Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Ψιτ, το ύψος σε απασχολεί εσένα; Κοίτα να είναι εφικτά κάποια βασικά πράματα πέρα απ' το ταμείο ανεργίας και άσε τους ψηλούς στόχους κατά μέρος για την ώρα :P Κατάλαβα για το deviantart. Σκέτο μαρτύριο ακούγεται. Στο έγραψα με edit και μάλλον δεν το είδες, παραγγελίες δέχεσαι;
Jan 19 2012 20:12
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

Πινακοθήκη. :wooi2: Θα δούμε, το σκέφτομαι όλο και περισσότερο. Πρέπει να αποφασήσω και τους στόχους μου στην τελική. Πόσο υψηλοί θα είναι. Don't worry, άμα δεν μπορείς να αντισταθείς βγάλτα από μέσα σου, εμείς ακούμε κι ας μην είναι φρέσκιες οι δουλειές XD. Βέβαια αυτό για το χέρι μου το είχαν πει όταν το πρωτοπόσταρα σε άλλο φόρουμ, εκείνες τις παλιές καλές εποχές που έβαζα χρώμα με τον ποντικό (άουτς). Τώρα πλέον με wacom bamboo fun την βγάζω συνήθως, και παλι καλά δηλαδή γιατί το ποντίκι δεν επιφέρει καλά αποτελέσματα και πονάει. Η γραφίδα μου έχει λύσει τα χέρια. Στο deviantart έχεις ως εξής: γνωρίζω άτομα από art meetings και για να κρατήσουμε επαφές τα κάνω add. Αλλά κάθε μέρα το inbox πλυμηρίζει από σχέδια και δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Όμως αισθάνομαι ότι πρέπει να πώ κάτι γιατί τα περισσότερα από τα παιδιά λένε κάτι ψιλό για αυτά που ανεβάζω. Το αφήνω για μερικές βδομάδες κι έπειτα ξαναμπαίνω και βλέπω να έχουν τριπλασιαστεί. Και μου κόβοται η όρεξη να ασχοληθώ με την σελίδα:unlucky:
Jan 19 2012 20:00
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Ναι, η μόνη διαφορά είναι η γλώσσα. Σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πτέρυγες στην πιακοθήκη :P Το 1,7 είναι περίπου 18,5 και το χρειαζόμουν γιατί ήταν μια από τις σχολές με βάση, αλλά λατρεύω να βλέπω τη μούρη όσων δεν το ξέρουν και νομίζουν πως άριστα είναι το 20 :P Δεν είναι κανά χοντρό λάθος, αλλά, με τον καρπό και το χέρι έτσι, δεν μπορείς να χειριστείς δίσκο με ποτήρια :P Τα υπόλοιπα είναι ψέγματα. Σόρρυ δεν ήξερα πως είνα τόσο παλιό, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω αβαβά. Ζωγραφίζεις πολύ ωραία και δεν λέει να σκάνε στη μέση τέτοια λαθάκια απροσεξίας. Πολυκοσμία; Στο deviantart; Πως ζωγραφίζεις ψηφιακά; Παντ; Και, δέχεσαι παραγγελίες;
Jan 19 2012 19:39
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

Το να έχεις γνωστούς βοηθάει. Στην αθήνα μένει το μισό σόι οπότε είχα κάπου να πατήσω (άλλο το ότι τους έγραφα μετά από λίγο καιρό γιατί έμεναν μακριά). Και βρήκα σχετικά γρήγορα μια καλή φίλη που με έκανε να νιώθω ασφάλεια οπότε η κατάθλιψη των πρώτων μηνών πέρασε μέχρι το τέλος του Α' εξαμήνου. Οπότε, αν η μόνη μεγάλη ας το πούμε διαφορά με το εξωτερικό είναι η γλώσσα τότε ίσως κάποια στιγμή να γίνει εφικτό. 1,7 είναι σχεδόν άριστα σύμφωνα με το γερμανικό σύστημα βαθμολόγησης; Καλός. Τα σχόλια "μπράβο καταπληκτική δουλειά" προσωπικά δεν με ενοχλούν δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς που τα λένε δεν έχουν διδαχτεί ιστορίας τέχνης στο σχολείο, και να την πω την αμαρτία μου, ο εγωισμός ανεβαίνει. Φυσικά και θα προτιμήσω την κριτική άμα ο άλλος μπορεί να την δώσει. Όταν μου λένε ότι πρέπει να βελτιωθεί εκεί και εκεί, πάντα συλλογίζομαι που την έχω κάνει την παπαριά και μου το λένε (δεν μπορεί, κάποιο λόγο θα έχουν). Και αναλόγως πόσο εμφανή είναι τα λάθη τα εντοπίζω πιο γρήγορα ή πιο αργά. Τα λάθη στο σχεδιαστικό κομμάτι συνήθως τα καταλαβαίνω σε σύντομο χρονικό διάστημα όταν μου τα επισημάνουν, και αναλόγως αν προορίζω το σχέδιο για χρώμα, ή είναι ένα απλό γρήγορο σκίτσο μπορεί να κάτσω να το διορθώσω. Και εννοείται πως ότι ακούω και έχω κατανοήσει το έχω υποψιν για τα μελλοντικά σκίτσα. Βρε αθεόφοβε, αυτό το έκανα πριν 4 χρόνια!:hahaha: Θέμε κριτικές και πάτημα αλλά πόσο μπορούν να βοηθήσουν άμα γίνουν στo πρώτo ψηφιακά χρωματισμένο σχέδιο? Εκτός κι αν έχεις να πεις κάτι το οποίο θεωρείς ότι το κάνω λάθος και στα πιο πρόσφατα μου, οπότε go ahead. Γιατί άμα αρχίσω να σου μαζεύω τα λάθη πάνω στο συγκεκριμένο δεν θα τελειώσω ούτε αύριο. p.s.: πάλι καλά που μου θύμισες ότι έχω το da account μου στην υπογραφή. Πρέπει κάποια στιγμή να το σβήσω από την sig γιατί μπαίνω σπάνια πλέον μέσα λόγο πολυκοσμίας.
Jan 19 2012 13:22
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Τσέκαρα και τη γκαλερί σου και δεν μπορώ, πρέπει να είμαι συνεπής με τον εαυτό μου :P [url]http://nidoqueen4ever.deviantart.com/gallery/9148019#/d1dt9rq[/url] Που είναι το λάθος; :P
Jan 19 2012 10:19
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Τα δίδακτρα στην Αγγλία είναι μια μακακία άνευ προηγουμένου, λόγου και αιτίας. Κι εμείς έχουμε εδώ, αλλά είναι 540 το εξάμηνο. Η ζωή είναι διαφορετική. Και δεν μου στοίχησε αυτό στην προσαρμογή, πήγα σε μια χάλια φάση και με ζόρισε το γεγονός πως έπρεπε ξαφνικά να τα κάνω όλα, να ανακαλύψω πως λειτουργεί το κάθε τι κτλ και δεν ήμουν στη σωστή κατάσταση. Έχω βέβαια εδώ κι έναν φίλο από το σχολείο και άλλους γνωστούς. Γενικά αν έχεις ζήσει μόνη σου και ξέρεις καλά το τριπάκι, δεν θα 'χεις κανένα θέμα. Για τις βελτιώσεις εννοώ 2 πράματα. Πρώτον, πως είσαι σε ένα πολύ καλό επίπεδο και έχεις φοβερή δυναμική. Δεύτερον, πως μπορώ να σε πατήσω στην κριτική :P Συνήθως κοιτάω περισσότερο τις αδυναμίες μου και τις αδυναμίες των άλλων για βελτίωση. Μισώ το να μου λένε "αχ ναι είναι υπέροχο φοβερό μοναδικό". Είναι παγίδα. Έβγαλα [B]1,7[/B]
Jan 19 2012 00:30
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

Κομπλέ σε βρίσκω. Για ΄μένα η βολικότερη και πιο γρήγορη επιλογή θα ήταν αγγλία. Αλλά τα δίδακτρα τσούζουν. Όχι τόσο το να ζω μόνη, όσο η διαφορετική νοοτροπία. Η ζωή στην γερμανία διαφέρει αρκετά από την ζωή στην Ελλάδα. Η προσαρμογή είναι εύκολη; Ξέρω τι εννοείς, ελπίζω να συνεχίσω τι βελτιώσεις με την ίδια αν όχι μεγαλύτερη ταχύτητα καθώς θα περνάνε τα χρόνια. Προσπαθώ πάντοτε να κλέβω χρόνο από την σχολή γι' αυτό. Όκε, για να δούμε, βασικά λέω να δοκιμάσω να μαντέψω. 3? (μου βρομάει ότι κάνεις ερώτηση παγίδα :Ρ)
Jan 18 2012 20:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Aααααααα. ΟΚ ναι κατάλαβα.
Jan 18 2012 19:45
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

...Scarface. Al Pacino στα νιάτα του
Jan 18 2012 19:24
Photo

Aν σε πω ότι δε μπορώ να θυμηθώ τον κύριο? xD
Jan 18 2012 19:23
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Φυσικά και θα το κάνω. Και μην μου πας κόντρα, γιατί.. [SPOILER][SIZE="7"][B]IM TONY MONTANA !!! YOU FUCK WITH ME, YOU FUCKIN WITH THE BEST!!!![/B][/SIZE] [/SPOILER] Δεν βρίσκω και κανά καλό βίντεο στο σωλήνα με τη σκηνή. Και καλύτερα σε σπόιλερ να μην φάω κανά μπαν :P
Jan 18 2012 19:15
Photo

Καλά ρε, σαν δε ντρέπεσαι, διαβάλεις το Reborn στην νεοφερμένη? Ου ρε! Εγώ την είπα να το αναφέρει στο άρθρο της επειδή μόνο τα κλασσικά δε λέει δεν της είπα να το διαβάσει αναγκαστικά. Είναι καλό για εναλλακτική επιλογή. Κι ο Squalo μου ήταν μια χαρά. :P
Jan 18 2012 19:01
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Όχι, συνομήλικοι είμαστε. Τέλειωσα γερμανικό σχολείο στην Ελλάδα και πήρα και το γερμανικό απολυτήριο. Έχασα έναν χρόνο στην Πάντειο και ήρθα εδώ φέτος, πάλι πρώτο εξάμηνο όμως. Αλλά είμαι όσο και οι συμφοιτητές μου, τα γερμανάκια πάνε σχολείο ένα χρόνο μετά από μας. Και το πτυχίο στην Ελλάδα είναι στα 4 χρόνια, εδώ είναι μπάτσελορ, άρα 3. Δεν ήταν μεγάλη χασούρα. Οι δυσκολίες, στο έργο ή στην προσαρμογή έξω; Έχεις ζήσει ήδη μόνη σου καιρό, άρα δεν νομίζω να εννοείς την προσαρμογή. Ελπίζω το σπίτι που λες να μην είναι το δικό σου στην Αθήνα. Καλή τύχη πάντως και καλή επιτυχία, την αξίζεις. Κάνεις πολύ καλή δουλειά (αν και έχεις περιθώρια βελτίωσης). Ρώτα με τι βαθμό είχα στο γερμανικό απολυτήριο, πάντα απολαμβάνω τις αντιδράσεις των άλλων όταν το λέω :P
Jan 18 2012 06:06
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

Πρέπει να είναι πολύ ενοχλητικό να το βλέπεις όταν διασχίζεις το σπίτι. Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι δύσβατο και σου δυσκολεύει την διάβαση. Σ' ευχαριστώ, μακάρι να την έχω. Για εξωτερικό δεν το έχω σίγουρο, θα ήταν ωραίο αν μου δινόταν η ευκαιρία να ασχοληθώ με εικονογράφηση μυθιστορημάτων ή σχέδιο στην βιομηχανία των videogames αλλά το φοβάμαι λίγο. Κανείς στο σόι δεν το 'χει κάνει οπότε θα έχω τις πρωτόλιες δυσκολίες, ε, και ξεπληρώνουμε το δάνιο για το σπίτι, οπότε θα δω αναλόγως πως θα πάνε τα πράγματα στο κοντινό μέλλον :P. Κάνεις μεταπτυχιακό στο Μόναχο?
Jan 18 2012 05:54
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Όχι, το δωμάτιό μου δεν έχει τρύπα. Όσο έλειπα για Χριστούγεννα, ο άμπαλος ο επιστάτης έσπασε έναν σωλήνα στο σπίτι μου. Πλημμύρισαν το χώλ και το μπάνιο, μαμήθηκε το καφέ στον κάτω όροφο, και μου έβγαλαν το πάτωμα του χωλ. Πρέπει κάποια στιγμή να έρθουν να μου το φτιάξουν, αλλά μέχρι στιγμής πάπαλα. Αν δεν είχα την εξεταστική μπροστά μου θα 'χα βρει άλλο σπίτι. Καλή τύχη στα επαγγελματικά. Εκτός Ελλάδος το βλέπεις καθόλου;
Jan 18 2012 05:12