Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vagelio → OdyMonaxos

Δουλειά στο interior design δεν υπάρχει, θέλει πλούσιους πελάτες και δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι, οπότε επαγγελματική αποκατάσταση γιοκ. και η γραφιστική επίσης είναι κακοποιημένο επάγγελμα στην ελλάδα οπότε όπου και να πήγαινα δεν θα την γλύτωνα. Πήρα γαλλικά στο γυμνάσιο, μια δυο λέξεις μόνο ξέρω και αυτές μου τις έχει μάθει ο daimonhand.
Jan 18 2012 05:02
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

...και οι 6 ώρες να είναι εργαστήρια. Σαν ζόμπι προχωράω επιστρέφοντας στο σπίτι (thank god, κάτι ήξερε η μαμά και επέμενε να νοικιάσω κοντά XD). Για να καταλάβω, το δωμάτιό σου έχει τρύπα;
Jan 18 2012 04:59
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

10ωρο σχολή; This is hardcore. Όσον αφορά τη σχολή μου, είναι ξεχωριστή επιστήμη, η ψυχολογία και η κοινωνιολογία είναι μαθήματα επιλογής που μπορούμε να πάρουμε και αντ 'αυτών πήρα πολιτική επιστήμη. Είπα κι εγώ, έτσι ωραίο και τακτοποιημένο φοιτητικό δωμάτιο. Αν και ντάξει, έχεις πάτωμα στο χωλ. Μου το 'χουν ξηλώσει. Υπάρχει καθόλου δουλειά σε αυτούς τους τομείς; Αυτό το εξαφανίσου "από μπροστά μου" ήταν δυνατό :P Που στον κόρακα μένεις; Και πόσο τα 'χεις τα γερμανικά, πέρα απ' το danke;
Jan 18 2012 04:49
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

Ντάνκε, και το ωράριο που δήλωσα στην σχολή μια χαρά αρρωστημένο είναι. Σήμερα έχω 10ωρο, άυριο ελεύθερη μέρα. Πρέπει να είναι ασταθές επειδή δεν έχω ακόμα σταθερές υποχρεώσεις γιατί και στις διακοπές τα ίδια κάνω. Όσο για την σχολή σου, ακούγεται σαν είναι από αυτές που θεν τρελό διάβασμα, και σίγουρα μαθαίνεις πολλά αν μπεις εκεί την στιγμή που εμπλέκεται με πολλούς διαφορετικούς τομείς. Πρέπει να έχει και πολλή κοινωνιολογία/ψυχολογία έτσι όπως μου την περιγράφεις. Μου βγήκαν δροσερά τα γαλάζια, και μακάρι να ήταν αυτό το δωμάτιο μου στην πραγματικότητα (κάποτε ίσως γίνει γιατί το βλέπω να μου μένει άχτι). Πολλοί φοιτητές *looks at the mirror* έχουν το θέμα με την ακαταστασία, το τι βιβλία, χαρτόνια, μπογιές, υφάσματα διασκορπισμένα και σκόνη έχει το δικό μου δεν λέγεται. Όσο για την σχολή κατέληξα από τις πανελλήνιες (αυτό πιστεύω πως λέει πολλά). Για γραφιστική πήγαινα αρχικά επειδή μου άρεσε σαν ειδικότητα στο επαγγελματικό λύκειο με τα λογότυπα και τα εξώφυλλα αλλά δεν μπήκα για 700 μόρια. Η διακόσμηση ήταν η δεύτερη επιλογή, την οποία να σου πω την αλήθεια δεν μετανιώνω γιατί ορισμένα μαθήματα και καθηγητές με βοήθησαν πάρα πολύ να αναπτύξω την ευαισθησία μου στην πλαστικότητα και την σύνθεση(που πριν μπω στο ΤΕΙ μόνο την χρυσή τομή ήξερα και αυτή μισή). Και εξακολουθώ σε κάθε εξάμηνο να μαθαίνω νέα πράγματα ασχέτως αν μου βγαίνει η ψυχή από 1-2 μαθήματα που με κάνουν να σκέφτομαι να αυτοκτονήσω. Αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι δεν θα ακολουθήρω αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου όταν τελειώσω. Πιθανόν κάποιο παρακλάδι. Καλή τύχη και σε ΄σένα με τα μαθήματα. And nao, εξαφανήσου από μπροστά μου. Το μουσείο Μπενάκη είναι στο 40λεπτο με πόδια και μετρό. Για τα υπόλοιπα δεν τολμάω καν να μιλήσω περί αποστάσεων. Lucky jerks. :unlucky:
Jan 18 2012 04:35
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Επίσης, αρρωστημένο ωράριο.
Jan 18 2012 03:54
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Stalkάρω το μισό φόρουμ. Κρίμα που μένουν μόνο τα τελευταία 500 ποστ του καθενός στο αρχείο. Λοιπόν, η επιστήμη μου μελετά τη δομή, τις λειτουργίες και τις επιδράσεις των μέσων, τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, την κοινή γνώμη, την επιλογή των θεμάτων και τις σχέσεις με άλλους τομείς όπως η πολιτική. Ξέρω την ειδικότητά σου, και είδα και το δωμάτιό σου σε μπλεδάκια, και βλαστήμησα επειδή το δικό μου το παρέλαβα σε μια απαίσια τερακότα. Και είναι και φρικτά ακατάστατο. Καλή τύχη με τα μαθήματα. Πως και κατέληξες σ΄αυτή τη σχολή; Α, ναι. Μένω στα 10-15 λεπτά από την παλιά πινακοθήκη, τη νέα πινακοθήκη και την πινακοθήκη μοντέρνας τέχνης. You jelly ? :P
Jan 18 2012 02:54
Photo

OdyMonaxos → Pirate King

Χρωστάς στο εδώ ψεύδεσαι.
Jan 18 2012 01:09
Photo

OdyMonaxos → GhostPrince

Πες της πως κόλλησε το σκάιπ
Jan 18 2012 00:40
Photo

OdyMonaxos → BloodyPrincess

Που γράφουν η Ραφαέλα με την Έλενα.
Jan 18 2012 00:15
Photo

BloodyPrincess → OdyMonaxos

ποιο αρθρο ?? :hmmm:
Jan 18 2012 00:12
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Kαλά καλέ, χαλαρά. Να σε πω στην πλάκα το χα πάρει αλλά οι φίλες μου πάνε Μάαστριχ και με έιπαν να τις επισκεφθώ...και σκέφτομαι να κάνω tour la Europe, καταλαβαίνεις Ολλανδία, Γερμανία. Αν δε με σκοτώσει ο μπαμπάς μου πρώτα δηλαδή. Αλλά νιώθω τυχερή θα το πάρει θετικά.
Jan 17 2012 18:34
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Πέρα απ' την πλάκα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθεις, μετά από συνεννόηση φυσικά. Αλλά εκείνη την εποχή παίζει να μετακομίζω.
Jan 17 2012 18:30
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Το φαντάζομαι. Καλή μισθοφορική εργασία βρε! Άντε και σε καμιά πραγματική ζώνη πολέμου μετά.
Jan 17 2012 18:06
Photo

Melis_Nin → OdyMonaxos

LoL! Καλή η παρομοίωση με το 14χρονο, δεν το'χα σκεφτεί!!
Jan 17 2012 18:04
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Λες να 'ρθεις;;; Δεν στα 'πα;;; Μόλις τελειώσει η εξεταστική πιάνω δουλειά. Με πήραν μισθοφόρο στην Αγκόλα.
Jan 17 2012 17:55