Community Status Updates
Trivia Spitting Monster → Anelis
Χωριανοί! Ακούστε τι λέει! Δεν της αρέσει ο Σκρουτζ στις ιστορίες του Μπαρκς! ΟΚ, ας ηρεμήσουμε. Ο Μπαρκς σκέφτηκε αρχικά τον Σκρουτζ σαν τον πιο στριμμένο παλιοτσιγγούναρο έβερ, και τον είχε βάλει να εμφανιστεί σε μία μόνο ιστορία αρχικά. Τελικά ο θείος λατρεύτηκε, εμφανίστηκε και σε άλλες ιστορίες, και απέκτησε και δικό του περιοδικό. Το twist; Ο Θείος Σκρουτζ δεν φτιάχτηκε ποτέ για να είναι καλοσυνάτος. Πάντα ήταν ένας παλιόγεορς και θα παραμείνει μέχρι το θάνατό του στα 100 του χρόνια (τουλάχιστον σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ρόσα!). Σε παραπέμπω στο Only A Poor Old Man, ιστορία του Μπαρκς που τον βγάζει εμμονικό, δυστυχισμένο και μισάνθρωπο (ή μισόπαπιο, πάρ' το όπως θες!).
Jun 28 2012 21:32
-
Trivia Spitting Monster
Συγνώμη, δεν ήξερα πως τα ξέρεις! *φάουλ* Αν και, για να είμαι ειλικρινής, ακόμα και ως καθίκι στις ιστορίες του Μπαρκς, ο Σκρουτζ έχει μια παλιομοδίτικη γοητεία. Αλλά αφενός αυτά είναι και λίγο θέμα προτίμησης, αφετέρου ο Ρόσα σου κάνει την καρδιά λιωμένο παγωτό με τις ιστορίες του!
Jun 30 2012 14:59 -
Anelis
Ναι σίγουρα αλλά πέρα από τους 2 προαναφερθέντες μεγάλους θείους του Σκρουτζ, τον έχουν πιάσει και άλλοι δεκάδες δημιουργοί οι οποίοι έχουν ανεβάσει την μλκία που τον δέρνει...μέχρι το 11.
Από την άλλη ο καθένας έχει τα κολλήματά του. Το έχουμε δει και μέσα στο φόρουμ πως χαρακτήρες που εγώ πχ. θεωρώ ότι έχουν εμφανή προβλήματα, καταλήγουν να γίνουν οι αγαπημένοι χαρακτήρες ορισμένων. Οπότε περί ορέξεως...
Jun 30 2012 15:08 -
Trivia Spitting Monster
Άλλοι δημιουργοί; Υπάρχουν άλλοι; Έχουν γράψει άλλοι ιστορίες με τους ήρωες Disney- oh, who on earth am I kidding? Μπορούμε τους περισσότερους να τους διαγράψουμε από τη μνήμη μας; Να έχουμε έναν κανόνα μόνο από ιστορίες του Μπαρκς και του Ρόσα; (Και σόρυ αν ακούστηκα υπερβολικά arrogant στο πρώτο μήνυμα, έχω την εντύπωση πως βγήκα πολύ πιο εξυπνάκιας απ' ό,τι ήθελα!)
Jun 30 2012 16:37
Trivia Spitting Monster → DoB
Το Zetman προέκυψε τελικά ΤΟΣΟ κακό; Now I'm positively curious to check it out myself!
Jun 28 2012 14:50
-
DoB
Μη λιποθυμάς από τώρα! Θα λιποθυμήσεις στην ώρα σου έτσι και δεις όλα τα επεισόδια μαζεμένα κιόλας... Να δεις τι ωραία που στη μέση ξεφεύγουν απ' το manga - not a good sign by itself, φαντάσου στο Zetman που σκότωσαν το manga από μόνοι τους όσο δεν έπαιρνε - και κάνουν... 'αλχημείες'. W.T.F! Την πρώτη φορά που θα ακούσεις: "Jin-kun!!!", flip a table for me. Επακολουθούν φοβερά περιστατικά... Και ναι, το manga ήταν απίστευτο. Ήθελε πολύ τέχνη να το κάνουν κωμωδία.
Jun 28 2012 22:27 -
Trivia Spitting Monster
Κοίτα, το έχω λίγο σαν αρχή αυτό: πέρα από τα φοβερά πράγματα, θέλω να βλέπω και τα άθλια. Έτσι, για να ξέρω πόσο απέχουμε απ' τον πάτο κάθε φορά. Αλλά όταν βλέπεις τόσο κόσμο να χτυπιέται και να φωνάζει "μα πώς το κατέστρεψαν!", ε, δεν σου εξάπτεται η περιέργεια; ΟΚ, πάντως, όταν η damsel in distress μας αρχίσει τα δικά της, I;ll flip a table for you!
Jun 28 2012 22:35 -
DoB
Αυτή είσαι! ;)
Jun 28 2012 23:17
Trivia Spitting Monster
Ένας χαρτάκος είναι λίγος, πολύ λίγος, δύο οι χάρτες είναι λίγοι, τι να πω... Αν γίνουν τρεις ίσως και κάτι να σου δώσω, φτιάξε μου τέσσερις αν θες να δεις βαθμό. Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Υπουργό Περιβάλλοντος.
Jun 26 2012 22:21
Trivia Spitting Monster
Μου λείπει το διάβασμα της εξεταστικής. Είμαι επισήμως μαζόχα.
Jun 25 2012 00:46
-
Warchief
Κι εγώ ένιωσα ενα κενό όταν τέλειωσα αυτό το εξάμηνο. Εξεταστικές ό,τι καλύτερο
Jun 25 2012 22:47 -
Trivia Spitting Monster
^Να κι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει!
Jun 25 2012 23:09 -
Fallen_Mpougatsa
Βρήκες επιτέλους ομοϊδεάτη! Είμαι τόσο χαρούμενη για σένα!
Jun 25 2012 23:14
Trivia Spitting Monster → redqueen
Ω! Η αγαπημένη μας Βασίλισσα Cercei επέστρεψε από τον κόσμο των νεκρών! Χαμογέλα, λαέ του Westeros! Σηκώστε τις σημαίες! Βάλτε τα καλά σας! Γεμίστε τις κανάτες με καλό κρασί! Γιατί η Βασίλισσα μας γύρισε!
Jun 21 2012 18:32
-
redqueen
Παντως ωραια κι η εικονιτσα σου ,πολυ γλυκια!
Jun 21 2012 23:37 -
Trivia Spitting Monster
Sank you, sank you! (Μιας και είπα για τη Βασίλισσα, πόσο γ@μ@το το roleplay σε κάθε πιθανό επίπεδο; Μπράβο σε όλους σας!) Έκανα το εξής, λοιπόν: το antivirus που είχαμε, το Norton, είχε ένα σύστημα στο οποίο έψαχνε στις βάσεις δεδομένων του site και σου έλεγε ποια αρχεία να σβήσεις μόνος σου ώστε να ξεφορτωθείς τον υιό. Αυτά τα αρχεία είναι σούπερ δύσκολο να εντοπιστούν, στο ίδιο το σύστημα του υπολογιστή, και πολλά έχουν και παρόμοια ονόματα. Έτσι δοκίμασα να σβήσω manually ένα τέτοιο αρχείο και να ξεφορτωθώ υιό... Μόνο που έσβησα λάθος αρχείο. Ξέρεις τι αρχείο ήταν; Από εκείνα τα αρχεία που ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ WINDOWS! Εκείνα τα αρχεία που κάθε κομπιουτεράς σου λέει να μην τα αγγίζεις καν! Εγώ διέγραψα ένα τέτοιο!! Ευτυχώς δεν σβήστηκε τίποτα απ' το σκληρό δίσκο, αλλά η τρομάρα που πήραμε ήταν μεγάλη οικογενειακώς. Ο κομπιουτεράς μας φόρτωσε νέα Windows και βάλαμε άλλο antivirus, πέρα απ' το Norton. Και μάντεψε, αυτή ήταν η ΔΕΥΤΕΡΗ φορά που κατέστρεψα υπολογιστή! Η πρώτη είχε ως αποτέλεσμα να αντιγραφούν πάρα πολλές φορές όλα τα αρχεία του υπολογιστή! Έπρεπε να σβήνουμε για μέρες! Ή μια άλλη που είχα βάλει wallpaper ένα σκίτσο που είχα φτιάξει η ίδια και σκανάρει και χάλασε για λίγο η οθόνη λόγω του κακού resolution... What I'm sayign is, όλοι έχουμε (τουλάχιστον) μία πονεμένη ιστορία να διηγηθούμε με υπολογιστές. Μην αισθάνεσαι άσχημα. Πρέπει να διαλύσεις κανα-δυο μηχανήματα για να μάθεις πώς δουλεύουν τα ρημάδια! Αν πάντως θέλεις βοήθεια για να ξανακατεβάσεις anime που έχασες, τρέξε στο BakaBt. Έχουν τεράστια συλλογή και ψάχνεις του τίτλους που θες από το Google, χωρίς να χρειάζεται να γίνεις μέλος! Τα αρχεία συνήθως δεν έχουν υιούς, επίσης. Όσο για το ava, είναι από το Young Animator Trainign Project Wasurenagumo, από την ίδια σειρά που ήταν και το Buta! Η μικρή τα σπάει, το ίδιο το short όχι και τόσο.
Jun 22 2012 01:06 -
redqueen
xexe οχι νταξει σε τετοιο σημειο δν εχω φτασει...ΜΟΝΑΔΙΚΗ! 6 χρονια εχω pc πρωτη φορα χαλασε τωρα ..... παντως οκ δν χαλιεμαι απλως λυπαμαι τα λεφτα γτ τα μαζευα για τς διακοπες...καλα στο baka πηγαινα με το σταυρο στο χερι με το ratio τωρα εμαθα κι αλλως και μια χαρα !!! αν ειναι να το δω το οναki να σου πω κι εντυπωσεις αν κι σε εμπιστευομαι!!! μαζι ''αγαπησαμε'' την Aria !!
Jun 22 2012 01:13
Trivia Spitting Monster → Night Wizard Seal
Ω, Θεέ μου! Δεν ευχήθηκα ούτε εγώ Χρόνια Πολλά! Να τα χιλιάσεις, sempai! Καλωσόρισες στον μαγικό κόσμο των ενηλίκων! Σύντομα θα διαπιστώσεις και μόνος σου πως είναι το ίδιο χάλια με αυτόν των ανηλίκων! Αστειεύομαι, φυσικά. Και καλό μηχανογραφικό!
Jun 20 2012 23:38
-
Night Wizard Seal
Hahahaha! 'Ελα μωρέ όλοι οι κόσμοι καλοί είναι. Εμείς είμαστε λίγο άτακτοι :P
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Να είσαι πάντα καλά :)
Άντε να δούμε κι εμείς που θα μπούμε.
Jun 21 2012 00:54
-
Warchief
awkward
Jun 21 2012 14:24 -
Trivia Spitting Monster
Δεν είχα και πολύ χρόνο, συγνώμη, Putin! Τελευταίες μέρες εξεταστικής, δεν θες να ξέρεις... Anyway, let the gif sharing begin! --> http://os1.i.ua/3/1/9050459_ffd03b3.gif
Jun 22 2012 01:09 -
Putin
Γεια σου Τρίβια! Σε συγχωρώ, δεν κρατάω κακίες. Πάρε μερικά τζιφς κι απο΄δώ
http://i.imgur.com/w5eKU.gif
http://i.imgur.com/ORySz.gif
Και το καλύτερο που το ίμγκουρ δε μ' άφηνε να ανεβάσω και το φώτομπακετ έκανε resize http://i102.photobucket.com/albums/m110/lucire666/Anime/1337373898628.gif
Jun 22 2012 23:17
-
Trivia Spitting Monster
Ιιι! Συγνώμη! Πάω να την μικρύνω!!
Jun 19 2012 14:36
Kai → Trivia Spitting Monster
Ava από Wasurenagumo βλέπω, οπότε ελπίζω ότι μπήκε άλλος ένας στην ομάδα που δεν τους χάλασε καθόλου το τέλος.
Jun 19 2012 13:50
-
Kai
Εμένα το γουρούνι δεν με ενθουσίασε και συνέβαλε σε αυτό και ο σχεδιασμός των χαρακτήρων. Στα μισά δε βαρέθηκα και το τελείωσα με το ζόρι. Μοναδικό plus ο Buta, αλλά δεν ήταν αρκετός για να με κάνει να το συμπαθήσω.
Jun 19 2012 14:42 -
Trivia Spitting Monster
Καταλαβαίνω. Εμένα, βέβαια, μ' άρεσε όλο το παιδικούλη της φάσης, αλλά καταλαβαίνω τι μπορεί να μην σου άρεσε, γιατί ούτε σε εμένα άρεσε... για τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα. Αλλά θα το έβαζες πιο πάνω από το Wasurenagumo;
Jun 19 2012 14:49 -
Kai
Αντικειμενικά, δεν ξέρω αλλά υποκειμενικά με τίποτα. Το Wasurenagumo μπορεί να μην είχε κανέναν ξεχωριστό σχεδιασμό (άσχετα που προσωπικά μου αρέσει αρκετά), που ok και το Buta δεν είχε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στον σχεδιασμό των χαρακτήρων, αλλά είχε youkai (άρα extra plus για εμένα), ωραία ατμόσφαιρα στα κομμάτια του παρελθόντος και ένα τέλος που δεν περίμενα και θα θυμάμαι + ένα ending που έκαψα στο άκουσμα.
Jun 19 2012 14:55
-
zennith666
Αμέ!!!
Jun 19 2012 13:38 -
Trivia Spitting Monster
Τέλεια! Περιμένω να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου, όμως... Δώρο για Χριστούγεννα, δώρο για Πάσχα, δώρο στην ονομαστική γιορτή, δώρο γενεθλίων... Α, και ενδέχεται να είναι παραπάνω από ένα... Δεκάδες, ας πούμε. Αλλά δεν σε πειράζει, έτσι;
Jun 19 2012 13:40 -
zennith666
βεβαίως και όχι.Είπαμε,θα γίνω ο τέλειος θείος.
Jun 19 2012 13:57
OdyMonaxos → Trivia Spitting Monster
Go to Kai's profile feed. Αφού βυθιστείς σε κάποια πολυθρόνα, μην σε χάσουμε.
Jun 17 2012 18:25
Trivia Spitting Monster → Adventurer
[quote name='Adventurer' timestamp='1339854665' post='587642'] (Ασχετο ΥΓ, αλλα θα ηθελα να σου υπενθυμισω πως οταν αναφερεσαι σε αντρες και γυναικες, το 'φυλα' γραφεται με ενα λαμδα, οχι με δυο οπως στα φυλλα των δεντρων.) [/quote] TSM. Ruining grammar wherever she goes since 1992.
Jun 16 2012 16:38
OdyMonaxos → Trivia Spitting Monster
Για να μην σου κάνω σπόιλ στο pervs thread, έχεις διαβάσει ή ξέρεις έστω τι παίζει στο Nana to Kaoru?
Jun 16 2012 15:58
-
Kenny
>Nana to Kaoru
>ψυχολογική διάσταση
not_sure_if_serious.jpg
Δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κακογραμμένη S&M ιστοριούλα με μόνο σκοπό το titillation. Επίσης, real S&M relationships don't work that way. Good luck finding a person like Nana in the real world. Το μόνο που κάνει σωστά το NtK είναι να ικανοποιεί τις φετιχιστικές ορέξεις του αναγνωστικού κοινού του (με άλλα λόγια, business as usual in Japan).
BTW, έχω διαβάσει πάνω από 60 κεφάλαια of this, οπότε δεν μπορείς να μου πεις αυτά που είπες στην Ειρήνη.
Jun 17 2012 20:04 -
iristella
Πες και για το Boys Next Door που σου είχα δώσει Τ_Τ. Plus if we are talking S&M υπάρχει και το Partners. :D
Jun 17 2012 20:07 -
Kenny
Boys Next Door is good. Να το διαβάσετε.
Jun 17 2012 20:16
Trivia Spitting Monster
Meh. Break's over. I'm addicted to this place, who am I even kidding?
Jun 16 2012 10:40
Trivia Spitting Monster → Kalamaris
Αχ, please, όταν κάνεις post στο roleplay, πάτα εκείνο το συμβολάκι με τη γόμα (το remove format) για να βγαίνει το κείμενο ομοιόμορφο σε όλα τα skins! Αλλιώς, το κείμενο βγαίνει μισό στα μαύρα και μισό στα άσπρα! Όχι τίποτε άλλο, να διαβάζεται ευκολότερα! Και αξίζει!
Jun 15 2012 00:33
-
Trivia Spitting Monster
Αχ, όχι! Μα γιατί;
Jun 15 2012 00:36 -
Kalamaris
Μηπως πρεπει να κανω ολο το κειμενο μπλεδακι και μετα να το πατησω?Μισο να τσεκαρω.
Jun 15 2012 00:37 -
Kalamaris
Μπα...
Jun 15 2012 00:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed