Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Anelis

Audiobook; Ιησούς Χριστός νικά και τυπωμένα βιβλία σκορπά. Που είσαι τώρα; (Καλύτερα απάντα σε πμ, για κάποιο λόγο δεν μ αφήνει να διαβάσω τα τελευταία Vm μου!!!)
Feb 23 2012 00:24
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Ποιά δυσφήμιση βρε, ίσα ίσα που εγώ το είχα παρατήσει και το παιδί μου έδωσε λόγο να το συνεχίσω :P Το "διαβαζω" σε audiobook.
Feb 23 2012 00:17
Photo

Kamen Tantei Zura → OdyMonaxos

Το ξέρω. Επίσης, ούτε καπνίζω. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση :p
Feb 23 2012 00:03
Photo

OdyMonaxos → plotolp

Είναι το βιβλίο που έχω πεθάνει στο re-read. Σα νερό φεύγει!!! Κάτι τεσσαροπεντάρια με σκότωσαν, (άσε το 7). Σαν ομάδα μπάσκετ βασικά. Ο άσσος οργανώνει εξαιρετικά, το δυάρι εκτελεί κατά ριπάς καταιγιστικά, το 3άρι κάνει όλες τις δουλειές, το τεσσάρι είναι επίσης πολυσχιδές αλλά πιο βαρύ, το 5 κυριαρχεί στη ρακέτα με το βάρος του, το έκτο είναι η πρώτη αλλαγή για να αλλάξει τις ισορροπίες, ενώ το 7 δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τα άλλα. Ποιος πιστολέρο των λέξεων;; Αυτός πυροβολεί με το χέρι και σκοτώνει με το όπλο!!! Δεν τον θυμάσαι τον Φάνιν; Αρχικά ΡΦ.
Feb 22 2012 22:55
Photo

plotolp → OdyMonaxos

Δεν αμφισβήτησα την όμορφη δυστοπία και το επιβλητικό σκηνικό. Αυτό όμως δεν αλλάζει τον πολύ κουραστικό και πολλές φορές περιττό τρόπο γραφής που είχε. Και δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και πολύ άλλοι ΠΑ (βλ 6) όπως και ο ίδιος ο συγγραφέας:canthelp: Και ντεφορμέ ξεντεφορμέ ο Πιστολέρο των Λέξεων κάτι παραπάνω ξέρει! Να είναι πολλές οι μέρες σου και ευχάριστες οι νύκτες σου!;)
Feb 22 2012 22:43
Photo

OdyMonaxos → plotolp

Το λέει ο King στον πρόλογο που έγραψε. Ναι. Έγραψε τον πρόλογο μετά το τέλος του 7ου. Και σίγουρα το βελτίωσε. Δεν ξέρω πως ήταν πριν, αλλά ξέρω πως είναι μια πολύ όμορφη δυστοπία, ένα επιβλητικό σκηνικό. Ξέρει τι θέλει, να δείξει έναν κόσμο, να μας γνωρίσει έναν άνθρωπο, να φέρει τα πράματα στην αφετηρία. Όταν έγραψε τον πρόλογο, είχε μόλις τελειώσει με ένα φοβερό μπουκάκε στα μούτρα μας. Όταν το τέλειωσα και στέγνωσα ένοιωθα σαν το τέρας από σωβάδες (βλ. 3). Δεν μπορώ να βασιστώ σε έναν πρόλογο από τόσο ντεφορμέ Στήβεν. Ήταν για κλάματα τότε. Ρίτσαρντ Φάνιν, χάρηκα. (Δες Mad Max)
Feb 22 2012 22:21
Photo

plotolp → OdyMonaxos

Εγώ τέκνο του Ρόντερικ? Εγώ δυσφημώ?(τα λέει ο ίδιος ο σαι King στο πρόλογο του βιβλίου) Αλλά δεν σε ξεσυνερίζομαι για ότι λες, γιατί είναι προφανές πως έχεις ξεχάσει την όψη του Πατέρα σου!! [SIZE=1]Σε κόβω και για πράκτορα του Πορφυρού Βασιλιά..[/SIZE]
Feb 22 2012 22:13
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Επειδή σε βλέπω θύμα δυσφήμισης, Τσίλι, να συνεχίσεις το βιβλίο. Αν σου φανεί κουραστικό, θα ξετρελαθείς με το δεύτερο, αλλά γενικά είναι μια πολύ όμορφη μυστηριώδης δυστοπία. Το αγαπημένο μου της σειράς. Από εκδόσεις Μπελ το διαβάζεις; Μωβ κίτρινο εξώφυλλο;
Feb 22 2012 22:11
Photo

OdyMonaxos → plotolp

Άσε ρε Τέκνο του Ρόντερικ!!! Που κάνεις και δυσφήμιση στο καλύτερο βιβλίο της σειράς. Δεν είναι συμπτωματικό. Μιλάμε για Πύργο και είμαι 19 χρονών.
Feb 22 2012 21:27
Photo

plotolp → OdyMonaxos

Φυσικά, ω Ντισκόρντια! Αλλά, μα την κομάλα, που να καταλάβεις κακομοίρη!:P
Feb 22 2012 21:23
Photo

OdyMonaxos → plotolp

Greek please. Μιλάς και την Υψηλή Γλώσσα;;
Feb 22 2012 21:15
Photo

plotolp → OdyMonaxos

Απεταξάμην τους stalkers αυτου του forum!:mador2:
Feb 22 2012 21:09
Photo

OdyMonaxos → plotolp

Μαύρος πύργος, τελευταίο βιβλίο;;; Πουλάκια μου. Ετοιμαστείτε για τον μαγευτικό κόσμο των ψυχοφαρμάκων.
Feb 22 2012 21:01
Photo

Tea-chan → OdyMonaxos

I lol'd.
Feb 22 2012 20:30
Photo

OdyMonaxos → Tea-chan

Και, κάνεις λάθος. Δεν έχουν μπαλάκια από μπρούτζο οι καινούργιοι, τα έχουν πυρίμαχα.
Feb 22 2012 18:13