Community Status Updates
OdyMonaxos → Theodore :D
Τίποτα δεν ξεπερνά το πορτοκαλί φόντο που σου γράφω. Εκτός απ τη διακόσμηση του σπιτιού μου όταν μετακόμισα...
Dec 14 2011 02:25
Theodore :D → OdyMonaxos
Και είναι. Χαχα. Εντάξει βρέθηκαν τα ψέματά μου.
Και πόσο καίνε τα μάτια από τον χλοοτάπιτα που έβαλες για background στο profile σου T.T
Dec 14 2011 02:22
OdyMonaxos → Theodore :D
Δεν περίμενα πως θα άκουγα για οικολογία στο φόρουμ, μου φάνηκε τρελά άκυρο
Dec 14 2011 02:21
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Kαλό αυτό όντως! Να μην τρώτε τα μούτρα σας. Παρόλα αυτά εγώ σατίριζα αυτό που γίνεται όταν μας ρωτάνε στην σχολή τα "βασικά" επειδή είπα η ίδια το "βασικά πράγματα". xD
Dec 12 2011 00:34
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Βασικά δεν είναι πως ρωτάει ο καθηγητής. Πανεπιστήμιο είμαστε, δεν μπορούμε να έχουμε κάποιον να μας λέει "δεν έκανες αυτό και αυτό στην εισαγωγή σου, η δομή σου ήταν κακή, είχες κοκκαλώσει και μίλαγες ακατάλληπτα γρήγορα". Έχουμε την τύχη (γιατί είμαστε ίσως η μόνη σπουδή που έχει το σεμινάριο) να μας τα κάνουν επαγγελματίες μια κι έξω. Μετά πάμε και παρουσιάζουμε.
Dec 12 2011 00:27
''Λέρες"... Μ'αρέσει αυτή η λέξη. Χμ, εντάξει, βασικά πράγματα. Ξες, αυτά που όλοι κάνουν πως ξέρουν και όταν ο καθηγητής ρωτάει κανείς τελικά δεν τα ξέρει.
Dec 12 2011 00:16
Μα φυσικά. Είμαστε μεις μεγάλες λέρες. Και το κάναμε και σ' ένα ΠΣΚ :P Δεν ήταν και τίποτα τρελό, βασικά το πως στήνεται και παρουσιάζει κάποιος, τις πολλές αδυναμίες που μπορεί να καλύψει, και μερικά πράματα για τη στρουκτούρα.
Dec 12 2011 00:13
Ha ha, έτσι όπως το διάβασα την πρώτη φορά μου έδωσε την εντύπωση ότι μαθαίνετε πως να δημαγωγείται τον κόσμο! xD
Dec 12 2011 00:05
Τεχνικές παρουσίασης και ρητορικής. Ή αλλιώς τι να προσέχετε όταν κάνετε παρουσιάσεις.
Dec 11 2011 23:53
A καλά τα κλασσικά. Τι σεμινάριο(<-- η περίεργη Μαρία)
Dec 11 2011 23:52
Καλά μωρέ. Έφτιαχνα χτες (καλά, ντάξει, δεν έφτιαχνα, προσπαθούσα να μπω στον κόπο) μια παρουσίαση για ένα σεμινάριο που κάναμε σήμερα. Δηλαδή ξυνόμουν, βαριόμουν κι άκρη δεν έβγαζα.
Dec 11 2011 23:48
Ah ah ah, δεν πρόλαβα να το δω χθες!
Καλά μωρέ τι να πει? Γύρισα απ'έξω και μέχρι να φύγει η υπερένταση...καταλαβαίνεις. Εσύ?
Dec 11 2011 10:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed