis → Trivia Spitting Monster
Όχι ρε φίλε!! Σκατοαθήνα. Χάνουμε τα πιο καλτ πράγματα.
Thnx for the info!
Jan 30 2012 02:27
Trivia Spitting Monster → Anelis
Το 4Ε είναι το κανάλι του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Μεταδίδει στη Θεσσαλονίκη, προφανώς, και το πρόγραμμά του είναι τουλάχιστον σχιζοφρενικό: από παιδικά λάιτ τηλεπαιχνίδια γνώσης μέχρι κάλυψη πολιτιστικών εκδηλώσεων και από μετάδοση του εσπερινού μέχρι εκπομπές για την ένδοξη ιστορία του Γένους (πάλι με χρόνια, με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι, και τα λοιπά...)
Αν δεν είσαι από Θεσσαλονίκη, είναι λογικό να μην ξέρεις, για όλους τους άλλους, είναι το ανέκδοτο της πόλης!
Jan 30 2012 02:26
Θεσσαλονίκη; Αν είσαι, έχω δύο γνωστές από εκεί! Εγώ είμαι στα σκληρά ναρκωτικά: Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, Πολυτεχνείο!
Jan 30 2012 01:05
Sakura!!! → Trivia Spitting Monster
Παιδαγωγικά -Τμήμα Προσχολικής ηλικίας.. άστα. χΔ εσυ?
Jan 30 2012 00:58
Και σε ποια σχολή ταλανίζεσαι κι εσύ με εξεταστική; Τελείως πληροφοριακά ρωτάω!
Jan 30 2012 00:52
Trivia Spitting Monster → Kenny
Α, ήταν βράδυ, την Παρασκευή έδωσα Μαθηματικά στη σχολή (σήματα, "θόρυβος", σειρές και μετασχηματισμός Fourier, φίλτρα κι άλλα τέτοια όμορφα), και είπα να κάνω το post λίγο πιο χαριτωμένο. Πιο χαριτωμένο από το Space Pirates δεν γινόταν έτσι κι αλλιώς, οπότε ήμουν ασφαλής!
Jan 29 2012 12:05
Kenny → Trivia Spitting Monster
[QUOTE=Trivia Spitting Monster;558688][B]4[/B]:
[SPOILER]Τι λέτε για λίγα μαθηματικά;
Δίνεται Kato Marika=Marry Sue, Cast= Δυσδιάστατες Καρικατούρες. Να δειχθεί ότι Kato Marika=Κατάλληλη Πρωταγωνίστρια για Διαστημικό Anime Επιστημονικής Φαντασίας. (Βοήθεια: Χρησιμοποιήστε την ιδιότητα: Κοινή Λογική<--> Δεν ορίζεται ο μετασχηματισμός Abruti).
Λύση:
Έστω ότι Κοινό=Πρόθυμο, Με Μπόλικη Καλή Θέληση.
Είναι γνωστό από τη θεωρία ότι Αντίδραση Κοινού=Β*Αξία Προϊόντος/ Προσδοκίες Κοινού, όπου Β: σταθερά προσωπικού γούστου (ποικίλει ανά άτομο, Β ανήκει στο [-1,1].
Για να αποδείξουμε το ζητούμενο, αρκεί να δείξουμε πως Αντίδραση Κοινού>0.
Αφού Κοινό= Πρόθυμο, τότε Προσδοκίες Κοινού=lim(e^t), t τείνει στο 0, άρα Προσδοκίες Κοινού=1.
Από τη θεωρία ξέρουμε ότι Αποφάσεις Παραγωγής<-->Αξία Προϊόντος (μετασχηματισμός Abruti)
Από τα δεδομένα της άσκησης (Kato Marika= Marry Sue, Cast=Δυσδιάστατες Καρικατούρες), είναι προφανές ότι Αποφάσεις Παραγωγής= Χαζοχαρούμενο, Ακίνδυνο Sci-fi προς Κοριτσίστικη Κατανάλωση Περασμένων Χρόνων. Αλλά ξέρουμε πως για Φ="Περασμένων Χρόνων", για τη συνάρτηση Κοινή Λογική ο μετασχηματισμός Abruti δεν ορίζεται.
Άρα Αξία Προϊόντος=C, όπου C: τυχαία σταθερά, C>0.
Άρα αποδείχθηκε πως Αντίδραση Κοινού>0. Όπερ έδει δείξαι.[/SPOILER][/QUOTE]I think I fell in love with this post.
Jan 29 2012 03:17
mono → Trivia Spitting Monster
Hi ^^
Σου έβαλα σε spoiler tag [URL="http://www.anime.gr/forums/558428-post90.html"]αυτό το post[/URL]. Just to be on the safe side ^^
Jan 28 2012 14:55
Lord Leon → Trivia Spitting Monster
Ι λάηκ γιορ πόστιν.
εχεις μπει στο watchlist μου
Jan 25 2012 21:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed