Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → OdyMonaxos

Δεν είναι το section μου καλέ. Νομίζω αυτό που λες δεν γινεται γιατί τα μετατρέπει αυτόματα. >.< Αsk Kenny please? :D Τι μου στειλες καλε?
Νοέ 25 2011 23:18
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Στο 'στειλα στο mail του msn σου. Κάνε παιχνίδι.
Νοέ 25 2011 22:48
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Δεν θέλω τις λέξεις να είναι λίνκς, θέλω τα λινκς αυτούσια. [url]www.παπαρολίνκ.αστοδιάλο[/url] . Αυτό που έκανα (3 φορές!!!) ήταν να αντικαταστήσω όλα τα media tags με url. Αλλά δεν έπιασε. Και, πως δεν μπορείς ρε; Μισή moderator είσαι;
Νοέ 25 2011 22:38
Φωτογραφία

iristella → OdyMonaxos

Έλα που εκεί που βρίσκεται δεν μπορώ να του κάνω edit. XD Λοιπόν άκου να δεις τι θα κάνεις γιατί θα σου χρησιμέψει και για το μέλλον. Θα πας στη λέξη που θέλεις να είναι clickable, θα την κάνεις highlight και θα πάρεις το link στο οποίο θες να οδηγεί και θα το κάνεις c/p στο dialog box που εμφανίζεται όταν κάνεις click to [img]http://www.anime.gr/forums/images/editor/createlink.gif[/img] εικονίδιο. Repeat many times and you are set. :D
Νοέ 25 2011 22:33
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Τρισμέγιστη υπερασπίστρια του Forum, τράβηξα τα πάνδεινα αλλά δεν μπορώ να το διορθώσω ώστε να γίνουν κανονικά links. Σώσε τον κόπο μου!!!! [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=544431#post544431[/url]
Νοέ 25 2011 22:23
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Kenny

Τόσο πολύ το κυνηγάνε πλέον το θέμα; Δεν είναι πως δεν το έχω (κατεβασμένο), απλά δεν το βρίσκω ανεβασμένο (τουλάχιστον σε ανεκτή ρετρό ποιότητα, βρίσκω κάτι παλιά λάιβ (βαβούρα) και κάτι καινούργια (μοντερνίλα). Blue Cheer
Νοέ 25 2011 20:24
Φωτογραφία

Kenny → OdyMonaxos

Έχω, αλλά δεν ρισκάρω να ανεβάσω video με copyrighted material. Ό,τι θες, άμα το έχω, ευχαρίστως να στο ανεβάσω στο mediafire άμα θες.
Νοέ 25 2011 20:17
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Kenny

Απλά πάντα θεωρούσα το Karn Evil πολύ φλύαρο. Δε μου λες ρε, έχεις λογαριασμό στο Youtube; Κάνεις μια τεράστια χάρη; (Όχι για μένα, για τη ρημάδα τη μουσική)
Νοέ 25 2011 20:14
Φωτογραφία

Kenny → OdyMonaxos

Λατρεύω το Tarkus, αλλά εξακολουθώ να προτιμώ το Karn Evil 9 από τα έργα των ELP. Oh well, τέτοιες συζητήσεις δεν βγάζουν πουθενά. Οι fans των Yes τσακώνονται για το αν το Close To The Edge είναι καλύτερο από το Fragile, οι fans των Genesis τσακώνονται για το αν το Foxtrot είναι καλύτερο από το Selling England By The Pound, οι fans των Pink Floyd τσακώνονται για το αν το The Wall είναι καλύτερο από το Dark Side Of The Moon και πάει λέγοντας. :hihi2:
Νοέ 25 2011 20:08
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Kenny

Για τον Emerson μισή ώρα; Δύσκολα. Tarkus και μόνο Tarkus, μετά ξέφυγε. Και ο SRV έπαιζε με 13άρες αλλά ένα ημιτόνιο κάτω νομίζω, στο στάνταρ θα 'χε μάλλον ένα θεματάκι.
Νοέ 25 2011 19:39
Φωτογραφία

Kenny → OdyMonaxos

Heh. :'D Δεν φταίω εγώ, είναι από τα χαρακτηριστικά του είδους. Τουλάχιστον αξίζουν το χρόνο τους στο ακέραιο. ;)
Νοέ 25 2011 15:45
Φωτογραφία

iristella → OdyMonaxos

Eγώ είμαι αθώα. Ήθελα απλά να προσφέρω κάτι που να συντροφεύει στις δύσκολες ώρες XD. Τhanks
Νοέ 25 2011 15:13
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Ωραίο το playlist. Θες να κάνεις όλο το φόρουμ να χαρακώνεται ρε καΐλα;
Νοέ 25 2011 14:52
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Kenny

Κάφρε. Οι Tull και οι ELP είναι μόνοι τους μια ώρα και κανά τέταρτο. ΚΑΦΡΕ. Μ' άρεσε.
Νοέ 25 2011 14:07
Φωτογραφία

OdyMonaxos → DiZai

[QUOTE=DiZai;544307]Αλόχα! Βασικές αρχές Κινέζικης Ιατρικής, Αγιουρβέδα, Ρεφλεξολογία και διάφορα είδη μάλαξης... Κουλό αλλά καλό! Φαντάσου κατι σαν Φυσικοθεραπεύτρια... :)[/QUOTE] Σε ποια σχολή κάνουν αυτό το τουρλουμπούκι;
Νοέ 25 2011 01:49