Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Διαλέγεις εσύ όποιον χαρακτήρα σου γυαλίσει! :thatsit:
Νοέ 27 2011 12:03
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Ψιτ, ερώτηση ηλιθίου για το "η νύχτα πέφτει", ποιος μοιράζει τους ρόλους στην ονλάιν έκδοση;
Νοέ 27 2011 11:59
OdyMonaxos → iristella
[COLOR="Green"]Άστο πράσινο, με το [COLOR="Magenta"]φούξια [/COLOR]χάνεις κύρος, τι θες να 'σαι, η [COLOR="Magenta"]Barbie [/COLOR]του φόρουμ; Πράσινο και ξερό ψωμί!!!![/COLOR]
Νοέ 26 2011 01:55
iristella → OdyMonaxos
Χρόνια τους παρακαλάω να μου το κάνουν φούξια δεν με ακούνε >.<
Νοέ 26 2011 01:50
OdyMonaxos → iristella
Το φωτεινό πράσινο κάθεται καλύτερα στο μάτι μου, συγγνώμη :P
Νοέ 26 2011 01:48
iristella → OdyMonaxos
ΕΕΕ τα διαφορετικά χρωματάκια δεν μας τα βάζουνε για διακοσμητικούς λόγους :P. Αnw don't sweat it, none offense taken. Απλά γι αυτό σε έστειλα στον Kenny που ήταν το section του.
Νοέ 26 2011 01:43
OdyMonaxos → iristella
Και συγγνώμη αν φάνηκε το "περιορισμένης ευθύνης" προσβλητικό, δεν το εννοούσα έτσι. Δεν ήξερα πως είσαι περιορισμένη σε έναν τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σου και τη βοήθεια, και ξανά συγγνώμη.
Νοέ 26 2011 00:46
OdyMonaxos → Kenny
Συγγνώμη κατ' αρχήν, δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν, απλά δεν γνώριζα τη δομή των forum. Η Ιριστέλλα με παρέπεμψε σ' εσένα. Δεύτερον, είμαι και άσχετος με τα html και παρόμοια, δεν πολυκατάλαβα και τις οδηγίες, και δεν ήξερα πως υπήρχε το συγκεκριμένο plugin. Προσπάθησα διάφορα πριν ζητήσω βοήθεια. Συγγνώμη και πάλι για την ενόχληση, τον κόπο και όσα θεωρήθηκαν προσβλητικά. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν, έτσι κι αλλιώς στο συγκεκριμένο ζήτημα είμαι ο άμπαλος της υπόθεσης, με ποιο δικαίωμα να το έκανα;
Νοέ 26 2011 00:41
Kenny → OdyMonaxos
I hate to sound like this, αλλά με αναγκάζεις να το πω: Αν θες να τα πάμε καλά, μην προσβάλλεις τους συναδέλφους μου.
Η iristella σου έδωσε σωστές συμβουλές, τις οποίες δεν δοκίμασες. Επίσης, δεν έχει edit privileges στο Community Bar, μόνο στο anime/manga section. Δεν φταίει γι' αυτό.
Έχουμε προσθέσει στο forum ένα vBulletin plugin το οποίο μετατρέπει αυτόματα ένα youtube URL σε embedded thumbnail. Αν δεν θες αυτό το plugin να "πιάσει" το URL σου και να το μετατρέψει σε thumbnail, πρέπει να το μετατρέψεις σε hyperlink. Ο εύκολος τρόπος είναι όπως ακριβώς σου το περιέγραψε η iristella. Άμα δεν σου αρέσει να το κάνεις με αυτή τη μέθοδο, ορίστε πως γίνεται και γραπτά:
[noparse][[/noparse]url=[b]your URL here[/b]][b]your text here[/b][/url]
Μπορείς όπου [b]your text here[/b] να βάλεις ξανά το URL, αν θέλεις.
Νοέ 26 2011 00:28
OdyMonaxos → iristella
Σόρρυ δηλαδή αν ήμουν λίγο αδιάκριτος, αλλά είδα φως και μπήκα.
Νοέ 26 2011 00:13
OdyMonaxos → Kenny
Κύριε mod, επειδή οι συνάδελφοί σου είναι περιορισμένης ευθύνης, διόρθωνε κατά βούληση, εγώ δεν κατάφερα να το 'φτιάξω. [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=544431#post544431[/url]
Νοέ 25 2011 23:25
OdyMonaxos → iristella
Έστειλα, στο msn σου, σε ένα αρχειάκι txt, όλο τον κώδικα του post. Πάτησα στο edit, τα αντέγραψα όλα και στο 'στειλα.
Νοέ 25 2011 23:23

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται