Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster → Sakura!!!

Η υπόθεση είναι κάπως too much, αλλά πάει ως εξής: η μάϊνα επαναλαμβάνει το κλασικό "Καλημέρα, Rei-chan", γιατί άκουγε την οικογένεια (κι ίσως και τη μητέρα του πρωταγωνιστή) να το λέει συνέχεια. Το θέμα είναι το εξής: κι αν η θεία Reiko είναι η δολοφόνος από πριν τόσα χρόνια; Και ο φόνος έγινε μέσα στο σπίτι που τώρα μένει; Και το θύμα επαναλάμβανε συνέχεια "Why, Rei-chan?"(Γιατί το έκανες, δηλαδή). Αυτά...!
Φεβ 01 2012 15:45
Φωτογραφία

Sakura!!! → Trivia Spitting Monster

"Όσο για τη μάϊνα, είμαι σίγουρη πως έχει σχέση με το φόνο. Μήπως ήταν αυτόπτης μάρτυρας και επαναλαμβάνει τα τελευταία λόγια του θύματος; Και το Rei είναι παρατσούκλι του Reiko, έτσι; Έτσι εξηγείται και η αποστροφή της θείας για το πουλί. (Το οποίο πώς βρέθηκε στο σπίτι " Δεν κατάλαβα την αποστροφή της θείας για το πουλί.. εξηγείς λίγο? χεχε
Ιαν 31 2012 21:44
Φωτογραφία

Sakura!!! → Trivia Spitting Monster

αμα είσαι μαζόχας :P xexe j/k
Ιαν 31 2012 19:42
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Trivia Spitting Monster

Οκ ρε, εννοείται, όποτε μπορείς. Καλή επιτυχία!!
Ιαν 31 2012 14:39
Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster → OdyMonaxos

ΟΚ! Θα το ψάξω, αλλά για την ώρα, προηγείται η εξεταστική! Τελειώνω τη Δευτέρα!
Ιαν 31 2012 14:33
Φωτογραφία

Ναι, σε παρακαλώ!!!
Ιαν 31 2012 14:11
Φωτογραφία

Δεν νομίζω, αλλά σε λεπτομέρειες δεν έχουμε μπει ακόμα οικογενειακώς. Θες να σου στείλω pm άμα μάθω;
Ιαν 31 2012 14:04
Φωτογραφία

Δεν είναι τίποτα τρελό τα φάρμακα, αν και καλυτερεύουν κάπως τα πράματα. Αν μπορείς να το διορθώσεις με τη μία καν το. Είναι ακριβή η επέμβαση;
Ιαν 31 2012 13:59
Φωτογραφία

Ναι, ξέρω και κόσμο που δεν πήγε σε ωριλά και που την καταφέρνει με τα φάρμακα που παίρνει από εκεί! (Σε κάποια φάση μέχρι και η ομοιοπαθητική είχε πέσει στο τραπέζι, αλλά απορρίφθηκε...)
Ιαν 31 2012 13:48
Φωτογραφία

Οκ. Εγώ είχα πάει σε αλλεργιολόγο που μου είχε πει πως με βάση τα συμπτώματά μου έχω αγγειοκινητική ρινίτιδα. Μόνο αυτό. Θα πάω λοιπόν και σε ωριλά κάποια στιγμή.
Ιαν 31 2012 13:45
Φωτογραφία

Μας είπαν το ίδιο πράγμα δύο διαφορετικοί ωριλάδες (!), ο ένας εκ των οποίων το έδειξε και σε βίντεο. Ο άλλος είδε πως είχα ανέκαθεν πρόβλημα με τη μύτη (είχα καυτηριάσει το ένα ρουθούνι λόγω συχνών αιμορραγιών σε πιο μικρή ηλικία, μπορεί να συνδέεται και μ' αυτό).
Ιαν 31 2012 13:39
Φωτογραφία

Περαστικά. Πως βρήκαν πως το πρόβλημα οφείλεται σε διάφραγμα και φτιάχνεται;
Ιαν 31 2012 13:36
Φωτογραφία

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει ακόμα, κι ούτε οι γιατροί. Οφείλεται σίγουρα σε στραβό διάφραγμα και με πιάνει όποτε αλλάζουν οι εποχές. Πάντως, το έχουν και οι δύο γονείς μου (η μητέρα μου σε περισσότερη καταρροή, ο πατέρας μου σχεδόν όλο το χρόνο), και έχω αποκλείσει τις γύρες... Ίσως να είναι η σκόνη, μια ευαισθησία την έχω, αλλά όχι τίποτα σπουδαίο... (Είμαι πάντως με την ελπίδα να κάνω την επέμβαση το καλοκαίρι και να ξεγνοιάσω... Θα δούμε...)
Ιαν 31 2012 13:35
Φωτογραφία

Είσαι και με την εποχή τυχερούλα. Εγώ είμαι και αγγειοκινητικός. Σε τι έχεις αλλεργία;
Ιαν 31 2012 13:29
Φωτογραφία

Ευχαριστώ! Ευτυχώς, πέρασε πριν μερικές μέρες. Άντε, τώρα ξανά όταν πιάσουν οι ζέστες! :)
Ιαν 31 2012 13:24