Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Άντε καλή τύχη μ'αυτό κι ελπίζω να μην είναι τίποτα πολύ ακριβό! xD Λες αστρική προβολή ε? Θα το ψάξω μου το χουν ξαναπεί! Ναι είναι δύσκολα χωρίς το άτιμο. Τώρα είσαι σε φίλο ή στη βιβλιοθήκη?
Nov 29 2011 23:52
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Θα πάω το κινητό για επισκευή αύριο, και θα ψάξω κανά νέτμπουκ των 200 ευρώ. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι βιβλιοθήκες και τα λάπτοπ των φίλων. Και δεν ξέρω, μπορεί να κυκλοφορείς με καμιά αστρική προβολή. Πάντως είναι δύσκολα χωρίς ίντερνετ, όλα τα του πανεπιστημίου εκεί κυκλοφορούν.
Nov 29 2011 23:50
Photo

Πω πω βρε παιδί μου κι αυτά όλα μαζεμένα έρχονται! Όπως λέει και μια φίλη σιγά μην έρθουν μόνα τους... Καταλαβαίνω. Πάλι καλά για τη σαπουνοθήκη που δεν είχες και τρεχάματα κι άντε να ανταπεξέλθεις μετά! Και δεν φταίω εγώ, δε σε έχω δει από κοντά εκτός τώρα κι αν έχω γίνει και ranged χωρίς να το πάρω είδηση! Τώρα τι θα κάνεις από pc και κινητό?
Nov 29 2011 23:41
Photo

Τίποτα τρομερό σε τελευταία ανάλυση, τέλειωσε ο υπολογιστής, ίσως κατέστρεψα το κινητό μου, διάβασα χτες ένα 6ωρο για μάθημα που ΔΕΝ έδινα και κοιμήθηκα 4 ώρες με το καλοριφέρ να μην δουλεύει (και νύστα τρελή και παγωμένος ως το κόκκαλο), κάνω μια ηλίθια εργασία, και γενικώς, προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και λόγω τεχνικών και μη προβλημάτων μου βγαίνει η Παναγία. Πάλι καλά που υπάρχουν τα παυσίπονα. Το μόνο καλό ήταν πως έσπασα μια γυάλινη σαπουνοθήκη στα 20 εκατοστά από τα γυμνά μου πόδια, και όχι πάνω τους, γιατί θα 'χανα μια υποχρεωτική παράδοση και θα μακελευόμουν. Έχει αρχίσει να με πιάνει το καταστρεπτικό σου ξόρκι.
Nov 29 2011 23:36
Photo

Δεν πειράζει δεν πειράζει! Τι έγινε? Θες να το συζητήσεις?
Nov 29 2011 23:05
Photo

Δεν αναστατώνομαι, γενικά μου πάνε τα πάντα στραβά, σόρρυ για την έξτρα ένταση... Έχω σκάσει σήμερα
Nov 29 2011 22:50
Photo

Καλά καλά, μην αναστατώνεσαι. Λάθος μου και δε θα το ξανακάνω, ΟΚ? ^^
Nov 29 2011 22:22
Photo

OdyMonaxos → The Tragic Prince

Για το πέφτει η νύχτα, κάνε ένα καλό και μη με σκοτώσεις έτσι και χάσω καμιά ψηφοφορία, έχει κρασάρει το πισί, αλλά θα μπαίνω όποτε μπορώ.
Nov 29 2011 22:10
Photo

Καλά, αλλά εγώ σας το τρίβω στη μούρη τ' όνομά μου!!!!
Nov 29 2011 22:07
Photo

Να με συγχωρείς εφόσον δε σ'αρέσει! ^^ αλλά είναι άτομα που δεν τους πολυαρέσει να λένε το όνομά τους ανοιχτά μέσα ατο φόρουμ και δεν ήξερα. Αλλά ΟΚ!
Nov 29 2011 09:52
Photo

Δεν με λένε odymonaxos, Ody ή Οδυσσέα ! Ήμαρτον!
Nov 29 2011 02:13
Photo

Ναι ναι καθαρή τύχη. Κι εμείς με τραπουλόχαρτα το παίζαμε...να σε πω την αλήθεια αυτό το παιχνίδι ήταν ο λόγος που πήρα απόφαση να γραφτώ στο site! xD
Nov 27 2011 12:10
Photo

Άρα πάει τελείως στην τύχη μέσω προγράμματος. Έχω παίξει μόνο το κλασσικό με τα τραπουλόχαρτα, γι' αυτό ρωτάω.
Nov 27 2011 12:08
Photo

Αφού μαζευτούν όλοι οι συμμετέχοντες βάζουν όλα τα ονόματα σε ένα πρόγραμμα υπολογιστή και με τύχη αρκετή μπορεί να γίνεις κι εσύ δολοφόνος!
Nov 27 2011 12:06
Photo

Τους ρόλους εννοώ, δολοφόνο, αστυνόμο, πολίτες.
Nov 27 2011 12:04