Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
OdyMonaxos → Kenny
Για το Arms peddler
1) Πρέπει να 'σαι ο θεός των μάνγκα. Διάολε, δεν περίμενα να υπάρχει κάτι τόσο καλό σε τέτοιο σκηνικό.
2) Happy top poster, again!!!
Φεβ 22 2012 00:00
OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura
Εσύ είσαι κοπέλα διαμάντι, από καλό σπίτι, με σωστή ανατροφή. Ούτε πίνεις, μα ούτε και τζογάρεις :P
Το 4 είναι δίπλα από την μικρή πλευρά του 6, αυτή με τις 2 τελείες. Το 5 είναι δίπλα από αυτή με τις 3.
Φεβ 21 2012 20:33
OdyMonaxos → iristella
Την πιο σημαντική ερώτηση δεν απάντησες ρε. Είχες ποτέ Βέλτσο;
Φεβ 21 2012 17:19
iristella → OdyMonaxos
Κaze no tani no nausicaa. I think. Νομίζω και το Trigun.
Aπλά δεν ειμαι συνέχεια μέσα στο Skype. Οποτε μπω θα σε pokarw. :)
Φεβ 21 2012 17:05
OdyMonaxos → iristella
Κρίμα γιατί αλλιώς θα 'ταν μαμάτο. Έχεις να προτίνεις και καμιά δυστοπία σε έρημο; Σκάιπ δεν μπαίνεις ποτέ, ε; Είχες ποτέ Βέλτσο;
Φεβ 21 2012 16:53
iristella → OdyMonaxos
Το Blame γενικά είναι ένα ακατάλυπτο χάος. Δεν φταις εσύ. XD
Φεβ 21 2012 16:42
OdyMonaxos → iristella
Ζητείται βοήθεια και υποστήριξη για νοητικά ανάπηρους. Είμαι εγώ καθυστερημένος ή είναι (τουλάχιστον τα 13 πρώτα κεφάλαια από) το Blame ένα ακατάληπτο χάος;
Φεβ 21 2012 16:39
OdyMonaxos → Maya-chan
Καλά είμαι που απλά σκάβω τα δάχτυλά μου. Έχετε ακόμα εξεταστική;
Φεβ 19 2012 21:14
Maya-chan → OdyMonaxos
Κάτω. Με τα βιβλία και τον υπολογιστή βγάζω τα ματάκια μου. :(
Φεβ 19 2012 21:11
OdyMonaxos → iristella
Κααλησπέρες. Μπες κανα σκάιπ για συμπαράσταση στον ταξιδιώτη :P
Φεβ 18 2012 02:22
OdyMonaxos → Vagelio
Όχι οι πρισμακόλορ. Σίγουρο. Και είχα κι ένα δεύτερο σετ για να καλύπτω τις απώλειες του πρώτου, αλλά ήταν από τα κλασσικά χάλια με τα 12 χρώματα. Τι φρίκη!!!!
Φεβ 16 2012 15:50
Vagelio → OdyMonaxos
Γαλλικά και Αγγλικά. Υπάρχει περίπτωση να είναι τα prismacolor; Ανυπομωνώ να τις δοκιμάσω :)
Kαι ναι, το κόκκινο και το κίτρινο πάντα έξαφανίζονταν πρώτα τους παλιούς καιρούς. :hahaha:
Πάντως μια χαρά οικονομικά την βόλεψες με ένα σετάκι στο δημοτικό, από την δική μου πλευρά είχα ξεπαστρέψει τρεις διαφορετικές μάρκες. Εκ τον οποίων η lyra (μια ιταλική) έκανε τρομερό άπλωμα στο χρώμα (και η μύτη φθειρόταν απελπιστικά γρήγορα). Αυτές που χρησιμοποιώ τώρα είναι οι Ελβετικές prismalo caran d' ache, οι καλύτερες που είχα ποτέ μου. Θα δεις περί τίνος πρόκειται στο meeting.
Φεβ 16 2012 08:07
OdyMonaxos → Vagelio
Μιλάμε ρε για ένα απίστευτο σετ. Παίζει να ήταν γαλλικό από τον θείο μου, επειδή είχε όλα τα ονόματα των χρωμάτων στα γαλλικά και τ' αγγλικά. Αν δεν βρω κάπου να το αγοράσω καινούργιο, θα φέρω μαζί μου τα απομεινάρια μετά από 6 χρόνια δημοτικού, με αρκετές χαμένες και αρκετές μικροσκοπικές απ τη χρήση. Τι στο καλό, γιατί έβαφα μικρός με τόσο κόκκινο;;;
Όσο δύσκολο σου είναι στη χρήση ένα κομμάτι ξύλο με μεταλλικές χορδές από πάνω του, τόσο δύσκολο είναι για μένα ένα παλουκάκι ξύλο με μια στύλη κάρβουνο στο κέντρο.
Φεβ 16 2012 05:33

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται