Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster

I'll be taking a break for a while.
Κλειδωμένη Κατάσταση Ιούν 14 2012 21:55
Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster → The Tragic Prince

[quote name='The Tragic Prince' timestamp='1339697803' post='587275'] Itachi ασ τους αυτους και παμε να ζησουμε τον ερωτα μας στις Μαλδιβες. Εγω, εσυ και ο Night Wizard Seal [/quote] Bless you, you made me laugh hard.
Ιούν 14 2012 20:19
  • Itachi Akatsuki
    Ασχολιαστο εμεις θα παμε Μαλδιβες.
    Ιούν 14 2012 20:23
Φωτογραφία

Kamui → Trivia Spitting Monster

μιας και παρατήρησα οτι τέθηκε το θέμα του τσουβαλιάσματος, don't worry, εγώ δεν το εξέλαβα σαν προσβολή, απλά το θεωρώ λάθος να κρίνεις τους ανθρώπους που πιστεύουν στο Θεό με τα ίδια κριτήρια, δεν είχε να κάνει με μένα ή οχι, άσχετα αν έδειξα κάτι τέτοιο στην πορεία.
Ιούν 14 2012 15:43
  • Kamui
    Βασικά απ' ότι θυμάμαι σε εκείνη τη συζήτηση το point μου εξ αρχής ήταν πόσο κακό κάνει το τσουβάλιασμα των γυναικών σαν να είναι όλες ίδιες στο quote μου στον Osama Bin Laden, αλλά μιας και ήθελα να παραθέσω και μια διαφορετική μου πεποίθηση είπα να μιλήσω για τάσεις του γυναικείου φύλου προς την ίδια τους τη γενίκευση, καθώς και αντίστοιχα με το αντρικό φυσικά.Απλά όταν το φέραμε σε προσωπικό επίπεδο ίσως είπα μια λέξη παραπάνω και μου ξέφυγε κάτι που δεν κατάλαβα, εγώ δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου πάντως.:)
    Ιούν 15 2012 12:21
  • Trivia Spitting Monster
    Κάτι τέτοια είναι που με κάνουν να μισώ το Ίντερνετ και τον γραπτό λόγο ταυτόχρονα. Δεν τα καταφέρνεις, ξεχνάς ή τέλος πάντων δεν εκφράζεις ακριβώς αυτά που θες να πεις. Δεν θα ανακαλυφθεί ποτέ μια συσκευή που θα γράφει ακριβώς αυτά που σκεφτόμαστε, κομπλέ με άψογη γραμματική, συντακτικό και στίξη; Ζητάω πολλά, ερευνητές του κόσμου;
    Ιούν 16 2012 17:31
  • Kamui
    Συνήθως αν θέλω πραγματικά να μην κάνω λάθος ή να μην αφήσω τρύπες σ' αυτά που λέω δεν είναι τόσο δύσκολο αν συγκεντρωθώ, εξάλλου καμία σχέση ο τρόπος γραφής σε εξετάσεις κλπ (το ίδιο ισχύει για όλους μας φαντάζομαι) και καμία σχέση στο forum, πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι στο black hole και είσαι καθισμένος πίσω στην καρέκλα σου χαλαρά, εγώ προσωπικά πάντως οταν γράφω στο black hole, είτε μιλάω για τα γερόντια της αρεσκίας μου είτε για την αδυναμία του τωρινού δημοκρατικού πολιτεύματος και το δογματικό χαρακτήρα των αρχών της, πάνω-κάτω την ίδια διάθεση έχω, γι αυτό εξάλλου είπα οτι αστειευόμουν χωρίς να παίρνω πίσω κάτι που είπα.
    Btw αν ψάξεις την παλιά μας συζήτηση θα δεις οτι ξεκαθάρησα οτι μιλούσα για απλές τάσεις αρκετών γυναικών και δε γενίκευα, but who cares, αν έχουμε όλοι τη χαλαρή διάθεση να μη παίρνουμε τα πάντα στα σοβαρά πάντα μπορούμε να συνενοηθούμε.
    Ιούν 19 2012 10:26
Φωτογραφία

Itachi Akatsuki → Trivia Spitting Monster

Με προσβαλεις που λες οτι δεν εχω διαβασει τους κανονες του forum.
Ιούν 14 2012 15:34
  • Itachi Akatsuki
    Δεκτες ολες οι συμβουλες φυσικα :)
    Ιούν 15 2012 13:48
  • Itachi Akatsuki
    Υ.Γ. Εχεις ωραιο ονομα.
    Ιούν 15 2012 13:48
  • Kalamaris
    Παντα x)
    Ιούν 15 2012 15:24
Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster → Anelis

Ανακάλυψα κάτι συνταρακτικό! Ο φεμινισμός είναι... λέξη αντρικού γένους! Δεν είναι οξύμωρο και ειρωνικό;
Ιούν 14 2012 12:30
  • Anelis
    Χαχαχαχαχαχαχα. Είναι.
    Ιούν 14 2012 12:34
Φωτογραφία

Keito → Trivia Spitting Monster

Wait... Αυτή: http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=14172 δεν είναι η Blood Prison η οποία βγήκε πέρσυ? Αυτή (http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=14172) νομίζω θα προβάλλει φέτος :P (Συγνώμη, too lazy για να ενσωματώσω τα λίνκ στις ταινίες).
Ιούν 13 2012 17:48
    Πφ, ναι! Δίκιο έχεις! Συγνώμη! Δεν κάθισα να τσεκάρω πως όχι, in fact, ΔΕΝ έχουμε 2011! Ξεκόλλα, TSM!
    Ιούν 13 2012 17:54
  • Keito
    Χαχαχαχα. Και εμένα μου έχει τύχει μην ανυσηχείς :P
    Ιούν 13 2012 18:22
Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster → filmmusic

Ρώτησες για το θέμα που δημιουργήθηκε με έναν άλλο χρήστη του forum. Δίνω εδώ το link του θέματος στο οποίο προκλήθηκε το επεισόδιο: http://www.anime.gr/forum/index.php?/topic/10041-space-battleship-yamato-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-thread/. Από εκεί και έπειτα, ο χρήστης Anakin Skywalker έφυγε από το forum και τώρα βρίζει όλο το προσωπικό και τους επισκέπτες του παρόντος forum στο προφίλ του στο site myanimelist.com. Έστειλα το link εδώ γιατί το να το γράψω στο thread για τα στούντιο θα ήταν κάπως άσχετο και σε κάθε περίπτωση off topic.
Ιούν 11 2012 15:07
Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster → Night Wizard Seal

Δοκιμή. Στέλνω αυτό το μήνυμα. Δεν σου έστειλε ειδοποίηση γι' αυτό;
Ιούν 11 2012 14:23
  • mono
    Ρε παιδιά, μισό λεπτό. Δεν παίρνετε notifications για τις απαντήσεις στο προφίλ σας? Εγώ γιατί παίρνω? Τ___Τ

Ιούν 12 2012 00:16
    Λέμε για τα επόμενα από το "αρχικό" μηνύματα, σαν αυτά που γράφουμε τώρα!
    Ιούν 12 2012 00:47
  • mono
    Ναι και για αυτά παίρνω. Για το μόνο που δεν παίρνω είναι όταν γράφω στο προφίλ κάποιου άλλου και μου απαντάει ο ίδιος αλλά μόνο για την πρώτη απάντηση. Στα επόμενα πάλι παίρνω...

WTF is going on?
    Ιούν 12 2012 00:53
Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster → Fallen_Mpougatsa

Σ' αυτό το forum, fanclub του Loki υπάρχει. Του Iron Man υπάρχει; Αν όχι, αμαρτία δεν είναι;!
Ιούν 10 2012 20:32
  • Fallen_Mpougatsa
    Kι εγώ το λάτρεψα το first stand, δε θέλω να μη βγει κι άλλο. Παρόλα αυτά, μακάρι να δούμε κάτι καλό για την Χήρα μας...!
    Ιούν 11 2012 17:06
    Τελικά ετοιμάζεται το σίκουελ του First Stand! To έχει το IMDB στα πρότζεκτ του Vaughn ως σκηνοθέτη. Αλλά πάει για 2014! Δώστε Χ-Men στο λαό, ρε!
    Ιούν 11 2012 21:34
  • Fallen_Mpougatsa
    Niiiiice~! Αγαπάμε McAvoy και Fressbern!
    Ιούν 11 2012 22:01
Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster → Kalamaris

Έχω τρελαθεί με το role playing Game of Thrones που κάνετε όλοι, σε σημείο να κάτσω (μόλις τελειώσει η εξεταστική!) και να δω τη σειρά! Λύσε μου πρώτα όμως μια απορία: αυτή η Lady Melisandre, είναι κάτι σαν την Ελένη Λουκά του Westeros, αλλά στο πιο καυτό;
Ιούν 08 2012 17:25
  • Kalamaris
    I don't get it....

Also thanks για το add trivia. :)
    Ιούν 10 2012 20:11
    The pleasure's all mine! Να προσέχεις στο Παιχνίδι του Θρόνου, αγαπητή κυρά!
    Ιούν 10 2012 20:26
  • Kalamaris
    Τα πραγματα γινονται ιδιαιτερα ενδιαφεροντα τωρα.Δεν εχω σκοπο να φυγω απ'το παιχνιδι τοσο νωρις ;)
    Ιούν 10 2012 21:35
Φωτογραφία

Kaidou → Trivia Spitting Monster

¨Και οι υπόλοιποι που δεν ψήφισαν Χρυσή Αυγή είναι Βέλγοι, να υποθέσω;" Τι εξυποννοεις,δεν σε επιασα; :P
Κλειδωμένη Κατάσταση Ιούν 07 2012 12:14
  • Kaidou
    Βασικα,"το αυτοι ειμαστε",πηγαινε στο οτι οι περισσοτεροι που ψηφισαν ΧΑ,το εκαναν για λογους διαμαρτυριας(και οχι για τους πραγματικους φασιστες) ειτε για το σοβαρο θεμα της λαθρομεταναστευσης(γιατι το εχουν κανει καραμελα οι ΧΑυγητες,για να παρουν ψηφους),παρ'ολο που ηξεραν το παρελθον της,και την πραγματικη ιδεολογια της...Και αυτοι ηταν απο ολα τα πολιτικα κομματα,ακομα και απο την αριστερα.Προτιμησαν να διαμαρτυρηθουν ψηφιζοντας ΧΑ(λες και δεν υπαρχει αλλο κομμα στην Ελλαδα για να δειξεις την δυσαρεσκεια σου)και να ξεχασουν το οδεινηρο παρελθον μας με τους Ναζιστες...
    Πραγματικα,εχω αρχισει να πιστευω οτι τα θελει ΠΟΛΥ ο κ@λος μας βρε παιδι μου!!
    Ιούν 07 2012 23:32
    Ο κ%%ος αυτών που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή τα θέλει. Αυτό είναι το πρόβλημά: ακόμα και αυτούς που ψήφισαν άλλα κόμματα, τους βάζεις στο ίδιο τσουβάλι! Λίγη ψυχραιμία θέλει μόνο!
    Ιούν 08 2012 17:10
  • Kaidou
    Οπως ειπα,ψηφισαν και ανθρωποι απο αλλες πολιτικες ιδεολογιες ΧΑ.Και αυτο ειναι που με θυμωνει.Το οτι εχουμε παρει master στον λαϊκισμο και στο ψεμα τοσα χρονια και παρ'ολα αυτα,εμεις παμε και ψηφιζουμε παλι τους λαϊκιστες και τους ψευτες...Και λεω εμεις(δηλαδη το γενικευω)γιατι οπως ειπα,δεν ηταν μονο φασιστες αυτοι που ψηφισαν ΧΑ αλλα και αυτοι που μεχρι χθες μπορει να ψηφιζαν τα 2 μεγαλα κομματα,αλλα και κατι περα απο την ατελειωτη βρωμα και τον λαϊκισμο(που θα μπορουσε να ειναι ο καθενας μας),αλλα ΠΑΛΙ,για λογους διαμαρτυριας, κατεληξαν στους ψευτες φασιστες(at least,do it right και ψηφισε μια πιο normal πολιτικη παραταξη)...Λες και το τραβαει ο οργανισμος μας...Και αυτο δεν το λεω μονο για αυτους που ψηφισαν ΧΑ....
    Ιούν 09 2012 02:42
Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster

Τόσο διάβασμα για εξεταστική δεν έχω ξαναρίξει. I swear, one of these days, I'm gonna wake up in a coma.
Ιούν 07 2012 11:35
Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster → Anakin Skywalker

Την επόμενη φορά που θα κάνουμε διάλογο, θα σε παρακαλούσα να αφήσεις τις ειρωνείες για το myanilelist κατά μέρους. Δεν είναι πλήρης, έχω δει anime που δεν έχω βάλει μέσα και την οργανώνω συνεχώς. Προτιμώ να κάνω ένα rewatch πριν τα βάλω στη λίστα. Επομένως, δεν είναι ακριβής η λίστα.
Ιούν 07 2012 11:26
Φωτογραφία

mono → Trivia Spitting Monster

"Now if you'll excuse me, πάνω να ξαναδώ το Grave of the Fireflies. " ΓΙΑΤΙ να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου? Προσπάθησα να το δω και το άφησα στο μισάωρο γιατί ένιωθα να με κατακλύζει μία τόσο βαθιά θλίψη, σαν να σκοτεινιάζουν τα πάντα...Ο ήλιος χάθηκε, τα πουλάκια σταμάτησαν να κελαηδούν κτλ κτλ...Βλέπω πολλές δραματικές ταινίες και δεν έχω πρόβλημα να βλέπω τη σκληρή πλευρά της ζωής αλλά αυτή η ταινία με έσπασε. Δεν πρόκειται να την δω ποτέ , δεν το αντέχω!
Ιούν 06 2012 12:41
    Μην το ψάχνεις. Είμαι μαζόχα. Θέλω να κλάψω σήμερα. Έτσι μου 'ρθε. Να εκτονωθώ απ' την εξεταστική, όχι τίποτε άλλο!
    Ιούν 06 2012 13:10
Φωτογραφία

Tristessa → Trivia Spitting Monster

View PostTrivia Spitting Monster, on Today, 12:35, said:

Με αυτή τη λογική, γιατί σε κοινωνίες ακόμα πιο αρχαίες και οδυνηρές για τις γυναίκες γράφονταν εξαιρετικοί γυναικείοι χαρακτήρες; (Μπορώ να αναφέρω παραδείγματα από τις τραγικές ηρωίδες της αρχαιοελληνικής και ρωμαϊκής γραμματείας μέχρι την Τζέιν Όστεν, αλλά πάει πολύ μακριά η βαλίτσα). Δεν κατάλαβα, πάντως: πρέπει να χαιρόμαστε που, εν έτη 1970 και ενώ η ισότητα των δύο φύλων είχε καθιερωθεί στην Ιαπωνία ήδη από το 1946, ο Matsumoto έκανε την ... υποχώρηση να έχει γυναικείο χαρακτήρα στο πλήρωμα του Yamato; Η πρώτη δουλειά ενός δημιουργού δεν είναι να κάνει κήρυγμα των gender politics, είναι να πει μια ιστορία. (Αν βάλει μέσα και σχόλια για την κοινωνία στην οποία βρίσκεται, ακόμα καλύτερα.) Και είναι κατανοητό πως ένα έργο πρέπει να το βλέπουμε μέσα στην εποχή που ανήκει, αλλά όταν η ιστορία είναι τόσο έντονα χρωματισμένη ιδεολογικά (ο πρωταγωνιστής που είναι λες και βγήκε από φυλλάδιο προπαγάνδας, για παράδειγμα) δεν μπορείς να την απολαύσεις.
Bless you and bless this post /tips hat
Ιούν 05 2012 11:42
    Thanks, αλλά κάποιος/κάποια θα το έλεγε, αργά ή γρήγορα!
    Ιούν 05 2012 11:45
  • Anelis
    Ξέρετε κάτι;
    Σας αγαπάω αμφότερες.

Ιούν 05 2012 16:49
  • mono
    Νόμιζα ότι αγαπούσες μόνο εμένα...Με κορόιδεψες...Τ________Τ
    Ιούν 06 2012 10:04