Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
zoro77 → OdyMonaxos
Μα πως θες να συμπεριφερθει αν με το που φευγει οι Γιαννακοπουλοι τον λενε, φραγκοσπανουλη, ενω πριν φυγει δεχοταν απειλες? Αυτοι τον χαιρετησαν σαν κυριοι και τον ευχαριστησαν για την προσφορα του? Ηρθε στο ΟΑΚΑ και ειχαν ετοιμαστει δολλαρια με Σπανουλη. Τι μου λες τωρα, να λεγε και ευχαριστω που τον βριζουν? Και ειδες δηλωσεις τωρα που καναν? Επιτρεπεται για προεδρο εξι ευρωπαικων να βριζει δημοσια?
Τωρα οσον αφορα τα λαθη του, ειναι λογικο να κανει τοσα λαθη. Την μπαλα την κραταει παρα πολυ στα χερια του. Αν δεν εκανε λαθη με τοσο χρονο συμμετοχης μαζι με τα φετινα ποσοστα του δεν θα ταν ευρωπη. Και για τον Λακοβιτς σοβαρα δεν τον εχω παρακολουθησει ιδιαιτερα, απλα σου λεω μονο στις ομαδες που εχει παει,στο επιπεδο ομαδων που διατηρηται τοσα χρονια και τις ευρωλιγκες που χει παρει σοβαρα μπραβο του. Μπορει να μην ηταν ποτε ηγετης αλλα το γαματο τριποντο, τον ειχε κανει περιζητητο και τον διατηρει ακομα σε καλο επιπεδο!
Φεβ 24 2012 18:10
OdyMonaxos → zoro77
Τα παραλές για το Γιάκα. Ευρολίγκα πήρε στις πλάτες του Ναβάρο, πάντα στα κρίσιμα ματς ήταν ο καλύτερος παίκτης του αντιπάλου, ειδικά στη Μόσχα. Έκανε και το βαρύ πεπόνι, έφυγε από το πουθενά, και μόλις την έκανε πήραμε triple crown. Ο Σπανούλης όχι μόνο ήθελε να γίνει πάντα ηγέτης, αλλά έπρεπε να καταστρέφει και το παιχνίδι της ομάδας (πέρσι δε έδινε πάσα στον Τεόντοσιτς ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο). [URL="http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=JUO&clubcode=OLY&seasoncode=e2011"]Μηχανή παραγωγής λαθών[/URL]*, εγωιστής και έφυγε-ήρθε με το χειρότερο τρόπο. Γκάστρωσε Γιαννακόπουλους και Αγγελόπουλους για την πλειοδοσία. Δεν είναι καν πως ήρθε σαν κύριος όταν έσκασε η πρόταση. Για την στάση του στον τύπο, τι να πω, μέγας λαϊκιστής από παλιά. Δεν γίνεται δουλειά έτσι.
*4 λάθη ανά αγώνα, όσα και πέρσι, αρνητικός συντελεστής λαθών-ασσίστ!!
Φεβ 24 2012 17:48
zoro77 → OdyMonaxos
Oυτε εσεις ειστε οπως περσι ή προπερσι. Σοβαρα ξεχνα το ενδεχομενο να την περασετε με μειονεκτημα.
Τωρα για τον μονομαχια των δολλαριομαχων δεν με νοιαζει πως απεικονιζεται. Δικια τους ειναι η μπασκετικη καριερα, οτι θελουν θα την κανουν. Προσωπικα ο Λακοβιτς εχει παιξει σε ομαδαρες και εχει παρει και ευρωλιγκες και μπραβο του ενω ο V-Span τα πηρε ολα με βαζελο και θελησε να παρει κουπα σε μια ομαδα οπου ηγετικη φφυσιγνωμια θελει να ναι εκεινος. Μαγκια του για μενα που χει τετοια φιλοδοξια αφου και αν κερδιζε δυο-τρεις παραπανω κουπες στον βαζελο οντως δεν θα λεγε κατι περισσοτερο για κεινον ενω αν τωρα του βγει αυτο το ρισκο που πηρε και το σηκωσει θα ναι ενα επιπλεον κατορθωμα για τον ιδιο.
Φεβ 24 2012 17:19
OdyMonaxos → zoro77
Η Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής δεν είναι τόσο καλή όσο πέρσι ή πρόπερσι πάντως. Χάνουν τώρα και τον Έιντσον από τραυματισμό... Άντε να θυμίσει όμως και κάτι από έδρα το ΟΑΚΑ...
Κάτσε να σας κάνω και γουέστερν:
$πανούλης vs Λάκοβιτ$: Μονομαχία στο Ελ Πάσο
Οι δύο μπασκετικοί πιστολέρο τίθενται αντιμέτωποι στην κλασσική ταινία του Σέρτζιο Λεόνε for a few dollars more!!!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=J4x7RchYCMc[/YOUTUBE]
Φεβ 24 2012 17:08
zoro77 → OdyMonaxos
Την Mπαρτσελονα με μειονεκτημα εδρας ΔΕΝ την ξαναπερνατε in a million of years οπως λεει και η magic ball! Με Μακαμπι και με πλεονεκτημα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Διπλο ισως υπαρχει μια πιθανοτητα να παρετε στην Βαρκελωνη αλλα να στε σταθεροι και στις 4-5 αναμετρησεςις που θα χετε με βαση της εικονας σας φετος με τιποτα.
Τωρα για μας, χασαμε την ψυχολογια μας λιγακι αλλα πιστευω ο νομος του ΣΕΦ θα μιλησει. Η προσωπικοτητα της ομαδας μου ειναι σαφως πιο μεγαλη και πιο ιστορικη απο τους πρωτοεμφανιζομενους. Οχι οτι κοβω και τον π. μου οτι θα κερδισουμε αλλα ειναι θεμα πιστης στην ομαδα :-P
Φεβ 24 2012 16:55
OdyMonaxos → zoro77
Προσωπικά θα προτιμούσα ίσως να παίξω με τη Μπαρτσελόνα παρά με την Μακάμπι που παραπαίει αλλά έχει τεράστια προσωπικότητα σαν ομάδα. Πάντως μετά τα χτεσινά δεν πολυανησυχώ, γιατί κάναμε την ήττα εκεί που δεν έκρινε τίποτα και την κάναμε πολύ εύκολα. Όλη την ώρα Διαμαντίδη Μπατίστ που είναι αρνητικοί... Ο Λόγκαν και ο ο Βουγιούκας να γυαλίζουν πάγκο αφού ροκάνισαν τη διαφορά... Ούτε μισό ποστάρισμα... Δεν ήταν πως παίξαμε και μας νίκησαν, ήταν πως δεν παίξαμε.
Για σας ανησυχώ λίγο. Η Γαλατά πάει τρέηλερ. Και δεν είναι οι κλασσικοί πανηγυρτζήδες Τούρκοι που παίζουν όπως λάχει.
Φεβ 24 2012 16:32
zoro77 → OdyMonaxos
Koντρα στον Λαθοβιτς θα περασουμε ευκολα ή δυσκολα.
Τωρα για εσας χμμμ ειστε πολυ ασταθης ομαδα αλλα ισως να κερδισετε γιατι νταεξι εχετ παρει αλλα κι αλλα ματς, στο Καζαν θα κολωσετε? Ασε που η Ουνιξ δεν δειχνει και αυτη να παταει καλα τωρα.
Φεβ 24 2012 16:23
OdyMonaxos → GhostPrince
Νομίζω ένα μικρό OVA. Αλλά για μάνγκα 9 10 τόμων. Γενικά δεν πολυβλέπω, κυρίως διαβάζω.
Φεβ 24 2012 00:48
GhostPrince → OdyMonaxos
μπα..δεν ειμαι και τοσο αυτου του στυλ :P αλλα ισος να του ριξω καμια ματια καπια στιγμη, αν ειναι καλο :P ανιμε/ova δεν εχει βγει μ'αυτο ετσι?
χαχα...πες τα :P
Φεβ 24 2012 00:46
OdyMonaxos → GhostPrince
Το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=2157"]Battle Angel Alita[/URL] είναι seinen από τα 90s. Cyborgs, Cyberpunk, δυστοπία, με μια μάλλον καλόκαρδη πρωταγωνίστρια, αν και είμαι στις αρχές. Γενικά προτιμώ female leads στα shonen και male στα seinen. Το λένε και Gunnm, και ένα σήκουελ, το Last Order, είναι ongoing. Έχει και banner εδώ. [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/banners/banner044.jpg[/IMG]
Edit: Λέγεται και Gunnm. Με 2 n. Πας να το πεις και περνάει όλο από τη μύτη σα να 'σαι μπουκωμένος. FAIL!!
Saint Seyia... Η προπαγάνδα των Kai και Zura αποδίδει.
Φεβ 24 2012 00:32
GhostPrince → OdyMonaxos
Η αλη μου λε οτι της εκανες τη ζωη δυσκολη κιεχει διαβασμα...buuhu..xD αχαχα...ελα σε ξεχασα :P Battle Angel Alita..πως ειναι? δεν το εχω ακουσει :P
εγω βλεπω πολλα και διαφορα...τωρα συγκεκριμενα ξεκινησα το chihaya furu, ενδιαφερον ειναι :D και τελιωσα το saint seiya(πολυ καλο)...απο μανγκα διαβαζω μερικα on-going περα απο OP-hitman, ξεκινησα τα tokyo ravens(καλουτσικο), city of the dead sorcerer(ενδιαφερον, αν και δεν εχει δειξει και πολλα ακομα)...και σημερα ξεκινησα το Variante, πολυ φαση φαινεται να χει, αν κιακομα αρχη ειμαι, horror manga :P
Φεβ 24 2012 00:19
OdyMonaxos → GhostPrince
ΜΠΟΥ!!! Μεσιέ, εσύ από άνιμε-μάνγκα; (έφτιαξαν και τα Vms)
Φεβ 24 2012 00:12

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται