Jump to content

Community Status Updates

Photo

Trivia Spitting Monster

Είμαι η μόνη που κρατάει τα ψηφοδέλτια που της περίσσεψαν; Όποιος καλός άνθρωπος το κάνει, ας το πει! Δεν είμαι η μόνη τρελή στον κόσμο, έτσι;
May 06 2012 17:23
  • atB's Photo
    atB
    Και γω κρατησα μερικα ,αν θες να ανταλαζουμε!
    May 06 2012 19:57
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    BEST ΛΙΣΤΕΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ EVER.- Αναβαθμίζουν τη διαδρομή και το ψάξιμο σε στιγμές ηδονής. Και τα 'χα όλα επί 3.
    May 07 2012 17:49
  • Night Wizard Seal's Photo
    Night Wizard Seal
    Όχι! Κι όμως δεν είσαι ο μόνος άνθρωπος που το κάνει αυτό. Κι εγώ τα έχω κρατήσει όλα!
    May 12 2012 19:46
Photo

Kenny → Trivia Spitting Monster

Lorem ipsum test (1000 characters)
May 03 2012 20:51
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus a sem ligula, iaculis scelerisque eros. Nulla adipiscing, arcu et condimentum fermentum, neque mi posuere nibh, sed facilisis turpis mauris a enim. Morbi consequat imperdiet placerat. Donec magna libero, rutrum ut viverra vel, sollicitudin eu eros. Praesent vehicula diam vitae mauris rhoncus iaculis. Donec vitae lacus et nisi ultrices eleifend. Vestibulum egestas pharetra augue eget porta.

Quisque nisl augue, eleifend sit amet blandit sit amet, viverra nec sem. Praesent ut erat sit amet odio ornare rhoncus in in dui. Maecenas placerat tellus non turpis mattis sed adipiscing ligula tincidunt. Pellentesque tempor leo et velit posuere quis adipiscing leo lobortis. Vestibulum scelerisque placerat semper. Mauris aliquet vestibulum leo, consectetur luctus risus convallis eu. Quisque sit amet arcu sed tortor porta tempor eget quis lacus. Morbi vel sapien mauris, vel tempor sapien. Curabitur a metus quam, at gravida risus metus.
    May 03 2012 20:51
  • Trivia Spitting Monster's Photo
    Trivia Spitting Monster
    Θα έγραφα "YAY" ξανά και ξανά για να το γιορτάσω, αλλά βαριέμαι! Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν!
    May 03 2012 20:53
Photo

Trivia Spitting Monster

Καλά καλά δεν συνήθισα το πρώτο μοβάκι, τώρα το αλλάξατε πάλι, κακούργοι Admins; Πότε θα με αναγνωρίσω ξανά;
May 03 2012 19:07
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Το ίδιο μωβ είναι, απλά τώρα το όνομά σου έχει το χρώμα της Review Team οπουδήποτε εμφανίζεται. Παρομοίως και για όλους όσους ανήκουν σε ειδικό userclass. Έτσι ήταν τα usernames κι επί vBulletin, θέμα χρόνου ήταν να το φτιάξουμε κι εδώ. ^^
    May 03 2012 19:48
Photo

Trivia Spitting Monster → Kalamaris

Ναι, φαίνεται η sig! Όλα ΟΚ!
Apr 28 2012 13:30
  • Kalamaris's Photo
    Kalamaris
    Φιου that's a relief.Why thank you for telling me triia ;) (παντως 3 ατομα μου απαντησαν.Για δες επιτυχιες XD )
    Apr 28 2012 13:33
Photo

Trivia Spitting Monster → Anelis

Δεν το πίστεψα στην αρχή, αλλά το Cabin in the Woods ήταν καταπληκτικό! I should have never doubted you, sempai!
Apr 28 2012 13:03
  • Anelis's Photo
    Anelis
    E, εντάξει, αφού άλλαξες γνώμη συγχωρείσαι. Ειδικά από τη στιγμή που δεν είχες τον Wendon σε μεγάλη υπόληψη, είναι κατανοητό.

Όσο για τα υπόλοιπα....δεν ξέρω καν για πιο πράγμα μιλάς! XD
    Και την είδα και δύο φορές στο σινεμά τρομάρα μου και δεν πρόσεξα καν κακά cg.
    Apr 28 2012 13:53
    Trivia Spitting Monster
    Τώρα nitpick είναι αυτό, μην τρελαίνεσαι! Αλλά, ας πούμε, το πουλί που προσκρούει στο force field ή το χέρι του Αρχαίου που βγαίνει στην επιφάνεια ίιιιισως να έπρεπε να είναι μια ιδέα καλύτερα. Αλλά είπαμε, ίσως αυτό να είναι και το point!
    Apr 28 2012 14:16
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Εγώ μόνο το χέρι πρόσεξα και αυτό μόνο και μόνο γιατί...δεν ήταν πλοκάμι!!!

Μπορεί, μπορεί. Είναι κ αυτό έγκυρη θεωρία.
    Apr 28 2012 14:20
Photo

Trivia Spitting Monster → Tristessa

Συγχαρητήρια! :)
Apr 26 2012 23:06
  • Tristessa's Photo
    Tristessa
    Aw, mille mercis! Συγχαρητήρια και σε σένα :)
    Apr 26 2012 23:24
Photo

Trivia Spitting Monster → Anelis

Κι από κοντά συγχαρητήρια! Και το πράσινο σου πάει!
Apr 26 2012 23:05
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Thank you dear colleague!
    Ό,τι θελήσεις, ρώτα! Χαίρομαι πολύ που μπήκες στην ομάδα.
    Apr 27 2012 01:13
Photo

GhostPrince → Trivia Spitting Monster

omedetou! και καλά reviews, 8έλουμε κι'αλα σα το Millenium Actress :3
Apr 26 2012 16:35
    Trivia Spitting Monster
    Χίλια ευχαριστώ! Άσε, έχω σχέδια για ένα σωρό reviews τώρα! Πρέπει να τα βάλω σε μια σειρά!
    Apr 26 2012 17:06
Photo

Night Wizard Seal → Trivia Spitting Monster

Συγχαρητήρια καλή μου Δεσποινίδα. :) Μεγές για το νέο σου πόστο! Ό,τι θέλεις ρώτα ε; ;)
Apr 26 2012 13:23
    Trivia Spitting Monster
    Sure, sempai! Και χίλια ευχαριστώ!
    Apr 26 2012 17:07
Photo

Kenny → Trivia Spitting Monster

Μιας και Il Gattopardo και Night On Earth φύγανε... δώσε επόμενη ταινία.
Apr 25 2012 19:17
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Επίσης... Blues Brothers είδες;
    Apr 25 2012 19:18
    Trivia Spitting Monster
    Not yet. Επόμενη λες, ε; Bellissima, του '51, επίσης του Visconti. Για να δεις πώς έκανε ταινίες στην αρχή της καριέρας του, και χωρίς τα τεράστια budget της Fox.
    Apr 25 2012 19:37
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Thanks! Κατεβαίνει. :)

Αφού δεις τους Blues Brothers, δες και το Primer. Αν δεν το βρίσκεις, let me know και σου στέλνω torrent.
    Apr 25 2012 19:57
Photo

redqueen → Trivia Spitting Monster

και δν μου λες πς κανουμε εξορκισμο στα πνευματα του υπολογιστη ε??? Σατανικες προθεσεις προβλεπω :P
Apr 23 2012 17:19
  • redqueen's Photo
    redqueen
    xexe σε σενα επρεπε να ειχα ερθει γτ με επιασαν κοροιδο κατι αλλες υπουλες...ξεφτερι μου! να σε πω πειραζει να ειναι μεγαλης παρασκευης γτ του σαββατου τελειωσαν οταν εκανα εξορκισμο στο μοντεμ??? (τι σοβαρη συζητηση!)
    ΥΓ μην κλαις για το Lancer ,μας εμεινε ο αλλος ....stay positive μν μας παθεις τπτ :P
    Apr 24 2012 11:45
    Trivia Spitting Monster
    Χμ, ενδέχεται να δουλέψει κι έτσι! Για δοκίμασε! (καλά, ναι, πόσο καμμένα παίζει να είμαστε;) Σνιφ... Ήταν μεγάλη απώλεια το παλικάρι... Έχουμε ακόμα ωραίους, αλλά τώρα που αρχίζουν και τους ξεκάνουν, δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για τίποτα...
    Apr 24 2012 11:49
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Ασε δν ξερουμε απο μου θα μας ερθει...εδω το καλο το στοιχημα.. ποιος θα πεθανει μετα?? ολο και καποιος θα ζησει μωρε τι στο καλο ολοι θα πεθανουν!?! και για να πω την κακιουλα μου δν σκοτωνουμε την saber και να αφησουμε τα παιδακια ησυχα??χεχε (πλακα κανωxD)... γενικα οι Lancer παντα γκαντεμηδες ειναι...
    Apr 24 2012 11:55
Photo

OdyMonaxos → Trivia Spitting Monster

Apr 23 2012 16:04
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    Και ακόμα δε μου είπες πόσο τρομώδης είναι ο HP με μουσική υπόκρουση Ratman
    Apr 23 2012 20:53
Photo

OdyMonaxos → Trivia Spitting Monster

Ελπίζω να καταλαβαίνεις με ποιο πνεύμα γράφω στο νήμα για τα βιβλία, έχω αρχίσει και νιώθω ο κακός του φόρουμ :P
Apr 22 2012 22:33
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    Έχω δει τις ταινίες του V και του League of Ext Gentlemen. Το δεύτερο είναι πολύ ενδιαφέρουσα κροσοβεριά, έχει όλους τους κλασσικούς χαρακτήρες. Κάποια στιγμή θα κοιτάξω και τα αυθεντικά.

Αν και γενικά αντιπαθώ το fanfiction. Η κροσοβεριά ήταν καλή. Α, και τον V τον έκανε ο καλύτερος ηθοποιός για τέτοιες δουλειές σήμερα.

Γιατί τον ανέφερες; :P
    Apr 23 2012 00:13
    Trivia Spitting Monster
    Το ανέφερα γιατί αυτός πήρε την αγαπητή Μίνα Χάρκερ και την έκανε ό,τι πιο ενδιαφέρον ξεγύμνωσε κυνόδοντες την προηγούμενη δεκαετία και δεν το λέγανε Eric ή Bill! (obvious fangirl is obvious)
    Apr 23 2012 19:26
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    Οκ, αν και δεν θα μπορούσες την απέθαντη που δημιούργησε ο Δράκουλας να τη χρησιμοποιήσεις κόντρα στο Δράκουλα :P
    Vampire vs vampire?
    Apr 23 2012 19:51
Photo

Trivia Spitting Monster → Night Wizard Seal

Ουφ! Μετά από ώρες, επιτέλους τελείωσα το review του Millennium Actress του Kon, κατέθεσα το κείμενο κομπλέ με εικόνες και link για download, και αναμένω να το τσεκάρει κανένας moderator! Διάβασε το μόλις βγει και δώσε καμιά γνώμη!
Apr 21 2012 20:55
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Τρίτη συνεχόμενη φορά που επεμβαίνω σε συζήτηση μεταξύ σας... what are the odds?

Το review σου, Άλκηστη, είναι ήδη καταχωρημένο εντός forum, απλά atm είναι marked as unapproved, το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να περάσει από τον έλεγχο της Review Team πρωτού δημοσιευτεί (κάτι το οποίο συμβαίνει για όλα τα reviews που γράφονται από άτομα εκτός Team). Λογικά για να μην μπορούσε να το δει ο NWS, πρέπει να προσθέσω κάποια επιπλέον permissions στο usergroup του. Anyway, don't worry, I...
    Apr 22 2012 14:58
  • Kenny's Photo
    Kenny
    I'll take it from here.

Επίσης, just saying... οι συγκεκριμένες πληροφορίες θα σου είναι άχρηστες σύντομα. XD
    Apr 22 2012 14:58
    Trivia Spitting Monster
    Muchas gracias! Meh, δεν πειράζει, ας μάθω το γραφειοκρατικό του πράγματος! Όχι τίποτε άλλο, αλλά να βοηθάω όποιον ενδιαφέρεται στο μέλλον!
    Apr 22 2012 15:37
Photo

Trivia Spitting Monster

"Τα χείλη μας ενώθηκαν, αλλά οι δρόμοι μας είναι χωριστοί". Η αγαπημένη μου ατάκα για την επόμενη εβδομάδα, από το "Λάλε: Έρωτας στην Κωνσταντινούπολη". Μάθημα σεναρίου και ζωής.
Apr 21 2012 15:16