Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

d.neko-angel → OdyMonaxos

Μόναχο μια χαρά σε βρίσκω! καλή συνέχεια με τις σπουδές ^^ και μακάρι και το παρτ τάιμ όταν το θές να το βρείς
Φεβ 28 2012 03:36
Φωτογραφία

OdyMonaxos → d.neko-angel

Φοιτητής, πάω για 2ο εξάμηνο, στο Μόναχο. Προς το παρόν άνεργος. θα κοιτάξω για κανά παρτ τάιμ από Οκτώβρη μάλλον.
Φεβ 28 2012 03:23
Φωτογραφία

κοίτα που αυτό το είχα ξεχάσει τελείως μα τελείως που πήγες και το παρατήρησες :P λοιπόν σε ιδιωτικό νοσοκομείο είμαι γυναικολογικό-μαιευτικό. Εσύ με τι ασχολείσαι?
Φεβ 28 2012 03:04
Φωτογραφία

[QUOTE]Occupation Πωλήτρια και αγκαριομάχος[/QUOTE] Αυτό λοιπόν πάλιωσε. :P Τουλάχιστον τα κατάφερες να κάνεις αυτό που θες. Σε ποιο νοσοκομείο;
Φεβ 28 2012 02:57
Φωτογραφία

ναι όντως οι πωλήτριες έχουν βάρβαρα ωράρια, ειδικά χριστούγεννα πάσχα χτυπάνε 12ώρα και 14ώρα. Συν ότι έχουν και το σπαστό ωράριο στην μέση και τώρα με την κρίση έχουν και την αγωνία να κρατήσουν την δουλειά τους. Τέσπα εγώ δεν δουλεύω πλέον ως πωλήτρια. Πριν 1,5 χρόνο περίπου βρήκα δουλειά σε αυτό που σπούδασα νοσηλευτική και αυτό κάνω τώρα ^.^ Καλύτερα μια και έτσι είμαι και στον χόρο που πραγματικά μου αρέσει και μου μένει και περισσότερος χρόνος για anime, manga και βόλτες χαχα :Blissfull:
Φεβ 28 2012 02:53
Φωτογραφία

Άουτς!! Αυτά είναι βάρβαρα ωράρια. Τουλάχιστον είσαι ακόμα, που όλοι λυσάνε για μια δουλειά;;
Φεβ 28 2012 02:31
Φωτογραφία

ω ναι αρκετά φεγγάρια πριν ήμουν υπεύθυνη στο ADN σοβαρά τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να έχει περάσει τουλάχιστον τριετία από τότε, μπορεί και παραπάνω. Πιάστηκα με την δουλειά τότε ήμουν πωλήτρια 6 ημέρες την εβδομάδα τρελά απαιτητικά ωράρια και δεν μου έμενε χρόνος οπότε όταν κατάλαβα ότι πλέον δεν βοηθούσα στο adn σαν καλό παιδάκι ζήτησα να με βγάλουνε
Φεβ 28 2012 02:22
Φωτογραφία

Btw, κάπου είχα δει πως ήσουν παλιά moderator;
Φεβ 28 2012 02:11
Φωτογραφία

δεν κάνει τίποτα χαλαρά :)
Φεβ 28 2012 01:57
Φωτογραφία

Σ ευχαριστώ πολύ!!!
Φεβ 28 2012 01:54
Φωτογραφία

hello ^.^ λοιπόν για την pic είναι η chamcham είναι χαραχτήρας από το παιχνίδι Samurai Showdown 2 (Samurai Spirits) [URL="http://konachan.com/post/index?tags=chamcham"]chamcham - Konachan: Anime Wallpapers[/URL] εδώ θα βρείς και την pic σε wall
Φεβ 28 2012 01:53
Φωτογραφία

Καλησπέρα. Από που είναι η υπέροχη profile picture σου;
Φεβ 28 2012 01:28
Φωτογραφία

redqueen → OdyMonaxos

πω πω κατευθειαν μιλαμε ...thanks
Φεβ 28 2012 00:04
Φωτογραφία

OdyMonaxos → redqueen

Έχεις κερδίσει στο εδώ ψεύδεσαι
Φεβ 27 2012 23:51
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Kenny

[QUOTE=Kenny;566738]Το πρώτο ερωτικό comic που διάβασα εγώ πάντως ήταν του Milo Manara, και το βρήκα σε ελληνικό βιβλιοπωλείο. :P[/QUOTE] Όχι ακριβώς ερωτικά κόμικ. "Έρωτα" στο μυαλό κάνουν!!!
Φεβ 25 2012 21:57