Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kenny → OdyMonaxos
Είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα χθες. Καθάρισε τα cookies και το ιστορικό του browser σου και δοκίμασε ξανά.
Φεβ 23 2012 22:03
OdyMonaxos → Kenny
Να σου πω ρε συ, έχω τεχνικό πρόβλημα. Για κάποιο λόγο έχε κολλήσει το προφίλ μου από χτες το βράδι και δεν μου δείχνει τα νέα Vms, έχει κολλήσει στο προτελευταίο vm του plotolp, δεν αλλάζει skin (από s. green σε s. blue) και με log out και πάλι log in δεν αλλάζει κάτι. Ξέρεις τ μπορεί να φταίει;
Φεβ 23 2012 20:27
OdyMonaxos → GhostPrince
Ναι, μου 'χε λείψει λίγο χάος και καταστροφή. Αντί να διαβάσω καμιά δυστοπία είπα να τη ζήσω.
Τώρα διαβάζω το blame (δηλαδή διαβάζω μερικά κεφάλαια και καπάκι re-read για να καταλάβω τι παίζει, το Battle Angel Alita λίγο, το Dorohedoro ανάλογα με τα κέφια, το ίδιο και το Blade of the immortal. Και το μενού έχει και Arms Peddler από χτες. Θέλω να ξαναπιάσω και κάτι παρατημένα (Soul Eater, Kurohime, Gintama). Απλά είμαι πολύ ασυνεπής. Διαβάζω, μ' αρέσει, το παρατάω για κάτι άλλο, τα αφήνω να κάθονται κτλ.
Εσύ;
Φεβ 23 2012 03:37
GhostPrince → OdyMonaxos
oo yee...ε δεν ειχα και τπτ το ιδιετερο..ποκεφαλο-πυρετο...λιγο απολα xD νταξει ενα 2ημερο κρατησε στην ουσια...αλλα wtf το ποτε βρηκε να με πιασει >.<
nice, γυρισες στα μερη μας να δεις την A8ηνα να καταστρεφεται απο κοντα :P buhu...xD
τι αλλα..απο ανιμανγκα πως πας? :D
Φεβ 23 2012 02:58
OdyMonaxos → GhostPrince
Καλά ξεκίνησες ρε!!! Άντε και στα -άντα!! Τι είχες; Περαστικά. καλά κι εγώ, γύρισα Αθήνα κιόλας.
Φεβ 23 2012 02:48
GhostPrince → OdyMonaxos
haha, τι να πεις...δε πειραζει :P
μια χαρα εδω, αν εξερεσεις οτι με το που μπηκα αρωστησα...>.< ευτιχως ειμαι καλυτερα τωρα :P εσυ τι λεει?
Φεβ 23 2012 02:27
OdyMonaxos → GhostPrince
Ή δεν θα της άρεσε η ερώτηση ή ή ή. Σόρυ ρε μαν που σε κάνω μεσάζοντα αλλά κάτι τέτοια μου γυρνούν το μάτι. Όλα καλά εσύ; Πως πάει η τρίτη σου δεκαετία;
Φεβ 23 2012 02:20
GhostPrince → OdyMonaxos
weeeird...anyway, δεν απαντα >.< τι να πω, 8α διαβαζει μαλλον, ή τη πηρε ο υπνος..αχαχα XD
Φεβ 23 2012 02:17
OdyMonaxos → GhostPrince
Και στο προφίλ μου δείχνει μέχρι και το προτελευταίο μήνυμα του plotolp. Τα άλλα μόνο στο view conversation
Φεβ 23 2012 02:13
OdyMonaxos → GhostPrince
Ουάου, το βγαλε. Τεχνικά προβλήματα... Πες της μανταμέσας λοιπόν 1) να με κάνει πάλι αντ και 2) να απαντήσει το τηλέφωνο γιατί είμαι και περίεργος.
Φεβ 23 2012 02:07
GhostPrince → OdyMonaxos
ειχες τετια τιμη? τι της εκανες καλε? xD οχι μεσα τη βλεπω κεινε και συχνα τις τελευτεες μερες περιεργος(απλα Busy) :P
Φεβ 23 2012 02:05
OdyMonaxos → GhostPrince
Σε διέγραψε εσένα η μαντάμ από το σκάιπ ή μόνο εγώ είχα την τιμή;;
Φεβ 23 2012 02:02
OdyMonaxos → iristella
[QUOTE=iristella;565956]Γεγονός παραμένει βέβαια ότι χρειάζεται αρκετά μεγάλη προσπάθεια για να ξεθάψει κανείς αυτό το post. ?_?[/QUOTE]
Σαφώς μικρότερη από τη δικιά σου στο ποστάρισμα. Απλά έπεσα πάνω της κάποτε που έσκαβα το φόρουμ feedback και κράτησα σημείωση.
Πειράζει;;
Φεβ 23 2012 01:16

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται