Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
°•πίΟu-πίΟu•°™ → OdyMonaxos
Thanks for telling me, το ειχα διαγραψει απο τη μνημη μου :P
Ιαν 28 2012 18:42
DiZai → OdyMonaxos
"Εμείς οι κοιλιόδουλοι είμαστε εγκεφαλικοί τύποι τελικά!!"
Χα χα χα χα!! Καλό!!! Κάπως έτσι είναι ... αλλά πρόσεξε μην μπουκωθείς πολύ γιατί μπλοκάρει το σύστημα!!! :-ρ
Ιαν 28 2012 17:19
Maya-chan → OdyMonaxos
Μα γιατί??? Εγώ το πήρα ως μια άλλη απόδειξη για το πόσο γαμάτοι είναι οι Queen.
Και μιας και το ακούς, δώσε και καμιά πρόταση για το πιο να ακούσω μετά. Και θα συμφωνήσω για το παστίτσιο. :P
Ιαν 28 2012 14:30
OdyMonaxos → Maya-chan
Θέλω και 2ο παστίτσιο για αποζημείωση. Βίασες στην Τρύπα το αγαπημένο μου αυτές τις μέρες συγκρότημα.
Ιαν 28 2012 13:27
OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura
Μα γιατί απορία τότε; Δεν δείχνει συμπάθεια; Δεν σε συμπαθώ; Σ' άρεσε το τραγούδι;
Ιαν 28 2012 11:40
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
[IMG]http://viciomotor.es/wp-content/uploads/2008/05/super_aguri.jpg[/IMG]
Ιαν 28 2012 11:27
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=eQhdzCh0FTE[/YOUTUBE]
Ναι, δείχνει και συμπάθεια. Αν δεν σε πήγαινα, θα 'μουν πολύ πιο ξερός. Πειράζει;
Ιαν 28 2012 11:26
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
To πρώτο μάθημα ήταν...άσε. Το περνάω μεν αλλά με τι βαθμό? Στο δεύτερο τα πήγα μια χαρά! Δε περίμενα να τα πάω και τόσο καλά είναι η αλήθεια. Γενικότερα, περίμενα να τα πάω ακριβώς αντίθετα. Πάντα έτσι γίνεται... -_-"
Ιαν 28 2012 11:22
Kamen Tantei Zura → OdyMonaxos
Το -ούλα δείχνει συμπάθεια; ο.ο
Όσο για την ηλικία, μόνο 2 χρόνια διαφορά έχουμε. Δεν με περνάς και 10-15 χρόνια.
Τουλάχιστον το γράφεις σωστά το όνομα. :hahaha:
Ιαν 28 2012 11:16
Φυσικά και -ούλα. Για λόγους διαφοράς ηλικίας, ομορφιάς προσφώνησης, ένδειξης συμπάθειας. Θα 'ταν τελείως ξεΐγκλωτο να σ' έλεγα ξερά ξανθιά.
Όνομα και πράμα :P Μελαχροινή.
Ιαν 28 2012 11:08
Ξανθιά δεν σε λέω επειδή είσαι και καλά χαζή. Dummie blondie, or whatever. Απλά είσαι όνομα και πράμα :P
Χωρίς πλάκα αναρωτιόμουν. Και stalkάρω τα πάντα. Το ένα ενισχύει το άλλο.
Ιαν 28 2012 10:54
Kamen Tantei Zura → OdyMonaxos
[QUOTE]Μπαααα, απλά είδα την ερώτηση "τι κάνουν οι μώβ" και αναρωτιόμουν αν έχουν και τίποτα ειδικά προνόμια[/QUOTE]
Όχι, μπα. Απλά stalkάρεις τα πάντα, μην το αρνείσαι.
Το ξανθούλα δεν το σχολιάζω.
Ιαν 28 2012 10:51
OdyMonaxos → DiZai
[QUOTE=DiZai;558469]Μπράβο πολύ καλό το άρθρο σου [B]Ηimawarinosekai[/B]τα έντερα είναι ο δεύτερος εγκέφαλος του σώματος!!![/QUOTE]
Εμείς οι κοιλιόδουλοι είμαστε εγκεφαλικοί τύποι τελικά!!!
Ιαν 28 2012 10:49

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται