Jump to content

Community Status Updates

Photo

Trivia Spitting Monster → Kenny

(Βασικά, οι ίδιες είναι awesome, εγώ δεν κάνω τίποτα! Και να την πω την αμαρτία μου, από όλο το GitS franchise, ο Batou είναι ο αγαπημένος μου. Σε οποιαδήποτε εκδοχή, ταινία, σεζόν της σειράς... Τον λατρεύω αυτόν τον τύπο. Όχι πως η Major δεν γ@μ@ει, ίσα ίσα, αλλά... Προτιμήσεις είναι αυτά!)
Feb 04 2012 00:00
Photo

Trivia Spitting Monster → Kenny

Always will, sir.
Feb 03 2012 23:48
Photo

Kenny → Trivia Spitting Monster

... και από Julia avatar, Major από GitS. Stay awesome.
Feb 03 2012 23:47
Photo

Trivia Spitting Monster → mono

Ε, είδες; Ή είσαι σοφή, ή δεν είσαι! LOL!
Feb 03 2012 16:32
Photo

mono → Trivia Spitting Monster

Όχι εντάξει δεν έχω χαζέψει ακόμα τόσο :P Χμ, έτσι όπως το λες έχεις ένα δίκιο. Νομίζω και το νέο σχολικό έτος την άνοιξη αρχίζει. Ωραία εξήγηση ^^
Feb 03 2012 16:28
Photo

Θα μοιραστώ τη σοφία μου μαζί σου, ταπεινή προσκυνήτρια! Χμ... Το κοινό βγαίνει μπουχτισμένο απ' το χειμώνα, και η άνοιξη είναι σαν μια νέα αρχή (αν δεν κάνω λάθος, που μάλλον δεν κάνω, γιατί είμαι πάνσοφη, το νέο έτος του Ιαπωνικού ημερολογίου ήταν τοποθετημένο πιο κοντά στην άνοιξη πριν αν εορτάζεται την 1η Ιανουαρίου, με το Γρηγοριανό ημερολόγιο...). Άρα, είναι λογικό να βάζουν ό,τι καλύτερο έχουν τα κανάλια εκεί! Αν η εξήγηση δεν σε ικανοποίησε, προφανώς δεν είσαι αρκετά έξυπνη για να καταλάβεις! (Πλάκα κάνω)
Feb 03 2012 16:25
Photo

In what way? Για μοίρασε τη σοφία σου γιατί δυσκολεύομαι να καταλάβω αυτό το φαινόμενο :P
Feb 03 2012 16:11
Photo

Μπα, makes sense, in a way!
Feb 03 2012 16:08
Photo

Από τη λιγοστή μου εμπειρία τα τελευταία χρόνια, η άνοιξη για ένα περίεργο λόγο είναι η πιο φορτωμένη με καλά anime. Σίγουρα κάποια βγαίνουν μούφες στην πορεία αλλά τα πιο hyped και αναμενόμενα anime βγαίνουν την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Weird I know :/
Feb 03 2012 15:47
Photo

Theodore :D → Trivia Spitting Monster

Always glad to be of service.
Feb 02 2012 03:08
Photo

Trivia Spitting Monster → Night Wizard Seal

Μάλιστα! Άσε, έχω φίλους συμμαθητές που πέρασαν ΣΣΑΣ Αθήνα και μου λένε... τα καλύτερα. Δυστυχώς...
Feb 02 2012 01:33
Photo

Trivia Spitting Monster → Theodore :D

Πφφ... Τι χαζή που είμαι! Ευχαριστώ που το πρόσεξες για να το διορθώσω!
Feb 02 2012 01:32
Photo

Theodore :D → Trivia Spitting Monster

Good evening Trivia Spitting Monster. Θα ήθελα να σε πληροφορίσω πως στο signature γράφεις MyAimeList αντί για MyAnimeList. Φυσικά μπορεί να είναι εσκεμμένα, αλλά δεν είναι λογικό οπότε... ναι... FYI.
Feb 02 2012 01:05
Photo

Night Wizard Seal → Trivia Spitting Monster

Θεσσαλονικιώτισσα εε; Εγώ γεννήθηκα σε ένα νοσοκομείο στη Θεσσαλνονίκη και μεγάλωσα στη Βέροια. Τώρα δυστυχώς Αθήνα. :P Χαιρετώ! :)
Feb 02 2012 01:03
Photo

Sakura!!! → Trivia Spitting Monster

βασικά για την Ρει θα σου δώσω ένα χίντ! στα πρώτο επεισόδιο δες λίγο τι λέει όταν τον ρωτάνε άμα έχει ξαναέρθει.. άμα το βρείς σε παραδέχομαι!!!
Feb 01 2012 22:14